|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیر ارشد سایت
موقعیت: تهران
اسم واقعی: مهدی
تشکرها (از دیگران): 3,458
تشکرشده: 12,236 بار در 5,434 پست
چوق (ثروتمند شماره 3):
923,106
پاداش داده شده 8 مرتبه تشکر شده با چوق 62 مرتبه
حالت من :
|
" حميد مصدق خرداد 1343" *تو به من خنديدي و نمي دانستي من به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدم باغبان از پي من تند دويد سيب را دست تو ديد غضب آلود به من كرد نگاه سيب دندان زده از دست تو افتاد به خاك و تو رفتي و هنوز، سالهاست كه در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تكرار كنان مي دهد آزارم و من انديشه كنان غرق در اين پندارم [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] كه چرا باغچه كوچك ما سيب نداشت " جواب زيباي فروغ فرخ زاد به حميد مصدق" من به تو خنديدم چون كه مي دانستم تو به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدي پدرم از پي تو تند دويد و نمي دانستي باغبان باغچه همسايه پدر پير من است من به تو خنديدم تا كه با خنده تو پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم بغض چشمان تو ليك لرزه انداخت به دستان من و سيب دندان زده از دست من افتاد به خاك دل من گفت: برو چون نمي خواست به خاطر بسپارد گريه تلخ تو را ... و من رفتم و هنوز سالهاست كه در ذهن من آرام آرام حيرت و بغض تو تكرار كنان مي دهد آزارم و من انديشه كنان غرق در اين پندارم كه چه مي شد اگر باغچه خانه ما سيب نداشت
|
|
|
|
تشکرها از این نوشته :
|
|
|
#3 | ||||||||
|
موقعیت: به تو چه !
تشکرها (از دیگران): 5
تشکرشده: 13 بار در 10 پست
چوق:
690
تاکنون 1 مرتبه با چوق تشکر کرده
حالت من :
|
آخـــــــــي
زندگیت رو پای دلدادگی دادی هر جا که دیدی چراغی پر فروغه ، تا بهش رسیدی فهمیدی دروغه عاشق و خسته و غمگین و پریشون دل بی کس ، دلک بی سر و سامون دل زخمی ، دل تنها و تکیده دل گریون من ، آه ای دل گریون ....تا اونجا كه ميگه : تو رو با حول و ولا تنها گذاشتن ، اونا که لیاقت عشق رو نداشتن تک و تنهایی و با پای پیاده ، متاسفم برات ای دل ساده |
||||||||
|
|
|
|
تشکرها از این نوشته :
|
|
|
#4 | ||||||||
|
موقعیت: قم
تشکرها (از دیگران): 6
تشکرشده: 29 بار در 22 پست
چوق:
1,245
|
بسیار زیبا بود
خدایش بیامرزد فروغ را دست شما هم درد نکنه
|
|
|
تشکرها از این نوشته :
|
|
|
#5 | ||||||||
|
موقعیت: شهر ياقوتهای سرخ
اسم واقعی: حاج امير
تشکرها (از دیگران): 14
تشکرشده: 1,217 بار در 692 پست
چوق:
44,380
پاداش داده شده 4 مرتبه تشکر شده با چوق 10 مرتبه
حالت من :
|
قشنگ بود.
آدم دلش میگیره.
|
|
|
تشکرها از این نوشته :
|
|
|
#6 | ||||||||
|
موقعیت: تهران
اسم واقعی: صدف
تشکرها (از دیگران): 448
تشکرشده: 1,200 بار در 648 پست
چوق:
27,348
پاداش داده شده 4 مرتبه تاکنون 30 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 58 مرتبه
حالت من :
|
قشنگ بود.تا حالا جواب فروغ رو نشنیده بودم!!
|
||||||||
|
|
|
|
تشکرها از این نوشته :
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| فروغ, فرخ, مصدق, جواب, حميد, زيباي, زاد, شعر |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |