|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
![]() عصر جمعه امروز بر حسب اتفاق شاهد تجمع اعتراضي جمعي از مردم در دفاع از نام حليج فارس مقابل سفارت امارات بودم . تجمعي كه اگر نيروي انتظامي مداخله نمي كرد و حرمت مردم را حفظ مي كرد ، هرگز به درازا نمي كشيد . هر چند دراين گير و دار اين مردم بودند كه زير باتوم هاي پليس هاي ضد شورش و ماموران نيروي انتظامي كتك خوردند اما نكته قابل توجه اين بود كه تا آخرين لحظه اي كه در صحنه بودم ، هرگز مردم زبان به شعار سياسي و هتك حرمت دولت و حتي نيروي انتظامي باز نكردند و با اينكه مرتبا از سوي ماموران مورد هجوم قرار مي گرفتند تنها شعار ميدادند كه "خليج فارس هميشه ، هيچوقت جدا نمي شه "
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
![]() حوالي ساعت ۵ در رستوران بوف در خيابان ولي عصر بالاتر از ميرداماد ، نشسته بودم و مشغول ناهار خوردن بودم كه متوجه اجتماع مردم پشت رستوران و نيز ماموران نيروي انتظامي شدم ، با خودم گفتم ، خب همانطور كه ديشب پليس نصفه شب مثل خروس بي محل اس ام اس زد كه طرح پيشگيري از بروز جرم از روز شنبه آغاز مي شود حتما ، آقايان پليس يك روز جلوتر به استقبال رفتند ! اما بعد متوجه شدم كه گروهي از مردم كه شايد تنها ۱۵۰ نفر بودند قصد داشتند تجمعي آرام در مقابل سفارت امارات در خيابان ظفر داشته باشند كه پليس مانع مي شد و سعي در متفرق كردن مردم داشت . تا اينكه گروهي ديگر با شعار حمايت از خليج فارس از آن طرف خيابان ولي عصر شروع به حركت به سمت بالا كردند . در اين زمان پليس كنار كشيد و مردم كه حدود ۲۰۰ نفر بودند در حالي كه پليس مانع از ورود شان به خيابان ظفر مي شد، مقابل اداره بهزيستي اجتماع كردند و با شعار "خليج فارس هميشه ، هيچو قت جدا نمي شه " " نيروي انتظامي برادر خوب ما " "نيروي انتظامي حمايت حمايت" داشتند از نيروي انتظامي تشكر مي كردند . با خودم گفتم چقدر خوب كه پليس به اين حركت خودجوش مردمي احترام مي گذاره و در عين حال كه مراقب است اخلالي ايجاد نشود به مردم حمله ور نمي شود ... اما ناگهان تعداد كثيري پليس تازه از نفس از راه رسيدند و با مردمي كه اصلا نه شعار سياسي ميدادند و نه به كسي بي احترامي مي كردند و نه خرابكاري مي كردند حمله ور شد . ![]() اين حركت پليس در مدت زمان كمي باعث شد تا خيل معترضان بيشتر شود اينقدر كه هر لحظه به تعداد مردم افزوده مي شد و همه در حمايت از خليج هميشه پر افتخار فارس شركت مي كردند. تقريبا از سر ميرداماد تا بالاتر از ظفر مردم گروه گروه با در دست گرفتن كاغذ هايي كه نام خليج فارس بر روي ان نقش بسته بود اضاف مي شدند و هر چند نيروي انتظامي به اصطلاح خودش يك طرف را خفه مي كرد اما به جاش از چند سوي ديگر اجتماع پرتعداد تر تشكيل مي شد . ![]() اما متاسفانه امروز صحنه هايي را ديدم كه اگر خودم نديده بودم هر گز باورم نمي شد ! با سنگدلي هر چه تمام تر ضربات باتوم بود كه بر سر و روي زن و مرد ، پير و جوان فرود مي امد . پليس چند نفري را هم دستگير كرد و با خود برد . دختر و پسر و مرد و زن سن و سال دار ، بعضي ها هم با سر و كله خونين راهي بيمارستان ولي عصر شدند . گوشي هاي موبايل از مردمي كه در حال عكس گرفتن بودند گرفته مي شد و بعضا از سوي برخي از اعضاي پليس برخورد بسيار زشت و زننده با فحاشي را شاهد بودم ! در عين حال كه بعضي ماموران پليس را هم ديدم كه علي رغم اينكه لباس پليس ضد شورش به تن داشتند ، كلاه از سر بر داشته و بي انكه صدمه اي به مردم بزنند محترمانه از مردم مي خواستند كه متفرق شوند اما بعضي ها با داد و هوار و تهديد به كتك زدن و فحش هاي ركيك مردم را تحريك مي كردند كه واكنش نشان بدهند
