|
|
#11 |
|
موقعیت: مشهد
اسم واقعی: اسم تو شناسنامم زهراست نمیدونم چرا می گن مارال اخه زهرا قشنگتره ولی خوب عادت کردم دیگه
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 8 بار در 8 پست
چوق:
4,444
|
تو پول موبایلت چقدر میاد اخه خیلی در زمینه اس ام اس هستی
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
#12 |
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 980
تشکرشده: 876 بار در 377 پست
چوق (ثروتمند شماره 8):
74,943
پاداش داده شده 1 مرتبه تاکنون 7 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 2 مرتبه |
دوستت دارم چون تنها ترين فکر تنهايي مني.دوستت دارم چون زيباترين لحظات زندگي مني.دوستت دارم چون زيباترين روياي خواب مني.دوستت دارم چون زيباترين خاطرات مني.دوستت دارم چون به يک نگاه،عشق مني
روزگارم گله مندي شده است من بگيرم تو بخندي شده است ازدلم ياد نكردي شايد،عشق هم سهميه بندي شده است گريه هايم بي صداست عشق من بي انتهاست ردپاي اشک هايم را بگير تابداني خانه عاشق کجاست تقديم به چشمي كه اشكش منم، تقديم به اشكي كه غمش منم، تقديم به شمعي كه پروانه اش منم، تقديم به گلزاری كه گلش...تويي.وتقديم به عشقي كه عاشقش منم به ياد آرزوهايي که ميميرند سکوتي ميکنم سنگين تراز فرياد عشق امانت با ارزشي ست که هر کسي تو قلبش ميزاره براي همينه که هر وقت بخواي عشقت رو از کسي پس بگيري بايد قلبشو بشکوني به او بگوييد دوستش دارم به او که قلبش به وسعت درياييست که قايق کوچک دل من در آن غرق شده . به او که مرا از اين زمين خاکي به سرزمين نور و شعر و ترانه برد . و چشمهايم را به دنيايي پر از زيبايي باز کرد باز هم ثانیه ها اسم تورا جار زدن و دقایق همه امشب به تو تکرار زدن وسکوتی که دراین عقربها میچرخید نکند در دل تو اسم مرا دار زدن توی زندون عشق تو اونقدر شلوغ میکنم و زندون رو به هم میزنم که مجبور بشی منو بذاری توی انفرادی قلبت کلاس عشق ما دفتر ندارد شراب عاشقي ساغر ندارد بدو گفتم که مجنون تو هستم هنوز آن بي وفا باور ندارد [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] دوست داشتن بهترين شکل مالکيت و مالکيت بدترين شکل دوست داشتن است شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم ... شب رفت ، شمع سوخت ، من موندم و غم ... کاش کودک بودم تا بزرگترين شيطنت زندگي ام نقاشي روي ديوار بود ، اي کاش کودک بودم تا از ته دل مي خنديدم نه اينکه مجبور باشم همواره تبسمي تلخ بر لب داشته باشم ، اي کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتي و درد با يک بوسه همه چيز را فراموش مي کردم عشق با لبخند شروع ميشود.با بوسه شکوفا ميشود.با گريه رشد ميکند.با 110 تمام ميشود [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] وفادار تو بودم تا نفس بود دريغا همنشينت خار و خس بود دلم را بازگردان همين جان سوختن بس بود بس بود اگه عشقم حقیره ! اگه جسمم کویره ! اگه همیشه تنهام ! اگه خالیه دستام ! هيچ خيال ني!!! برای تو عاشق ترین عاشق دنیام کاش ميشد روي قلب سرنوشت،لحظه هاي با تو بودن را نوشت عشق کلید شهر قلبهاست به شرط آنکه : قفل دلت هرز نباشه تا با هر کلیدی باز بشه !!!!! هرگاه دفتر محبت را ورق زدي، هرگاه زير پايت خش*خش برگ*ها را احساس كردي، هرگاه در ميان ستارگان آسمان تك ستاره خاموش ديدي، براي يك بار در گوشه*اي از ذهن خود نه به زبان بلكه از ته قلب خود بگو: يادت بخير
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
74,943
پاداش داده شده 1 مرتبه تاکنون 7 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 2 مرتبه |
