|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
|
|
#1 | ||||||||
|
موقعیت: پشت سرت
اسم واقعی: KAV!AN
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 15 بار در 12 پست
چوق:
0
|
با سلام
من سلام بي جوابي بوده ام... طرح وهم اندود خوابي بوده ام....زاده ي پايان روزم زين سبب......راه من يكسر گذشت ازشهر شب با توجه به قطعه اي كه در بالا ذكر شد قالبي را آماده كردم كه يكي از بهترين و معتبرترين قالبهايي است كه طراحي كردم. يك قالب عاشقانه با حال و هواي تنهايي و مخصوص افرادي طراحي شده كه عاشقند ولي تنها... معرفي امكانات و طراحي : داراي محيطي كاملا عاشقانه با يك موسيقي آرامش بخش از محسن يگانه كه فضاي وبلاگ شما را به كلي متحول ميسازد. داراي 2 منوي سايد بار در 2 طرفين چپ و راست كه هم زيبايي خاصي به محيط داده و هم شبيه به يك سايت عاشقانه به نظر ميرسد. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] داراي منوهاي منحصر به فرد و طراحي اختصاصي هدر تيتر قالب با زمان لود بسيار بسيار پايين در حد چند ثانيه داراي امكان جستجو در سر تيترها و موضوعات مطالب كه دسترسي كاربر را به يك كلمه در وبلاگ آسانتر مينمايد. به روز رساني تصويري به هنگام ورود جديد هر كاربر با عنوان تصوير برتر روز كه به صورت عاشقانه تغيير مي كند. انتخاب ساعت مناسب با طرح قالب - داراي منوي آخرين مطلب ارسالي توسط نويسندگان وبلاگ و مدير و... كه جمعا يك قالب عاشقانه منحصر به فرد در نوع خود را به وجود مي آورد. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و در آخر از برنامه نويس گروه خانم ثريا عرفاني كه زحمت تنظيم كدها رو كشيدن و همينطور طراح گروه خانم نگار ناصري كه زحمت طراحي تيتر و فضاي گرافيكي قالب رو كشيدن تشكر مي كنم. :: اين قالب براي محيط بلاگفا ساخته شده است :: ![]() [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |
||||||||
|
|
|
|
تشکرها از این نوشته :
|
|
|
#2 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 3,000
تشکرشده: 3,878 بار در 1,543 پست
چوق:
1,473
پاداش داده شده 1 مرتبه تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
مرسی بسیار زیباست
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
تشکرها از این نوشته :
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| قالب, بلاگفا, براي, خيس, روياي, عاشقانه |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |