|
|
#1 |
|
مدیر ارشد سایت
موقعیت: تهران
اسم واقعی: مهدی
تشکرها (از دیگران): 526
تشکرشده: 1,644 بار در 848 پست
|
آمد رمضان و عيد با ماست
قفل آمد و آن كليد با ماست بر بست دهان و ديده بگشاد و آن نور كه ديده ديد با ماست آمد رمضان به خدمت دل و آن كس كه دل آفريد با ماست در روزه اگر پديد شد رنج گنج دل ناپديد با ماست كرديم زروزه جان و دل پاك هر چند تن پليد با ماست روزه به زبان حال گويد كم شو كه همه مزيد با ماست مولوى بر سر سفره الهى بار ديگر ضيافتى برپا مىشود و مؤمنان بر سر سفره رحمت الهى حاضر مىگردند. در نيمههاى شب تك چراغى در هر خانه اما چلچراغى در دلها روشن مىشود، نجواى مناجات و رايحه سحرانگيز صلوات و تسبيح فضا را ملكوتى و معطر مىكند. اينك ماه رمضان بر دوستانش اقبال نموده است، ماهى كه آلودگىها را مىشويد و مىسوزاند توبه دلهاى خطاكاران و گرسنگى بندگان دراين ايام مبارك رحمت الهى را جلب مىكند اگر خواستار آن هستيم كه از سفره پر بهره اين ماه بهتر و بيشتر برخوردار شويم بايد روح و روان را در چشمه زلال روزه بشوييم و نفس اماره را در بند كشيم. خواجه عبداللّه انصارى گفته است: اينك ماه رمضان آمد كه هم بسوزد و هم بشويد، به آتش گرسنگى تن ما را بسوزاند و به آب توبه دلهاى گناهكاران را بشويد. ماه رمضان كه شريفترين ماههاست موسم معاملت تو دانسته، ماهى كه در آن گناهان آمرزيده، ديوها رانده، درب بهشت گشوده و درهاى دوزخ بسته مىشود. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] گر بسوزد گوبسوز و گرنوازد، گونواز عاشق آن به كوميان آب و آتش دربود تا بدان اوّل بسوزد، پس بدين غرقه شود چون زخودبى خود شود معشوقش اندر بر بود [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] دوستان عزیز مناسب دیدم با توجه به اینکه در چند روز باقی مانده از ماه شعبان به پابوس عزیز ملک ایران امام هشتم نائل می گرددم . پیشاپیش حلول ماه پربرکت رمضان را تبریک و از همه شما ملتمسانه آرزوی دعای خیر دارم .
| Sponsored Links | |
|
|
#2 |
|
موقعیت: یه جایی هستم دیگه...به موقش میگم
اسم واقعی: پناه
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 2 بار در 2 پست
|
این ماه پربرکت بر شما و خانواده ی محترمتان مبارک.....التماس دعا....
|
|
|
#3 |
|
موقعیت: به تو چه !
تشکرشده: 0 بار در 0 پست
|
آخجــــــــــــــــــــــ ـون
دلم لك زده براي ربنا ي قبل اذون
زندگیت رو پای دلدادگی دادی هر جا که دیدی چراغی پر فروغه ، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه عاشق و خسته و غمگین و پریشون دل بی کس ، دلک بی سر و سامون دل زخمی ، دل تنها و تکیده دل گریون من ، آه ای دل گریون ....تا اونجا كه ميگه : تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده |
|
|
|
|
#4 |
|
موقعیت: age gofti?
اسم واقعی: ladan
تشکرشده : 1
|
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآاااخ گفتي
![]() ![]() بچه ها موافقيد يه ختم قران بذاريم كه هر كي يه قسمتشو بخونه؟؟؟؟؟
|
|
|
#5 |
|
محروم
موقعیت: تهران
اسم واقعی: رزا
تشکرشده: 15 بار در 14 پست
|
هر کسی روزه گرفتو نماز خوندو دعا کرد یاد من بیفته یه دعای کوچیکم بر من بکنه .... امیدوارم با دعاهی شما هم که شده مشکل من حل شه
|
|
|
|
|
#6 | |
|
موقعیت: age gofti?
اسم واقعی: ladan
تشکرشده : 1
|
نقل قول:
|
|
|
|
#7 |
|
|
محتاجيم به دعا
زندگیت رو پای دلدادگی دادی هر جا که دیدی چراغی پر فروغه ، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه عاشق و خسته و غمگین و پریشون دل بی کس ، دلک بی سر و سامون دل زخمی ، دل تنها و تکیده دل گریون من ، آه ای دل گریون ....تا اونجا كه ميگه : تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده |
|
|
|
|
#8 | |
|
|
نقل قول:
من هستم
|
|
|
|
|
#9 |
|
مدیر ارشد
|
هنوز نیومده من ظهر نشده احساس ضعف میکنم
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر فعال
|
خیلی خوبه. من فکر می کردم اینجا اکثریت خدا و قرآنو این چیزا رو قبول ندارن. شاید اشتباه می کردم.
![]() |
| کلیدواژه ها |
| ماه, مبارک, پیشاپیش, حلول, رمضان |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|