زمان! به من آموخت كه دست دادن معني رفاقت نيست.... بوسيدن قول ماندن نيست..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست
اول به نام عشق. . . دوم به نام تو. . . سوم به ياد مرگ . . . بر لوح شيشه اي قلبت بنويس: يا تو و عشق، يا من و مرگ [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] من اون ماهی قرمز کوچولوهستم تو دل شیشه ای تو * * * مراقب باش دلت نشکنه که من میمیرم تجربه شانه ايست که طبيعت وقتي ما کچل ميشويم, به ما مي دهد اگه شب خوابت نبرد به آسمون نگاه کن.ستاره هارو بشمار کم اومد!برو قطرات بارون رو بشار.کم اومد! به عشق من فکر کن چون براي تو هرگز کم نمي ياد سرو اسوه مقاومت و پايداريست من يه سروم چون تو ريشه مني [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] اي کاش از بدو تولد کور بودم تا که هيچگاه درياي عشق را در چشمان مليح و فريبايت نمي ديدم بازهم کبوتراحساسم بال می گشاید تادرآبی بی کران آسمان قلبت به پروازدرآید.گویا سالهاست که مفهوم پرواز درگنجایش ذهنش نیست يک بار براي ديدن دريا قدم به ساحل گذاشتي... اما امواج دريا هزاران بار براي بوسيدن قدمگاهت تا روي ساحل پیش آمدند. دلم برات تنگ میشه اما هزاران بار بر قدمگاهت بوسه میزنم اگه یه روز رفتی و برنگشتی بهت قول نمیدم منتظرت میمونم اما ازت یه خواهش دارم وقتی اومدی یه شاخه گل رو قبرم بزاری اگه یه روز خواستی بری حتما خبرم کن قول میدم ازت نخوام بمونی ولی ازت میخوام زود برگردی در عرض يک دقيقه مي شه يک نفر رو خرد کرد... در يک ساعت مي شه يک نفر رو دوست داشت و در يک روز فقط يک روز مي شه عاشق شد ولي يک عمر طول مي کشه تا کسي رو فراموش کرد تو اون فرشته اي که وقتي در فصل بهار قدم ميزني برگ درختان انتظار پاييز را ميکشند تا به جاي پاهايت بوسه بزنند طرح چشمان قشنگت در اتاقم نقش بسته ... شعر مي گويم به يادت در قفس غمگين و خسته ... من چه تنها و غريبم بي تو در درياي هستي ... ساحلم شو غرق گشتم بي تو در شبهاي مستي هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد زندگي اجبار است مرگ اخطار است دوستي فقط يکبار است اما جدايي بسيار است انواع قهوه : 1- شيرين مثل چشات2 - رقيق مثل قلبت3- تلخ مثل دوريت ميدوني چرا خدا به همه دو تا دست , دو تا پا , دو تا چشم داده , اما فقط يکي دونه قلب داده؟ براي اين که بگردي , اون يکيش رو پيداکنی دنيا دو روز است يک روز با تو يک روز بر عليه تو ........... روزي که با تو ست مغرور نشو .... روزي که بر عليه توست ما يوس نشو ببین دیگه به این شماره نه زنگ بزن نه اس ام اس بده شوخی هم ندارم میخوام این خط رو بفروشم تا دلت رو بخرم زندگي تفسير سه کلمه است : خنديدن .... بخشيدن .... و فراموش کردن .... پس بخندو ببخش و فراموش کن هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند هر شب برو کنار پنجره تا ستاره ها ببيننت و حسوديشون بشه که...... ماهشون مال منه كسي يه روزي مياد يه روزي ميره، يكي با دلش ميره، يكي با پاهاش، ولي مواظب باش كسي با پاهاي خودش از دلت نره هروقت از کسي جدا شدي بهش بگو براي هميشه خداحافظ هرچند با اين کار قلب او را ميشکني و او را نارحت ميکني ولي از انتظارنجاتش ميدهي بدترين شكل دلتنگي براي كسي آن است كه در كنار او باشي و بداني كه هرگز به او نخواهي رسيد
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
74,943
v VV v V v V v Vv Vv VvV vVvV vVv ميدوني اينا چين؟؟؟ . . . اينا پرنده هايي هستن كه براي بوس كردن تو اومدن.از طرف من. Vv اين دو تا هم كاري داشتن دير رسيدن ....
