فروم ایساتیس

برگشت   فروم ایساتیس > سرگرمی و تفریح > عشقولانه

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 01-27-09   #61
sahar-h

آواتار sahar-h

موقعیت: هیچستان
اسم واقعی: سحر
تشکرها (از دیگران): 33
تشکرشده: 161 بار در 104 پست
پیشفرض

كسي با سكوتش
مرا تا بيابان بي انتهاي جنون برد
كسي با نگاهش
مرا تا درندشت درياي خون برد
مرا باز گردان [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
مرا اي به پايان رسانيده
- آغاز گردان

فردا يکي از عکساتو بردار بيار ميخوايم ورق بازي کنيم آس دلمون گم شده .

هيچ وقت نذار هر رهگذري که رد ميشه رو دلت يادگاري بنويسه چون بعد فراموش کردنش خيلي سخته

دوستي هديه اي پيچده در روبان نيست که کسي روز تولد به کسي هديه
کند .دوستي قلب من و اين دل توست که در اين راه بهم هديه کنيم [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

صدجام اگر آرند يک بار کند مستم يک بار نگاه تو صد بار کند مستم

هزاران رگ دارم و هزاران رفيق ، ولي تو شاهرگي و تک رفيق

حافظ ز چشمان قشنگ تو غزل ساخت، هرکس که تو را ديد به چشمان تو دل باخت
نقاش ازل تا که به چشمان تو پرداخت، ديوانه شد از طرز نگاهت قلم انداخت

خاطرم نيست تو از باراني، يا که از نسل نسيم؟ هر چه هستي گذرا نيست هوايت، بويت، فقط آهسته بگو: با دلم مي ماني؟..

بيقرار تو ام و در دل تنگم گله هاست، آه! بي تاب شدن عادت کم حوصله هاست، مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب، در دلم هستي و بين من و تو فاصله هاست..

کمي عاشقانه تر زير باران بمان
ابر را بوسيده ام تا بوسه بارانت کنم

من به آمار زمين مشکوکم، اگر اين شهر پر از آدمهاست، پس چرا اين همه دلها تنهاست؟

عاشق بهترين ها نباش! بهترين باش تا بهترين ها عاشق تو باشند.

تنها برنامه اي که تکرارش آرزوي من است، پخش زنده نگاه توست

ويليام شکسپير ميگه : زماني که فکر مي کني تو 7 تا آسمون 1 ستاره هم نداري يکي يه گوشه دنيا هست که واسه ديدنت لحظه شماري مي کنه...

دلم ميخواد برات بميرم ولي خودت که ميدوني پهلوانان هرگز نميميرند...!!

هر کي دلتو شکست صداشو در نيار
يه روز دلش ميشکنه صداش در مياد

دل به دلدار سپردن کار هر دلدار نيست
من به تو جان ميسپارم،دل که قابلدار نيست

من به اندازه چشمان تو غمگين ماندم و به اندازه هر برق نگاهت نگران،تو به اندازه تنهايي من شاد بمان.

يه اشتباه کهنه بود دلهره ي قرار ما
يه قصه ي هميشگي نترس و دنبالم بيا

من تو را به خاطر مي آورم بي هيچ بهانه اي .......
شايد دوست داشتن همين باشد
بي بهانه به خاطر آوردن.

دستتو بذار رو قلبت...
گذاشتي؟
بذار ديگه...
حس ميکني تپيدنشو؟
آرزومه که سال ها بتپه....حتي اگه يه دونشم واسه من نباشه...

عشق يعني: چون خورشيد، تابيدن بر شب هاي دوست...؛ و چون برف، ذوب شدن بر غم هاي دوست

براي يه آدم کور،شيشه يا الماس فرقي نميکنه.
پس اگه کسي قدرتو ندونست،فکر نکن شيشه اي،اوون کوره...!

به جان جوشم كه جوياي تو باشم
خسي برموج درياي تو باشم
تمام آرزوهاي مني كاش
يكي از آرزوهاي تو باشم

روي آن شيشه تبدار تورا"ها"كردم،
اسم زيباي تورابانفسم جاكردم،
شيشه بدجوردلش ابري وباراني شد،
شيشه رايك شبه تبديل به درياكردم،
باسرانگشت كشيدم به دلش عكس تورا،
عكس زيباي تورا سيرتماشا كردم

يه روزميبوسمت!
فوقش خدامي برتم جهنم! فوقش ميشم ابليس! اونوقت توهم به خاطراين كه يه <ابليس> بوسيدتت, جهنمي ميشي! اونجا پيدات ميكنم وهرروزميبوسمت!
واي چه بهشتي بشه جهنم...!

گاهي وقتا زندگي كردن پرنده ها توي قفس از هر كاري بهتره
به شرطي كه اون پرنده تو باشي و اون قفس دل يارت

خاطرم نیست تو از بارانی یا كه از نسل نسیم. هر كه هستی گذرا نیست هوایت،‌ بویت.

[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
sahar-h آفلاین است   پاسخ با نقل قول

Sponsored Links
Old 01-27-09   #62
sahar-h

آواتار sahar-h

پیشفرض

ما کساني رو که به فکرمون هستن به گريه مي اندازيم ...
ما گريه مي کنيم براي کساني که به فکرمون نيستن ...
و ما به فکر کساني هستيم که هيچوقت برامون گريه نمي کنن

من براي سال ها مينويسم ...... سال ها بعد كه چشمان تو عاشق ميشوند....... افسوس كه قصه ي مادربزرگ درست بود...... هميشه يكي بود يكي نبود ...

بيتابم و دل براي ديدار تو تنگ است تقصير دلم نيست نگاه تو قشنگ است

بين ما فاصله اي نيست بجز فراموشي... تو را به ياد خواهم آورد... تو را به ياد خواهم داشت... تو را هر شب در روياهايم تکرار خواهم کرد... و هر روز صبح که بر مي خيزم... گوشه ي لبم لبخندست... بين من و تو رازهاي نگفته ايست... که هرگز به کلام نخواهم آلود...

زندگي درك همين امروز است . ظرف ديروز پر از بودن توست . شايد اين خنده كه امروز دريغم كردي ، آخرين فرصت همراهي ماست.

دل تو اولين روز بهار... دل من آخرين جمعه سال... و چه دورند و چه نزديک به هم!

رفتن نوعي ماندن است ، تو رفتي که بماني ، و آنقدر ماندي ، که من با تو و بي تو بگويم دوستت دارم

براي عاشق شدن هيچ هنري لازم نيست
اما براي عشق ورزيدن هيچ هنري کافي نيست .

زيباترين سلام دنيا طلوع خورشيد عشق است آنرا بدون غروبش تقديم به تو مي كنم

درد من ديدار توست * دل فقط بيمار توست* شادي و عشق و اميد* هديه چشمان توست

در جهان هرگز نشو مديون احساس كسي* تا نباشد رايگان مهرت گروگان كسي * گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلي * صبر كن پيدا شود گوهر شناس قابلي

من با عشق ، پودر مي شوم، زنگ مي زنم.
تو با عشق ، طلاي خالص مي شوي
عشق از من ديه مي گيرد
اما تو ...
بيمه شخص ثالث مي شوي!!!

صداي آژير آتش نشاني مي آيد ...
دلم به حال خودم ،
مي سوزد!!!

به سلام ها دل نمي بندم ،
از خداحافظي ها غمگين نمي شوم ،
ديگر عادت کرده ام
به تکرار يکنواخت دوري و دوستي
خورشيد و ماه !!!

ديوانه را محبت آرام ميکند : ما را محبت تو ديوانه

سکوت يعني: يه حرف تو دلمه ، يعني يه اسم که رو لبمه ، يعني يه شرم که تو چشامه ، يعني يه آرزو که تو سينمه ، سکوت يعني .... دوستت دارم

دو نگاهي كه كردمت همه عمر، نرود تا قيامت از يادم. نگاه اولين كه دل بردي، نگاه آخرين كه جان دادم..

عشق مانند جنگ است......آسان شروع مي شود.......سخت پايان مي يابد.........و فراموش کردنش محال است

تازه فهميدم که قلب هيچ کس تودنيابراي من نميتپد
حتي قلب خودم.
چون اون هم براي تو مي تپه

ميدوني فرق لبخند تو با لبخند من چيه ؟
تو وقتي شادي ميخندي،من وقتي تو شادي ميخندم

چنديست که بيمار وفايت شده ام در بستر غم چشم به راحت شده ام [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
اين را تو بدان اگر بميرم روزي مسئول تويي که من فدايت شده ام

کنار آشنايي تو آشيانه مي کنم فضاي آشيانه را پر از ترانه مي کنم کسي سوال مي کند براي چه زنده اي؟ ومن براي زندگي تو را بهانه مي کنم .

آدما فکر مي کنن شاعرا خيلي غم دارن کاشکي فقط اين بود اونا خيلي کسا رو کم دارن عاشق کسي ميشن که عاشقاش فراوونه بين انتخاب عشقش عمريه که حيرونه .

عشق آنست که زهر از قِبَلش نوش کني ... نه چو رنجي رسدت يار فراموش کني

ديشب خواستم واسه دل خودم فال بگيرم وقتي فالنامه رو باز کردم چشمم به شعري افتاد که هيچ ربطي به دل من نداشت تازه فهميدم که دلم مال خودم نيست

صد بار قسم خوردم که نامت را به زبان نيارم ولي افسوس که قسم هم نام تو بود .

جويند همه هلال و من ابرويت
گيرند همه روزه و من گيسويت
از جمله اين 12 ماه تمام
يک ماه مبارک است، آن هم رويت [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

عشق مثل بادي است که در دل مي پيچد.اگر نگهش داري خود آزرده مي شوي و اگر رهايش کني ديگران!

امروز را به ياد تو بسر بردم،همچون ديروز
فردا را نيز به تو خواهم بخشيد
تنها ترسم از آن است که روزي فردايي نماند تا در آن به تو بينديشم...

تلخ ترين لحظه ها تو زندگيت رو همون كسي مي سازه كه يه وقتي قشنگ ترين لحظه ها رو ساخته بود

با سيم ناز مژه هات يه عمر گيتار ميزنم
نگاهتو کوک نکني من خودمو دار ميزنم

يکي در حسرت ديدن توست ، يکي در حسرت بوسيدن توست ، ولي من ساده و بي ادعايم ، تمام هستي ام خنديدن توست

غروب عشقت را ناباورانه نگريستم و گريستم اما بدان براي اين قلب عاشق اين خورشيد هرگز غروب نخواهد کرد ...

با خودم عهد بستم بار ديگر که تو را ديدم ، بگويم ازتودلگيرم ولي باز تو را ديدم و گفتم: بي توميميرم مي خوام روي تمام سنگ هاي دنيا بنويسم دلم واست تنگ شده و آرزو ميکنم يکي از اون سنگ ها به سرت بخوره تا بفهمي دل تنگي چه دردي داره .

آرامش يعني اينکه : هميشه ته دلت مطمئن باشي توي سينه کسي که دوستش داري يک خونه ي گرم داري

[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
Old 02-11-09   #63
sahar-h

آواتار sahar-h

پیشفرض

- نمیگم دوستت دارم ، نمیگم عاشقتم ، میگم دیونتم که اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخیال دیونست . . .
- قلب مهربانت مثلثی را می ماند در دریای عشق , مرا در خود کشیدی برمودای من !!!
- ای دوست به جز عشق تو در سر من هوسی نیست , جز نقش تو بر صفحه ی دل نقش کسی نیست
- بهترین لحظه، لحظه ایست که فکر کنی فراموشت کردم، بعد ۱ اس ام اس از طرف من بیاد که توش نوشته میمیرم برات ! ولنتاینت مبارک !
- یادته بهت گفتم که خشت دیوار دلتم، تو هم منو شکستی
- ولی اشکالی نداره، حالا خاک زیر پاتم !
- با تو از خاطره ها سرشارم. با تو تا آخر شب بیدارم . عشق من دست تو یعنی خورشید. گرمی دست تو را کم دارم . . .
- قاب عکستو زدم جای ساعت دیواری , از اون موقع به بعد تو شدی تمومه لحظه هام . . .
- عمری با غم عشقت نشستم , به تو پیوستم واز خود گسستم , ولیکن سرنوشتم این سه حرف بود , تو را دیدم. پرستیدم . شکستم
- زندگی عشق است افسانه نیست آنکه عشق راآفرید دیوانه نیست
- عشق آن نیست که هر لحظه کنارش باشی عشق آن است که پیوسته به یادش باشی
- بزرگترین آرزوم اینه کوچکترین آرزوت باشم
- تقدیم به او که نبود ولی حس بودنش بر من شوق زیستن داد دلم برای کسی تنگ است که آفتاب صداقت را به میهمانی گلهای باغ می آورد و گیسوان بلندش را به باد می داد و دست های سپیدش را به آب می بخشید و شعر های خوشی چون پرنده ها می خواند
- ای کاش که معشوق ز عاشق طلب جان می کرد، تا که هر بی سرو پایی نشود یار کسی !!!
- دوست داشته باش و زندگی کن!زمان برای همیشه از آن تو نیست
- چقدر سخت است منتظر کسی باشی که هیچ وقت فکر آمدن نیست!
- می دونستی اشک گاهی از لبخند با ارزش تره؟ چون لبخند رو به هر کسی می تونی هدیه کنی اما اشک رو فقط برای کسی می ریزی که نمی خوای از دستش بدی .ولنتاین مبارک
- اگر روزی دشمن پیدا کردی بدون در رسیدن به هدفت موفق بودی.اگر روزی تهدیدت کردن بدون در برابرت ناتوانند. اگر روزی خیانت دیدی بدون قیمتت بالاست. اگر روزی ترکت کردند بدون با تو بودن لیاقت میخواد
- من به دو چیز عشق می ورزم یکی تو و دیگری وجود تو، به دو چیزاعتقاد دارم یکی خدا ودیگری تو، من در این دنیا دو چیز میخواهم یکی تو ودیگری خوشبختی تو.
- زندگی آرام است، مثل آرامش یک خواب بلند. زندگی شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ. زندگی رویایی است، مثل رویای ِیکی کودک ناز. زندگی زیبایی است، مثل زیبایی یک غنچه ی باز. زندگی تک تک این ساعتهاست، زندگی چرخش این عقربه هاست، زندگی راز دل مادر من. زندگی پینه ی دست پدر است، زندگی مثل زمان در گذر…
- هر کی اومد پیش من یه ذره جاتو نگرفت….هیچ ادایی جای اون نازو اداتو نگرفت….پیش هر نقاشی رفتم تو رو نقاشی کنه، روی هر بومی زدم رنگ چشاتو نگرفت…
- میدونی آدما بین الف تا ی قرار دارند. بعضی ها مثل ” ب ” برات میمیرند، مثل ” د ” دوستت دارند، مثل ” ع ” عا شقت میشوند، مثل ” م ” منتظر می مونند تا یه روز مثل ” ی ” یارت بشن.
- حرفهایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کسی به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد و کتاب هایی نیز هست برای ننوشتن و من اکنون رسیده ام به آغاز چنین کتابی…
- کاش کسی تو دلمون پا نمیذاشت… کاش اگه پا میزاشت دلمون رو تنها نمیذاشت… کاش اگه تنها میذاشت رد پاش رو روی دلمون جا نمیزاشت
- قلبمو هدیه می دم بهت . مواظبش باش . نه به خاطر اینکه قلبمه به خاطر اینکه تو توشی
- موقعی که می خواستمت می ترسیدم نگات کنم،موقعی که نگات کردم ترسیدم باهات حرف بزنم. موقعی که باهات حرف زدم ترسیدم نازت کنم،موقعی که نازت کردم ترسیدم عاشقت بشم حالا که عاشقت شدم میترسم از دستت بدم
- دل آدمها مثل یک جزیره دور افتادست ،اینکه کی واسه اولین بار پا به جزیره میزاره مهم نیست مهم اون کسیه که هیچوقت جزیره را ترک نکند
- اگر باران بودم انقدر می باریدم تا غبار غم را از دلت پاک کنم اگر اشک بودم مثل باران بهاری به پایت می گریستم اگر گل بودم شاخه ای از وجودم را تقدیم وجود عزیزت میکردم اگر عشق بودم آهنگ دوست داشتن را برایت مینواختم ولی افسوس که نه بارانم نه اشک نه گل و نه عشق اما هر چه هستم دوستت دارم [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
- عشق شاید زود تو را عاشق و دلتنگ کند اما هرگز تو را سیر نمی کند. روز ولنتاینت مبارک
- گرتواین دنیا کسی هست که با دیدنش رنگ رخسارت عوض میشه و قلبت ابروتو به تاراج می بره. مهم این نیست که اون مال تو باشه، مهم اینه که باشه. نفس بکشه، زندگی کنه و از زندگیش لذت ببره
- خیانت تنها این نیست که شب را با دیگری بگذرانی … خیانت میتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خیانت تنها این نیست که دستت را در خفا در دست دیگری بگذاری … خیانت میتواند جاری کردن اشک بر دیدگان معصومی باشد [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
- اگه تو دنیا هیچی هیچی نداشته باشی مطمئن باش سه چیز همیشه مال تو هست:خدای مهربون، فکرای قشنگ وقلب کوچیک من
- عمیق ترین درد زندگی مردن نیست بلکه نداشتن کسی است که الفبای دوست داشتن را برایت تکرار کند و تو از او رسم محبت بیاموزی
- صدا کن مرا که صدایت زیباترین نوای عالم است , صدا کن مرا که صدایت قلب شکسته ام را تسکین میدهد , صدا کن مرا تا بدانم که هنوز از یاد نبرده ای مرا
- نشسته ام تا شاید صدایم کنی , صدایم کنی ومحبت بی دریقت را نثارم کنی

