|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیر ارشد سایت
موقعیت: تهران
اسم واقعی: مهدی
تشکرها (از دیگران): 3,458
تشکرشده: 12,236 بار در 5,434 پست
چوق (ثروتمند شماره 3):
923,106
پاداش داده شده 8 مرتبه تشکر شده با چوق 62 مرتبه
حالت من :
|
آمد رمضان و عيد با ماست
قفل آمد و آن كليد با ماست بر بست دهان و ديده بگشاد و آن نور كه ديده ديد با ماست آمد رمضان به خدمت دل و آن كس كه دل آفريد با ماست در روزه اگر پديد شد رنج گنج دل ناپديد با ماست كرديم زروزه جان و دل پاك هر چند تن پليد با ماست روزه به زبان حال گويد كم شو كه همه مزيد با ماست مولوى بر سر سفره الهى بار ديگر ضيافتى برپا مىشود و مؤمنان بر سر سفره رحمت الهى حاضر مىگردند. در نيمههاى شب تك چراغى در هر خانه اما چلچراغى در دلها روشن مىشود، نجواى مناجات و رايحه سحرانگيز صلوات و تسبيح فضا را ملكوتى و معطر مىكند. اينك ماه رمضان بر دوستانش اقبال نموده است، ماهى كه آلودگىها را مىشويد و مىسوزاند توبه دلهاى خطاكاران و گرسنگى بندگان دراين ايام مبارك رحمت الهى را جلب مىكند اگر خواستار آن هستيم كه از سفره پر بهره اين ماه بهتر و بيشتر برخوردار شويم بايد روح و روان را در چشمه زلال روزه بشوييم و نفس اماره را در بند كشيم. خواجه عبداللّه انصارى گفته است: اينك ماه رمضان آمد كه هم بسوزد و هم بشويد، به آتش گرسنگى تن ما را بسوزاند و به آب توبه دلهاى گناهكاران را بشويد. ماه رمضان كه شريفترين ماههاست موسم معاملت تو دانسته، ماهى كه در آن گناهان آمرزيده، ديوها رانده، درب بهشت گشوده و درهاى دوزخ بسته مىشود. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] گر بسوزد گوبسوز و گرنوازد، گونواز عاشق آن به كوميان آب و آتش دربود تا بدان اوّل بسوزد، پس بدين غرقه شود چون زخودبى خود شود معشوقش اندر بر بود [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] دوستان عزیز مناسب دیدم با توجه به اینکه در چند روز باقی مانده از ماه شعبان به پابوس عزیز ملک ایران امام هشتم نائل می گرددم . پیشاپیش حلول ماه پربرکت رمضان را تبریک و از همه شما ملتمسانه آرزوی دعای خیر دارم .
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
موقعیت: به تو چه !
تشکرها (از دیگران): 5
تشکرشده: 13 بار در 10 پست
چوق:
690
تاکنون 1 مرتبه با چوق تشکر کرده
حالت من :
|
آخجــــــــــــــــــــــ ـون
دلم لك زده براي ربنا ي قبل اذون
زندگیت رو پای دلدادگی دادی هر جا که دیدی چراغی پر فروغه ، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه عاشق و خسته و غمگین و پریشون دل بی کس ، دلک بی سر و سامون دل زخمی ، دل تنها و تکیده دل گریون من ، آه ای دل گریون ....تا اونجا كه ميگه : تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده |
||||||||
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
موقعیت: age gofti?
اسم واقعی: ladan
تشکرها (از دیگران): 269
تشکرشده: 133 بار در 50 پست
چوق:
26,511
پاداش داده شده 1 مرتبه تاکنون 1 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 5 مرتبه
حالت من :
|
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآاااخ گفتي
![]() ![]() بچه ها موافقيد يه ختم قران بذاريم كه هر كي يه قسمتشو بخونه؟؟؟؟؟
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
موقعیت: age gofti?
اسم واقعی: ladan
تشکرها (از دیگران): 269
تشکرشده: 133 بار در 50 پست
چوق:
26,511
پاداش داده شده 1 مرتبه تاکنون 1 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 5 مرتبه
حالت من :
|
نقل قول:
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
چوق:
690
حالت من :
|
محتاجيم به دعا
زندگیت رو پای دلدادگی دادی هر جا که دیدی چراغی پر فروغه ، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه عاشق و خسته و غمگین و پریشون دل بی کس ، دلک بی سر و سامون دل زخمی ، دل تنها و تکیده دل گریون من ، آه ای دل گریون ....تا اونجا كه ميگه : تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده |
||||||||
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
چوق:
690
حالت من :
|
نقل قول:
من هستم
|||||||||
|
|
|
|
#9 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 4,977
تشکرشده: 3,433 بار در 1,350 پست
چوق (ثروتمند شماره 11):
296,134
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 22 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 16 مرتبه
حالت من :
|
هنوز نیومده من ظهر نشده احساس ضعف میکنم
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]:: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |
||||||||
|
|
|
|
#10 | ||||||||
|
موقعیت: تهران
اسم واقعی: حامد
تشکرها (از دیگران): 26
تشکرشده: 204 بار در 97 پست
چوق:
3,799
تشکر شده با چوق 2 مرتبه
حالت من :
|
خیلی خوبه. من فکر می کردم اینجا اکثریت خدا و قرآنو این چیزا رو قبول ندارن. شاید اشتباه می کردم.
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| ماه, مبارک, پیشاپیش, حلول, رمضان |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|