Amianno espanza lamore dienta salute perfavore dominika sette kientima wovo elino romantika یعنی:تو غلطططططططط میکنی وقتی نمی فهمی تا آخر میخونی! هی اس ام اس برو پیش اونی که فکر میکنم. اگه کار داشت مزاحمش نشو. اگه خواب بود آروم ببوسشو برگرد. اگه تو رو خووند بهش بگو که دوسش دارم.! آسمون به ماه میگه: عشق یعنی چی؟ ماه میگه: یعنی اومدن دوباره*ی تو ماه میگه؟ تو بگو عشق یعنی چی؟ آسمون میگه : انتظار دیدن تو از جلوی گل فروشی رد میشدم دیدم قشنگترین گلش نیست , نگران شدم , پس تو کجایی؟ عشق یعنی از دیدن چهره همیشگی خسته نشی هیچ وقت مغرور نشو؛ برگ ها وقتی می ریزند که فکر می کنند طلا شده اند. هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور " قلبش " می گذارد، نه دور سرش. الهی شهر غم آتیش بگیره به غیر از 3 نفر همه بمیرند یکی یارم یکی دلسوز یارم. یکی گریه کنان بر حال زارم... سه جمله رو اصلا استفاده نکن و هرگز نگو: " پولش رو ندارم و وقتش رو ندارم، حوصله اش رو ندارم."
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
ه کسی رو دوست داری. نه براش ستاره باش. نه آفتاب، چون هردوش مهمون زود گذرند. پس براش آسمون باش که همیشه بالای سرش باشی! امیدوارم خوشبختی پاچه تو مثل سگ بگیره، مثل سوسک ازت بالا بره، مثل انگل تو وجودت باشه، مثل عقرب نیشت بزنه، مثل اس ام اس همیشه واست بیاد. سرمايه عمر يك نفس است ،آن يك نفس هم براي يك هم نفس است،گر با هم نفسي ،لحظه اي نشيني،مجموع حيات عمر،همان يك نفس است. مراقب گرماي دلت باش تا کاري که زمستان با زمين کرد زندگي با دلت نکند.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
74,943
نور دلیل تاریکی بود! و سکوت دلیل خلوت! تنها عشق بی دلیل بود که تو دلیل آن شدی...
