|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: 021
اسم واقعی: ریتا
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 169 بار در 131 پست
چوق:
22,740
|
دلم به عشق یارم گرفته حال و هوایی
نوشته روی قلبم به خط کربُبلایی : همه هستیَم حسینه می و مستیَم حسینه سروُر لبم حسینه خواب هر شبم حسینه
. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] . [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] . [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]پورتال علمی فرهنگی هنری خبری http://www.taje-kiany.mihanblog.com/ |
||||||||
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: 021
اسم واقعی: ریتا
تشکرشده: 169 بار در 131 پست
چوق:
22,740
|
ولادت با سعادت امام حسين ، قمربني هاشم و امام سجاد (ع) رو به همه ي مسلمونا مخصوصا بروبچ شيعه تبريك ميگم ...
ايشالله اعمالشون ، كردارشون و رفتارشون سرلوحه ي زندگيمون باشه ...
. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] . [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] . [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]پورتال علمی فرهنگی هنری خبری http://www.taje-kiany.mihanblog.com/ |
||||||||
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
مرسی
منم تبریک میگم امیدوارم !میر هم تحت تاثیر قرار بگیره هرچه زودتر توبه کنه
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: KaRaJ
اسم واقعی: AM!R e.fard
تشکرها (از دیگران): 21
تشکرشده: 86 بار در 70 پست
چوق:
756
پاداش داده شده 1 مرتبه
حالت من :
|
منم تبریک میگم این عید بزرگو....
منم توبه کردم
|
|
|
#5 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
توبه واقعی
مثلا از امضات شروع کن نه از آواتورت امیدوارم رسول هم همینطور
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
موقعیت: شمال
اسم واقعی: محسن
تشکرشده: 16 بار در 10 پست
چوق:
820
|
منم تبریک میگم این اعیاد رو
ایشالله همیشه شاد باشیمو خوش ![]() اونی که باید اواترش رو عوض کنه اونیه که به درخت تکیه کرده ![]() یاده یه شعری افتادم شاعر میگه: اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده...
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
موقعیت: ایساتیس
اسم واقعی: کاویان
تشکرها (از دیگران): 5
تشکرشده: 62 بار در 58 پست
چوق:
10,327
|
منم تبریک میگم
والا اینقدر تبریک گفتم که دیگه نا ندارم بازم تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| مبارک, امام, تولد, حسین |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|