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
![]() نمي دونم جمعيت چقدر بود ، اما در مدت يك ساعتي كه اونجا بودم فقط اينو فهميدم كه يك اجتماع خودجوش مردمي كه از روي عرق ملي به دفاع از خليج هميشه فارس برخاسته بودند ناگهان به اجتماع كثيري از مردم تبديل شد - شايد بيش از ۱۵۰۰ نفر و حتي بيشتر - و برخورد زشت پليس با شهروندان نه تنها بازدارنده نبود كه تنها موجب نوعي نفرت در بين عابران و خودروهاي عبوري مي شد به طوريكه بسياري از انان با اجتماع كنندگان همراه شدند اما هرگز لب به شعار سياسي باز نكردند ! ![]() پرسش من اين است : چرا بايد در برابر چنين مردمي با شرف كه نه قصد به هم ريختن نظم عمومي راداشتند و نه خواسته و مطالباتشان سياسي و حزبي و ... بود اينطور صف آرايي مي شد ؟ امروز جماعت عرب اماراتي از پشت پنجره هاي ساختمان سفارت كه نظاره گر ماجرا بودند با خود چه ها گفتند ؟ اينكه خليج فارس را كه خليج عرب كرديم ، مردم پارس را هم خوار و ذليل كرديم ! وقتي نيروي انتظامي براي آنكه آب دردل آقايان اعراب تكان نخورد دست به روي ايران و ايراني بلند مي كنند ديگر چه انتظاري مي توان داشت ؟؟!!
كاش آن فرمانده اي كه دستور حمله به مردم و كتك زدن مردم را صادر كرد قدري عميق تر به اين اجتماع پرشور نگاه مي كرد . نه اينكه دست به روي زنان بلند كند ، شيشه خوردروهايي را كه در اعلام حمايت از معترضان بوق مي زدند بشكنند و به دنبال يك جوان كه وارد يك مجتمع مسكوني شده دهها پليس ضد شورش بفرستد تا خانه به خانه و طبقه به طبقه برج را بگردند تا آن جواني را كه تنها حرفش اين است كه خليج فارس بايد هميشه خليج فارس بماند ، دستگير كنند !! امروز پاركينگ رستوران حاتم مملو از ماشين پليس و خيابان ظفر از دو طرف مسدود شده بود . دهها مامور لباس شخصي بين مردم در حال گشت زني و راپورت دادن بودند و لباس سبزها هم كه چه خوب عصر جمعه اي را براي ايراني درست كردند ! در كشوري كه ادعاي مردم سالاري از صدر تا ذيل مملكت را كشته ، چنين برخوردي با مردم اصلا توجيه ندارد ! پليس از چه مي ترسيد ؟ از مردمي كه شرف و غيرت شان اجازه نداد تا شيخ نشين هاي شكم كننده ادعاي عربي بودن خليج فارس را كنند ؟ از چه مي ترسيد ؟!!! و درود بر مردمي كه در زير دست و پا و كتك و باتوم باز هم شعار هاي سياسي ندادند و تنها سرود اي ايران را مي خواندند و نام خليج فارس را بر لب مي راندند و نهايت اينكه مي گفتند " سفارت امارات ويران بايد گردد"، "نيروي انتظامي خجالت خجالت " . آيا در اين مملكت دفاع از تاريخ ، هويت و فرهنگ ملي هم اقدام عليه امنيت ملي تعبير ميشود . منبع : وبلاگ ديده بان محيط زيست ايرا
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| كشيده, مردم, نيروي, آرام, انتظامي, تجمع, تشنج, دخالت |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|