گن آدم وقتی گل یاس رو دوست داره سراغ گل های دیگه نمیره، یاس من چطوری. ای دوست! دلت همیشه زندان من است- آتشکده عشق تو از آن من است – آن روز که لحظه ی وداع من وتوست- آن شوم ترین لحظه ی پایان من است- [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] اگه با دیدن من غم تو دلت جون می گیره می میرم تا ابد قلب تو آروم بگیره. عشق مثل آب می مونه... که می تونی توی دستت قایمش کنی... آخرش یه روز دستتو باز می کنی می بینی نیست،،، قطره قطره چکیده بی آنکه بفهمی ... اما دستت پر از خاطره است. برای خریدن عشق هر که هر چه داشت آورد. دیوانه هیچ نداشت و گریست. (گمان کردندند چون هیچ ندارد می گرید) اما هیچ کس ندانست که بهای عشق اشک است و بهای اشک عشق [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] زندگی ام را به پاک ترین نگاه می فروشم، پاک ترین نگاه را به پاک ترین قلب، پاک ترین قلب را به مرگ، مرگ،که زیبا ترین هدیه ی خداست فقط کسی معنی دل تنگی را درک می کند که طعم وابستگی را چشیده باشد پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام آن وابستگی دلتنگیست غروب شد وافتابگردان به دنبال خورشید میگشت ناگهان ستاره ی چشمک زدوافتابگردان او را نگاه نکرد. اری گلها خیانت نمی کنند
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
74,943
هرگاه در وادي زندگي
از غروب غم هاي بي عاطفه خسته شدي به ياد من باش كه دلم به ياد توست لحظه ها خاطره اند... زندگی شوق تمنای همین خاطره هاست سرگذشت غم هجران تو گفتم با شمع آنقدر سوخت كه از گفته پشيمانم كرد دلم می خواست بهانه ای باشی برای فراموش کردن همه چیز اما حالا دلم می خواهد بهانه ای باشد برای فراموش کردن تو ای که مدتهاست بامن نیستی ، من همانم ، که با من زیستی، رنجهایم را شنیدی باز هم ، عاقبت گفتی ، غریبه کیستی ....؟! نبودن هیچگاه به تلخیه فراموش کردن یک بودن نیست صبر کردن دردناکه فراموش کردن دردناکتر ولی از همه دردناکتر اینه که ندونی باید صبر کنی یا فراموش ... !!!!! هزار شاخه گل تقدیم به اینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسس ،دنیا رو ساکت کردم که بگم دوست دارم میدونی بی نمک ترین فرد روی زمین کیه؟ تویی ... اخه عسل که نمک نداره [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] شرط دل دادن دل گرفتن است ، وگرنه یكی بی دل می متند و یكی دو دل
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
74,943
بگم سلام دل ميگيره بگم عليك دل ميميره فقط ميگم دوست دارم اينجور دل آروم ميگيره . . هر كس كه دلي داشت به دلدار سپرد اين دل نفرين شده ي ماست كه تنهاست هنوز . . . عشق يعني تا ابد با من بمان عشق يعني هم نفس با من بخوان عشق يعني با مني دستم بگير بی توقع در ره جانم بمير ما در اين كلبه خوشيم تو در آن اوج كه هستي خوش باش ما به ياد تو خوشيمتو به ياد هر كه هستي خوش باش . . . آن زمان که بايد دوست بداريم کوتاهي مي کنيم آن زمان که دوستمان دارند لجبازي مي کنيم وبعد براي آنچه از دست رفته آه مي کشيم. من تورو فقط 15 تا دوست دارم!!!به اندازه 7 آسمون 7 دريا و يک دنيا. اگه تو کوچه پس کوچ هاي دلم گم شدي.دنباله کسي نگرد که آدرس بهت بده چون غير از تو کسي اونجا نيست. اگه توپت افتاد تو خونه همسايه و پارش کرد اصلا ناراحت نشو . چون يه دوست داري که حاضره قلبش رو بندازه زير پات تا باهاش بازي کني. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بدونه تو نه امور جهان لنگ ميشه نه بين زمين و آسمون جنگ ميشه ، نه كوه آب ميشه نه آب سنگ ميشه ، فقط دل من واسه تو تنگ ميشه بخشندگي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش مي*كند را هم خوش بو مي*كند در نگاه آنکه پرواز را نميفهمد. هر چه بيشتر اوج بگيري کوچکتر مي شوي!! [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] سلام من يك بوس كوچولو هستم مي تونم چند لحظه روي لپ شما استراحت كنم ؟؟؟؟؟ قانون تو تنهايي من است و تنهايي من قانون عشق و عشق ارمغان دلدادگيست و اين سرنوشت سادگيست مي دانم روزي با تن خسته و خيس ، سوار بر قطرات درشت باران بر ناوادنهاي چشمم فرود مي آيي در ميان انبوه مژگانم ميزبان خواهم بود و در آن لحظه چشمانم را براي هميشه مي بندم تا ديگر دوريت را حس نکنم ..... اگر سهم من از اين همه ستاره فقط سوسوي غريبي است، غمي نيست. همين انتظار رسيدن شب برايم كافيست می گریم در اشک هایم تو را می بینم اشک هایم را پاک میکنم کسی تو را نبیند ميتوني تصور كني با هم لب دريا نشستيم؟ ميتوني تصور كني كه با هم به يه سفر طولاني ميريم از جنگل تا دريا؟ ميتوني تصور كني كه تو يه شب باروني شونه به شونه هم قدم بزنيم؟ همه اينا رو هم كه بتوني تصور كني نميتوني تصور كني كه آشپزي با تك ماكارون چقدر راحته....!!! اگرقرارباشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را در هشتاد روز بچرخم، ترجيح ميدهم دور تو بچرخم، چون تو دنياي مني. يادت باشه دنيا گرده, هر وقت احساس كردي به اخر رسيدي شايد در نقطه شروع باشي اگه قرار باشه بین موندن در کنار تو و رفتن به بهشت یکی رو انتخاب کنم تو رو انتخاب میکنم چون بی تو بهشت برین زندان من است. اگه تنها بودی تو تنهاییت احساس کردی که تنها بنده تنها فقط تویی ناراحت نباش چون یکی رو داری که خودش تنهاست اما هیچوقت تنهایی رو برای بنده هاش نمیخواد به اون رجوع کن میبینی که تنها نیستی یکی بود یکی نبود... زیر این سقف کبود... یه غریبه آشنا! دل و جونمو ربود... این جوری نیگام نکن !!! گل یاس مهربون... اون غریبه خودتی همیشه پیشم بمون هر قطره اشک نشانه ای از شکستن قلب کسی هست و هر سکونی نشانه ای از تنهایی هر لبخندی نشانه ای از شادی هست و هر اس ام اسی نشانه ای از به یاد آوردن کسی اگه 10 نفر باشن که نگرانت هستن یکیش منم ..اگه 1 نفر باشه که نگرانته بازم منم اگر هیچ کسی نیست که نگرانت باشه بدون من مرده ام .. یه نهار مخصوص تو یه هتل که همون قلب منه ..قدحی از عشق و قاشقی از توجه وکوزه ای از شادمانی و ظرفی از دوستی .. صورتحساب رو با دلتنگی برای من پر داخت کن قلب مث یه شیشه عطر میمونه ..تا درشو باز نکنی هیچ کسی رایحه شو حس نمکنه ولی اگه همیشه درشو باز بزاری بزودی رایحه خوششو از دست میده پس عاقلانه رفتار کن
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
74,943
سلام من يك بوس كوچولو هستم مي تونم چند لحظه روي لپ شما استراحت كنم ؟؟؟؟؟
قانون تو تنهايي من است و تنهايي من قانون عشق و عشق ارمغان دلدادگيست و اين سرنوشت سادگيست مي دانم روزي با تن خسته و خيس ، سوار بر قطرات درشت باران بر ناوادنهاي چشمم فرود مي آيي در ميان انبوه مژگانم ميزبان خواهم بود و در آن لحظه چشمانم را براي هميشه مي بندم تا ديگر دوريت را حس نکنم ..... اگر سهم من از اين همه ستاره فقط سوسوي غريبي است، غمي نيست. همين انتظار رسيدن شب برايم كافيست می گریم در اشک هایم تو را می بینم اشک هایم را پاک میکنم کسی تو را نبیند ميتوني تصور كني با هم لب دريا نشستيم؟ ميتوني تصور كني كه با هم به يه سفر طولاني ميريم از جنگل تا دريا؟ ميتوني تصور كني كه تو يه شب باروني شونه به شونه هم قدم بزنيم؟ همه اينا رو هم كه بتوني تصور كني نميتوني تصور كني كه آشپزي با تك ماكارون چقدر راحته....!!! [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] اگرقرارباشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را در هشتاد روز بچرخم، ترجيح ميدهم دور تو بچرخم، چون تو دنياي مني. يادت باشه دنيا گرده, هر وقت احساس كردي به اخر رسيدي شايد در نقطه شروع باشي اگه قرار باشه بین موندن در کنار تو و رفتن به بهشت یکی رو انتخاب کنم تو رو انتخاب میکنم چون بی تو بهشت برین زندان من است. اگه تنها بودی تو تنهاییت احساس کردی که تنها بنده تنها فقط تویی ناراحت نباش چون یکی رو داری که خودش تنهاست اما هیچوقت تنهایی رو برای بنده هاش نمیخواد به اون رجوع کن میبینی که تنها نیستی یکی بود یکی نبود... زیر این سقف کبود... یه غریبه آشنا! دل و جونمو ربود... این جوری نیگام نکن !!! گل یاس مهربون... اون غریبه خودتی همیشه پیشم بمون هر قطره اشک نشانه ای از شکستن قلب کسی هست و هر سکونی نشانه ای از تنهایی هر لبخندی نشانه ای از شادی هست و هر اس ام اسی نشانه ای از به یاد آوردن کسی [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] اگه 10 نفر باشن که نگرانت هستن یکیش منم ..اگه 1 نفر باشه که نگرانته بازم منم اگر هیچ کسی نیست که نگرانت باشه بدون من مرده ام .. یه نهار مخصوص تو یه هتل که همون قلب منه ..قدحی از عشق و قاشقی از توجه وکوزه ای از شادمانی و ظرفی از دوستی .. صورتحساب رو با دلتنگی برای من پر داخت کن قلب مث یه شیشه عطر میمونه ..تا درشو باز نکنی هیچ کسی رایحه شو حس نمکنه ولی اگه همیشه درشو باز بزاری بزودی رایحه خوششو از دست میده پس عاقلانه رفتار کن
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
74,943
عشق مث نواختن پیانو میمونه ..اول شما قواعد رو یاد میگیرین و با استفاده از اون قواعد مینوازید سپس باید قواعد رو فراموش کنین و با احساس و قلبتون بنوازید
من 3 قسمت تو قلبم دارم یه قسمت برای خدا یه قسمت برای خانواده یه قسمت برای دوستام ولی هیچ قسمتی برای تو ندارم چون تو خودت قلب من هستی ماه به من گفت اگه دوستت بهت هیچ پیغامی نمیده ..تو چرا ترکش نمیکنی؟؟ [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بهش گفتم آیا خورشید تو رو ترک میکنه در حالی که نمیدرخشی و نور نداری؟؟ ایمان باعث میشه همه چیز ممکن شود ..امید باعث میشه همه چیز ادامه یابد و عشق باعث انجام صحیح همه این کار ها میشه میتونم امروز بهت بگم دوستت دارم ؟؟اگه نه ..میتونم فردا بهت بگم یا پس فردا؟؟یا روزهای بعد؟؟ واسه این که من هر روز از زندگیم تو رو دوست دارم زندگی چون گل سرخیست پر از خار پر از عطر و پر از برگ لطیف یادمان باشد اگر گل چیدیم خار و عطر و گل و برگ همه همسایه ی دیوار به دیوار همند مي دوني بازي روزگار چيه؟؟ اين که تو چشم بذاري من قايم شم . بعد تو يکي ديگه رو پيدا کني ميگن لبخند ربطي به مرگ نداره ولي تو بخند تا من برات بميرم هر کجا که هستي بلوتوث قلبت رو روشن کن تا تمام وجودم رو برات سند کنم. تيك تيك ساعت فرياد مرگ ثانيه هاست اما دوستي ها هيچگاه نمي ميرند هواشناسي طي 24 ساعت گذشته اعلام کرد : . . . اينجا يه نفر خيلي دلش هواتو کرده دستتو مشت کن..... مشته؟ مشته مشته؟ حالا محکم بزن تو چشمت تا کور بشي دوريمو نبيني......!!! دوست، فردي هست که آهنگ قلبت رو مي دونه و مي تونه وقتي تو کلمات رو فراموش مي کني اونا رو واسه ات بخونه
|
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| ام, اس, عاشقانه |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|