|
|
#201 |
|
موقعیت: قم
تشکرها (از دیگران): 6
تشکرشده: 16 بار در 14 پست
|
خوب خوب نازنین من نام تو مرا همیشه مست می کند
بهتر از شراب بهتر از تمام شعرهای ناب نام تو اگر چه بهتزین سرود زندگیست من تو را به خلوت خدایی خیال خویش بهترین بهترینم من خطاب می کنم بهترین یهترین من
|
| Sponsored Links | |
|
|
#202 |
|
|
تو نیستی که ببینی
چگونه عطر تو در عمق لحظه ها جاری است چگونه عکس تو در برق شیشه ها پیداست چگونه جای تو در جان زندگی سبز است هنوز پنجره باز است تو از بلندی ایوان به باغ می نگری درخت ها و چمن ها و شمعدانی ها به آن ترنم شیرین به آن تبسم مهر به آن نگاه پر از آفتاب می نگرند [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] تمام گنجشکان که درنبودن تو مرا به باد ملامت گرفته اند ترا به نام صدا می کنند هنوز نقش ترا از قراز گنبد کاج کنار باغچه زیر درخت ها لب حوض درون اینه پک آب می نگرند تو نیستی که ببینی چگونه پیچیده است طنین شعر تو مگاه تو درترانه من تو نیستی که بیبنی چگونه می گردد نسیم روح تو در باغ بی جوانه من چه نیمه شب ها کز پاره های ابر سپید به روی لوح سپهر ترا چنانکه دلم خواسته است ساخته ام چه نیمه شب ها وقتی که ابر بازیگر هزار چهره به هر لحظه می کند تصویر به چشم همزدنی میان آن همه صورت ترا شناخته ام به خواب می ماند تنها به خواب می ماند چراغ اینه دیوار بی تو غمگینند تو نیستی که ببینی چگونه با دیوار به مهربانی یک دوست از تو می گویم تو نیستی که ببینی چگونه از دیوار جواب می شنوم تو نیستی که ببینی چگونه دور از تو به روی هرچه دیرن خانه ست غبار سربی اندوه بال گسترده است تو نیستی که ببینی دل رمیده من بجز تو یاد همه چیز را رهکرده است غروب های غریب در این رواق نیاز پرنده سکت و غمگین ستاره بیمار است دو چشم خسته من در این امید عبث دو شمع سوخته جان همیشه بیدار است تو نیستی که ببینی
|
|
|
#203 |
|
|
کجایی ای رفیق نیمه راهم
که من در چاه شبهای سیاهم نمی بخشد کسی جز غم پناهم نه تنها از تو نالم کز خدا هم
|
|
|
#204 |
|
|
شب ها که سکوت است و سکوت است و سیاهی
آوای تو می خواندم از لابتناهی آوای تو می آردم از شوق به پرواز شب ها که سکوت است و سکوت است و سیاهی امواج نوای تو به من می رسد از دور دریایی و من تشنه مهر تو چو ماهی وین شعله که با هر نفسم می جهد از جان خوش می دهد از گرمی این شوق گواهی دیدار تو گر صبح ابد هم دهدم دست من سرخوشم از لذت این چشم به راهی ای عشق تو را دارم و دارای جهانم همواره تویی هرچه تو گویی و تو خواهی
|
|
|
#205 |
|
|
امشب از آسمان دیده ی تو
روی شعرم ستاره می بارد در زمستان دشت کاغذها پنجه هایم جرقه می کارد شعر دیوانه ی تب آلودم شرمگین از شیار خواهش ها پیکرش را دو باره می سوزد عطش جاودان آتش ها آری آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست از سیاهی چرا هراسیدن شب پر از قطره های الماس است آنچه از شب به جای می ماند عطر سکر آور گل یاس است آه بگذار گم شوم در تو کس نیابد دگر نشانه ی من روح سوزان و آه مرطوبت بوزد بر تن ترانه من آه بگذار زین دریچه باز خفته بر بال گرم رویاها همره روزها سفر گیرم بگریزم ز مرز دنیاها دانی از زندگی چه می خواهم من تو باشم … تو … پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بار دیگر تو … بار دیگر تو آنچه در من نهفته دریایی ست کی توان نهفتنم باشد با تو زین سهمگین توفان کاش یارای گفتنم باشد [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بس که لبریزم از تو می خواهم بروم در میان صحراها سر بسایم به سنگ کوهستان تن بکو بم به موج دریاها بسکه لبریزم از تو ، می خواهم چون غباری زخود فرو ریزم زیر پای تو سرنهم آرام به سبک سایه ی تو آویزم آری آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه نا پیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست
|
|
|
#206 |
|
|
از دست تو نیست دل من از گریه پره
مثل تو طاقت نداره واسه تو هردم می باره دیگه اشکای من طاقت موندن ندارن نباشی بی تو باز می میرن می ریزن بی تو هر دم می بارن
|
|
|
#207 |
|
|
تن رود همهمه ی عمر , من پر از وسوسه ی خواب
واسه رویای رسیدن ,من بی حوصله بی تاب میون باور و تردید , میون عشق و معما با تو هر نفس غنیمت , با تو هر لحظه یه رویا با تو پر شور و نشاطم , تو هیاهوی نگاتم تو یه آواز قشنگی , من تو آهنگ صداتم مثل خنده رو لباتم , مثل اشک رو گونه هاتم تو رو می بوسم و انگار شاعر شعر چشاتم دشت پونه های وحشی رنگ التماس و خواهش موج خاکستری باد , شعله ی گرم نوازش بیا گل واژه ی عشق رو با تو هم صدا بخونم تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابد با تو بمونم
|
|
|
#208 |
|
|
من برای تو میخونم هنوز از اینور دیوار
هر جای گریه که هستی خاطره هاتو نگه دار تو نمیدونی عزیزم حال روزگار ما رو توی ذهن آینه بشمار تک تک حادثه ها رو خورشید رو از ما گرفتن شکر شب ستاره پیداست از نگاه ما جرقه صدتا فانوس یه رویاست من برای تو میخونم بهترین ترانه ها رو دل دیوار رو بلرزون تازه کن خلوت ما رو هم غصه بخون با من تو این قفس بی مرز لعنت به چراغ سرخ لعنت به چراغ سبز
|
|
|
#209 |
|
|
تن رود همهمه آب
من پر از وسوسه ی خواب واسه رویای رسیدن من بیحوصله بیتاب میون باور و تردید میون عشق و معما با تو هر نفس غنیمت با تو هر لحظه یه دنیا با تو پر شور و نشاطم تو هیاهوی نگاتم تو یه آواز قشنگی من تو آهنگ صداتم مثه خنده رو لباتم مثه اشک رو گونه هاتم تورو می بوسم و انگار شاعر شعر چشاتم دشت پونه های وحشی رنگ التماس و خواهش موج خاکستری باد شعله ی گرم نوازش بیا گلواژه ی عشقو با تو هم صدا بخونم تورو دوست دارم و ای کاش تا ابد با تو بمونم
|
|
|
#210 |
|
|
شنيدم كه چون قوي زيبا بميرد
فريبنده زاد و فريبا بميرد شب مرگ ، تنها نشيند به موجي رود گوشه اي دور و تنها بميرد در آن گوشه ،چندان غزل خواند آنشـب كه خود در ميان غزلها بميرد گروهي بر اين باورند كاين مرغ زيبا كجا عاشقي كرد آنجا بميرد من اين نكته گيرم كه باور نكردم نديدم كه قويي به صحرا بميرد !
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| اشعار, زیبا |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|