Old 03-09-09   #64
sahar-h

آواتار sahar-h

پیشفرض

هیچگاه نگذار در کوهپایه های عشق کسی دستت را بگیرد که احساس میکنی در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد.
هیچ كس نمی تواند به عقب برگردد و از نو شروع كند، اما همه می توانند از همین حالا شروع كنند و پایان تازه ای بسازند
دیشب فرشته ای فرستادم تااز تو مواضبت كنداماوقتی رسید توخواب بودی زود برگشت وگفت هیچ فرشته ای نمی تواند مواظب فرشته ای دیگر باشد
احساساتت رو روم بنویس .عصبانیتهات رو روم خط خطی كن . اشكاتو باهام پاك كن.حتی اگه سردت شد بسوزونم تا گرم بشی .فقط دورم ننداز.
قفل ها كه بی كلید شدن. چشم ها به در سفید شدن . چه امتحان خوبیه . دوریت عجب غروببیه

مهم نیست قشنگ باشی ،قشنگ اینه كه مهم باشی حتی برای یك نفر........

واسه ما جشن تولدت یك بهونه بود همیشه . كه رو هدیه بنویسی دلم از تو دور نیمشه

بازی روزگار را نمی فهمم ! من تو را دوست دارم تو دیگری را....دیگری مرا ...وهمه ی ما تنهاییم.

تنها ارزوم همینه. تا یادم نرفته راستی كاش یك روز بهم بگی من همونم كه میخواستی

معلم گفت{الف}گفتم او.معلم گفت{ب}گفتم با او.معلم گفت{پ}گفتم پیش او.معلم گفت{ج}خواستم بگویم جدایی گفت نگو [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

یكم برس باز به خودت میخوام بیام تولدت . اون وقتا اینجوری نبوذ راهت به این دوری نبود

اولا مهربون ترن اونا كه همسفرند . اشك منم كه جاریه نگه دار یادگاریه
I have 3 friends!
SUN,MOON,YOU!
I want:
SUN for days,
MOON for nights,
BUT
YOU for always!

تو باغ ها گل سرخی تو آسمون ستاره
جایی رو سراغ ندارم كه نشون از تو نداره

فرشته ها وجود دارند اما چون بعضی وقتها بال ندارن ما بهشون میگیم دوست!

کاش گل بودی تا به تلافی همه ی بدیهایت تو را پرپر میکردم

با خود عهد بستم بار دیگر که تو را دیدم بگوویم از تو دلگیرم ولی باز تو را دیدم و گفتم بی تو میمیرم

Old 04-17-09   #65
sahar-h

آواتار sahar-h

پیشفرض

قصه ي بي تو بودن ساده نبود "هق هق" شب گريه هام چه ساده دل بريدي اشک منو نديدي

خنده هاي تلخ تلخ تلخ تلخ براي تمامي آرزوهاي بر باد رفته .. . .. آقا يک فنجان قهوه لطفا

هيچگاه نذار در کوهپايه عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد

تاريکي شب را به دل مي سپارم و مي روم!باتاريکيه آدمها چه کنم؟!!!!!!

بهار آمده و تو رفتهاي «چه بينشاط بهاري که بي رخ تو رسيد.»

اکنون تو با مرگ رفته اي و من اينجا تنها به اين اميد دم ميزنم که با هر نفس گامي به تو نزديک تر ميشوم . اين زندگي من است

Old 04-17-09   #66
sahar-h

آواتار sahar-h

پیشفرض

زندگي خاطره اي ازغم ديرينه ماست دوست سرمايه عمراست كه درسينه ماست

زندگي کودکيست ، اگر مي خواهيد به خواب نرود هميشه او را سرگرم کنيد !

