|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
مدیر ارشد
منتظر ....
تاريخ عضويت: October 2008
محل سكونت: تهران
Thanks: 450 Thanked 6323 Times in 3456 Posts موجودی در بانک : 102597.00 هدیه دادن |
آمد رمضان و عيد با ماست
قفل آمد و آن كليد با ماست بر بست دهان و ديده بگشاد و آن نور كه ديده ديد با ماست. آمد رمضان به خدمت دل و آن كس كه دل آفريد با ماست. در روزه اگر پديد شد رنج گنج دل ناپديد با ماست كرديم زروزه جان و دل پاك هر چند تن پليد با ماست روزه به زبان حال گويد. كم شو كه همه مزيد با ماست مولوى بر سر سفره الهى بار ديگر ضيافتى برپا مىشود و مؤمنان بر سر سفره رحمت الهى حاضر مىگردند. در نيمههاى شب تك چراغى در هر خانه اما چلچراغى در دلها روشن مىشود، نجواى مناجات و رايحه سحرانگيز صلوات و تسبيح فضا را ملكوتى و معطر مىكند. اينك ماه رمضان بر دوستانش اقبال نموده است، ماهى كه آلودگىها را مىشويد و مىسوزاند توبه دلهاى خطاكاران و گرسنگى بندگان دراين ايام مبارك رحمت الهى را جلب مىكند اگر خواستار آن هستيم كه از سفره پر بهره اين ماه بهتر و بيشتر برخوردار شويم بايد روح و روان را در چشمه زلال روزه بشوييم و نفس اماره را در بند كشيم. خواجه عبداللّه انصارى گفته است: اينك ماه رمضان آمد كه هم بسوزد و هم بشويد، به آتش گرسنگى تن ما را بسوزاند و به آب توبه دلهاى گناهكاران را بشويد. ماه رمضان كه شريفترين ماههاست موسم معاملت تو دانسته، ماهى كه در آن گناهان آمرزيده، ديوها رانده، درب بهشت گشوده و درهاى دوزخ بسته مىشود... گر بسوزد گوبسوز و گرنوازد، گونواز عاشق آن به كوميان آب و آتش دربود تا بدان اوّل بسوزد، پس بدين غرقه شود چون زخودبى خود شود معشوقش اندر بر بود دوستان عزیز مناسب دیدم با توجه به اینکه در چند روز باقی مانده از ماه شعبان به پابوس عزیز ملک ایران امام هشتم نائل می گرددم . پیشاپیش حلول ماه پربرکت رمضان را تبریک و از همه شما ملتمسانه آرزوی دعای خیر دارم .
|
|
|
|
|
#2 |
|
حرفه ای
تک پرم !!!
تاريخ عضويت: June 2009
محل سكونت: یه جایی هستم دیگه...به موقش میگم
Thanks: 1417 Thanked 1219 Times in 814 Posts موجودی در بانک : 456.00 هدیه دادن |
این ماه پربرکت بر شما و خانواده ی محترمتان مبارک.....التماس دعا....
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
عضو
متاسفم برات اي دل ساده !
تاريخ عضويت: August 2009
محل سكونت: به تو چه !
Thanks: 550 Thanked 243 Times in 163 Posts موجودی در بانک : 0.00 هدیه دادن |
آخجــــــــــــــــــــــ ـون
دلم لك زده براي ربنا ي قبل اذون ![]()
زندگیت رو پای دلدادگی دادی هر جا که دیدی چراغی پر فروغه ، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه عاشق و خسته و غمگین و پریشون دل بی کس ، دلک بی سر و سامون دل زخمی ، دل تنها و تکیده دل گریون من ، آه ای دل گریون ....تا اونجا كه ميگه : تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال
الهي تو آن ده كه آن به...
تاريخ عضويت: July 2009
محل سكونت: age gofti?
Thanks: 1181 Thanked 767 Times in 469 Posts موجودی در بانک : 0.00 هدیه دادن |
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآاااخ گفتي
![]() ![]() بچه ها موافقيد يه ختم قران بذاريم كه هر كي يه قسمتشو بخونه؟؟؟؟؟
|
|
|
|
#5 |
|
عضو ایساتیس
chien est vie
تاريخ عضويت: June 2009
Thanks: 1852 Thanked 2788 Times in 1877 Posts موجودی در بانک : 1000.00 هدیه دادن |
هر کسی روزه گرفتو نماز خوندو دعا کرد یاد من بیفته یه دعای کوچیکم بر من بکنه .... امیدوارم با دعاهی شما هم که شده مشکل من حل شه
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
کاربر فعال
الهي تو آن ده كه آن به...
تاريخ عضويت: July 2009
محل سكونت: age gofti?
Thanks: 1181 Thanked 767 Times in 469 Posts موجودی در بانک : 0.00 هدیه دادن |
نقل قول:
![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو
متاسفم برات اي دل ساده !
محتاجيم به دعا
زندگیت رو پای دلدادگی دادی هر جا که دیدی چراغی پر فروغه ، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه عاشق و خسته و غمگین و پریشون دل بی کس ، دلک بی سر و سامون دل زخمی ، دل تنها و تکیده دل گریون من ، آه ای دل گریون ....تا اونجا كه ميگه : تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
عضو
متاسفم برات اي دل ساده !
نقل قول:
من هستم ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
مدیر ارشد
مشوس گم شده ):
تاريخ عضويت: August 2008
محل سكونت: گنبدکاووس
Thanks: 6756 Thanked 6289 Times in 3122 Posts موجودی در بانک : 4508.60 هدیه دادن |
هنوز نیومده من ظهر نشده احساس ضعف میکنم
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
فعال ایساتیسی
چه هوای خوبیه ، منو بارونو
نسیم !
تاريخ عضويت: May 2008
Thanks: 65 Thanked 272 Times in 174 Posts موجودی در بانک : 0.79 هدیه دادن |
خیلی خوبه. من فکر می کردم اینجا اکثریت خدا و قرآنو این چیزا رو قبول ندارن. شاید اشتباه می کردم.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ماه, مبارک, پیشاپیش, حلول, رمضان |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|