بلور اشک به چشمم شكست وقت وداع كه اولين غم من آخرين نگاه پر مهر تو بود

در قمار غم عشق دل من بردي و با دست تهي منم آن عاشق بازنده هنوز

گفته بودند که از دل برود يار چو از ديده برفت سال گذشت از ديده من رفتي، ليک دلم از مهر تو آکنده هنوز

اما نه قلب تو درياست هنوزم به يادم هستي ميدونم تو هم غريبي حالا هر کجا که هستي

Old 04-17-09   #67
sahar-h

آواتار sahar-h

پیشفرض

من از ميان همه ي شما منتظر کسي بودم که نيامد...

به چشمهايت قسم رفيق ! شک دارم به پايداري اين اشک ...

مي نويسم همه ي با تو نبودن ها را تا تو از خواب مرا به با تو بودن ببري

تو هميشه مسئول چيزي هستي که آن را اهلي کرده اي. تو مسئول گل خودت هستي مسافر کوچولو يادش بخير

رفتي و من... نمردم! رفتي و من... نه! مردم....

سکوتي ميکنم به سنگيني فرياد..بغضي به سنگيني ناله اما دلي به سبکيه..ديگر سکوت ميکنم با نگاههايم با تو صحبت ميکنم

شب قراريست که ستاره براي بوسيدن ماه ميگذارد وچه زيباست شرم زمين که خود را به خواب ميزند

Old 04-17-09   #68
sahar-h

آواتار sahar-h

پیشفرض

نميخوام وقتي تو هستي آدم آدمــــــکا شم چرا عادتم تو باشي،ميخوام عاشق تو باشم

گاهي وقت ها شاد،گاهي وقت ها غمگين اما هميشه منتظر

يک شب ناقص،خوشبختي ِ مشروط ،شام ِ يخ کرده ،ملودي ِ اشک وآه ،شعرهاي بي سر و ته ،ثانيه هايي که مي دوند براي تمام شدن ،سهم من از همه ي تو .

اه،اي شباهتِ دور!اي چشم هايِ مغرور!اين روزها که جُرئت ديوانگي کم است بگذاربازهم به تو برگردم!بگذار دستِ کم گاهي تورابه خواب ببينم! بگذاردرخيالِ تو باشم بگذار...بگذريم!!

در اضطراب دستهاي پر آرامش دستان خالي نيست خاموشي ويرانه ها زيباست اين را زني در ابها ميخواند

ديـــــوانـــه بـــــودن توضيـــــحي نميـــــخواهد . . . !!ميــــــخواهــــد آيــــــــا؟

Old 04-17-09   #69
sahar-h

آواتار sahar-h

پیشفرض

داستان من داستان ما تمام روزها .. خوب و بد .. . . اي کاش قدر لحظه هاي خوب رو تا ابد ميدونستيم

بهترين لحظه هاي روز و شبم لحظه هاي شکفتن سحر است که سياهي شکسته پا به گريز روشنايي گشوده بال و پر است

نمي خوام بگم دوباره که چي بوده سرگذشتم بذار ساده گفته باشم از خودم ساده گذشتم.

تا خدا بنده نواز است به خلقم چه نياز ؟ ميکشم ناز يکي ، تا به همه ناز کنم

حاصل عشق مترسک به کلاغ مرگ يک مزرعه است

هر روز برايت رويايي باشد در دست نه دور دست ، عشقي باشد در دل نه در سر ، و دليلي باشد براي زندگي نه روزمرگي !

Old 04-17-09   #70
sahar-h

آواتار sahar-h

پیشفرض

من اگر عکاس بودم لَحن ِ صدايت را ((ميگرفتم)) ، قاب ميکردم ، بربالاترين نقطه ء اتاقم آويزان ميکردم...پ ر و ا ز ميــــــکردم.

وقتي .... ساکت است فکر ميکنم گوشه اي از خلقت ناقص است

اگر رنگين کمان مي خواهيد بايد از خيسي باران لذت ببريد."

حال چگونه بي تو در اين حجم باد سرد بمانم ، بپوسم ، بسازم

قول داده ام هنگام شنيدن نامت بي خيال باشم !از اين قول درگذر !چرا که با شنيدن نامت ،صبر ايوب را کم دارم براي فرياد نزدن !

از ميان رمز و رازهاي عشق جز همين سه حرف، جز همين سه حرف ساده ي ميان تهي چيز ديگري سرم نمي شود، من سرم نمي شود ولي... راستي دلم که مي شود

پاسخ

کلیدواژه ها
ام, اس, عاشقانه

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال