|
|
#71 |
|
موقعیت: هیچستان
اسم واقعی: سحر
تشکرها (از دیگران): 33
تشکرشده: 161 بار در 104 پست
چوق (ثروتمند شماره 43):
11,074
تشکر شده با چوق 2 مرتبه |
فرياد بايد کشيد... سکوت را بايد شکست...بند ها را بايد دريد... عصيان بايد کرد... شايد بتوان نفسي بر کشيد...
به دلم مي گويم عازم يک سفرم سفري دور به جايي نزديک سفري از خود من تا به خودم شايد اين بار سفر چاره ي کارم باشد زندگي گريه مختصريست... مثل يک فنجان چاي ... وکنارش عشق است... مثل يک حبه قند... زندگي را با عشق بايد نوش جان کرد... درسته که روزي فراموش مي کني و روز ديگر فراموش، مي شوي اما بدان فراموش شدگان فراموش کنندگان را هرگز فراموش نخواهند کرد.
تصوير اختصاصی كارت پستال دات كام براي من! خاطرم نیست تو از بارانی یا كه از نسل نسیم. هر كه هستی گذرا نیست هوایت، بویت. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
|
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
#72 |
|
چوق (ثروتمند شماره 43):
11,074
آرزوهايم زير انبوهي از خاکسترهنوز نفس مي کشند.... هنوز شعله ورند.... نسيم مهرباني تو کي مي وزد؟؟؟
تاحالا فکر کردي ارامش يعني چي؟ارامش يعني اينکه هميشه ته دلت مطمئن باشي توي سينه کسي که دوستش داري يه جاي امن داري حتي اگه هيچ وقت مال تو نشه در عبور از کوچه اي سردو تاريک تورا مي جستم وارزو ميکرد م اي کاش بودي اما افسوس در ميان وهم وترس ان کوچه فقط دستان پليد تنهايي را يافتم... به کدامين کتاب مقدس سوگند ياد کنم که از ياد عاشقان واقعي ات نخواهي رفت حتي اگر تو را به آخرين صفحات تاريخ تبعيد کرده باشند.... رنگ چشمان سياهت سايه ي قلب من است در من بنگر تا پر شوم از عشق تا پر شوم از تو اين شب ها چشم هاي من خسته است گاهي اشک ، گاهي انتظار اين سهم چشم هاي من است
تصوير اختصاصی كارت پستال دات كام براي من! خاطرم نیست تو از بارانی یا كه از نسل نسیم. هر كه هستی گذرا نیست هوایت، بویت. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
چوق (ثروتمند شماره 43):
11,074
چه قدر ثانیه ها نامردند
گفته بودند که بر میگردند برنگشتند و پس از رفتنشان بی جهت عقربه ها می گردند ...
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 1,018
تشکرشده: 895 بار در 383 پست
چوق (ثروتمند شماره 8):
75,552
پاداش داده شده 1 مرتبه تاکنون 7 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 2 مرتبه |
ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد، از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوسد
در وفا هيچ کس استاد نيست اما در بي وفايي همه استادن، چطوري استاد؟ سلام خوبی ؟ امروز رفتم دکتر ، گفت رگهای قلبت بسته شده ! شرمنده دیگه راهی برای بیرون اومدنت نیست !!! الهی فندق بشی ، سنجاب بشم گازت بگیرم ! دلی دارم در آتش خانه کرده میان شعله ها کاشانه کرده دلی دارم که از شوق وصالت وجودم را زغم ویرانه کرده آن کیست که بیجرم و گنه زیست؟ بگو بیجرم و گناه در جهان کیست؟ بگو من بد کنم و تو بد مکافات کنی پس فرق میان من تو چیست؟ بگو
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
مدیر مسئول گرافیک*نقاشی*شعر
موقعیت: پشت هيچستان
تشکرها (از دیگران): 888
تشکرشده: 582 بار در 338 پست
چوق (ثروتمند شماره 6):
93,585
تاکنون 4 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 5 مرتبه |
♥ تمام محبتت را به پاي دوستت بريز اما نه تمام اعتمادت را ♥ عشق ساکت است اما اگر حرف بزند از هر صدايي بلند تر خواهد بود.
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
♥ رنگين کمان پاداش کسي است که تا آخرين قطره زير باران مي ماند. ♥ از شمع آموختم که :ايستاده بميرم بي صدا بميرم به پاي دوست بميرم. ♥ از زندگي هر آنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه که آرزويش را داريم. ♥ زندگي 3 ايستگاه دارد!عشق...جدايي....و مرگ آقا قربونت ايستگاه اول پياده مي شم. ♥ اگه يه روز سراغم رو گرفتي و ازم خبري نشد سري بهم بزن احتمالا بهت احتياج دارم. ♥ خوشبخت ترين فرد كسي است كه بيش از همه سعي كند ديگران را خوشبخت سازد. ♥ در نگاه كساني كه پرواز را نمي فهمند ، هر چه بيشتر اوج بگيري كوچكتر خواهي شد. ♥ عشق مثل يک ساعت شني مي ماند همزمان که قلب را پر مي کند مغز را خالي مي کند!!. ♥ هرگاه دلت هوايم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببين که همچون دل من در هوايت مي تپند. ♥ بدترين شکل دلتنگي براي کسی آن است که در کنار او باشی و بداني که هرگز به او نخواهی رسيد. ♥ ديگه يار نمي خوام وقتي که مي بيني عشق دوروغه. ♥ چراغش بي فروغه آخه وقتي که وفا نيست عشقو عاشقي چيست؟؟؟؟؟؟ اگه يه روز رفتي و برنگشتي بهت قول نميدم منتظرت بمونم اما ازت يه خواهش دارم وقتي اومدي يه شاخه گل رو قبرم بزاري.
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
♥ اگه روزي شاد بودي، بلند نخند كه غم بيدار نشه و اگه يه روز غمگين بودي، آرام گريه كن تا شادي نااميد نشه. ♥ عشق گلي است كه اگر آن را به قصد تجزيه و تحليل پرپر كنيد، هرگز قادر نخواهيد بود كه آن را دوباره جمع كنيد. ♥ بعد از مرگم تکه يخي به شکل صليب بر روي سنگ قبرم بگذاريد تا با اولين طلوع خورشيد اب شودوبه جاي يار برايم گريه کند. ♥ اگه تونستي پر کلاغ ها رو سفيد کني برف رو سياه کني يه بوسه به آتش بزني يه نفس عميق زير آب بکشي اون موقع من مي تونم تو رو فراموش کنم. ♥ پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت بيچاره از اين سوختن عشق آموخت فرق منو پروانه در اينست پروانه پرش سوخت ولي من جگرم سوخت. ♥ زندگي اجبار است ..... مرگ انتظار است..... عشق يک بار است ..... جدايي دشوار است ..... ياد تو تکرار است. ♥ هميشه دوست داشتم ابر باشم.چون ابر انقدر شهامت داره که هر وقت دلش ميگيره جلوي همه گريه کنه. ♥ اگر مي توانستم مجازاتت کنم از تو مي خواستم به اندازه اي که تو را دوست دارم مرا دوست داشته باشي. ♥ اگه تو کوچه پس کوچ هاي دلم گم شدي.دنبال کسي نگرد که آدرس بهت بده چون غير از تو کسي اونجا نيست. ♥ دقايقي تو زندگيت هست که دلت براي کسي اونقدر تنگ ميشه که دلت ميخواد اونو از تو رويات بيرون بکشي و توي دنياي واقعي با تمام وجوت بغلش کني. ♥ شب براي چيدن ستاره هاي قلبت خواهم آمد .بيدار باش من با سبدي پر از بوسه مي آيم و آن را قبل از چيدن روي گونه هايت ميکارم تا بداني اي خوبم دوستت دارم. ♥ موقعي که خدا پنجره ي بهشتو باز کرد منو ديد ازم پرسيد امروز چه آرزويي داري؟؟ گفتم خدايا هميشه مواظب اوني که الان داره اين نوشته رو ميخونه باش چون برام خيلي عزيزه. ♥ وقتي كسي رادوست داري، گفتن آسان تراست، شنيدن آسان تراست، بازي كردن آسان تراست، كاركردن آسان تراست. و وقتي كه كسي تورا دوست دارد، خنديدن آسان تراست. واگر تنهاي تنها باشي، به مرگ فكركردن ازهمه چيزآسان تراست. ♥ مي گي گل رو دوست داري ولي ميچينيش... ميگي بارون رو دوست داري ولي با چتر ميري زيرش... ميگي پرنده رو دوست داري ولي تو قفس ميندازيش... چه جوري ميتونم نترسم وقتي ميگي دوستم داري؟؟؟ ♥ يک بار براي ديدن دريا قدم به ساحل گذاشتي.... اما امواج دريا هزاران بار براي بوسيدن قدمگاهت تا روي ساحل پيش آمدند. دلم برات تنگ ميشه اما هزاران بار بر قدمگاهت بوسه ميزنم. ♥ اولين كسي كه عاشقش ميشي دلتو ميشكونه و ميره . دومين كسي رو كه مياي دوست داشته باشي و از تجربه قبلي استفاده كني دلتو بدتر ميشكنه و ميزاره ميره . بعدش ديگه هيچ چيز واست مهم نيست و از اين به بعد ميشي اون آدمي كه هيچ وقت نبودي . ديگه دوست دارم واست رنگي نداره .. و اگه يه آدم خوب باهات دوست بشه تو دلشو ميشكوني كه انتقام خودتو ازش بگيري و اون ميره با يكي ديگه ...... اينطوريه كه دل همه آدما ميشکنه. ♥ دوستي شوخي سرد آدمهاست بازي شيرين گرگم به هواست واسه كشتن غرور من و تو دوستي توطئه ثانيه هاست. ♥ نديدم بهاري محبت ز ياري دلم غرق خون شد عجب روزگاري زندگي زيباست نه به زيبايي حقيقت... حقيقت تلخ است نه به تلخي جدايي.... جدايي سخت است نه به سختي تنهايي... نگاهي آشنا به ياس کردم ... تو را در برگ گل احساس کردم ... خلاصه در کلاس ناز چشمت ... دو واحد عاشقي را پاس کردم.... ♥ بوسه بر عکست زنم ترسم که قابش بشکند قاب عکس توست اما شيشه ي عمرمن است بوسه بر مويت زنم ترسم که تارش بشکند تارموي توست اما ريشه ي عمر من است. ♥ سكوتم را به باران هديه كردم تمام زندگي را گريه كردم نبودي در فراق شانه هايت به هر خاكي رسيدم تكيه كردم. ♥ اگه معلم جغرافي بودم اسمتو رو بلند ترين قله ي دنيا مي نوشتم اگه معلم ادبيات بودم اسمتو تو تمام شعرام مي آوردم اگه معلم شيمي بودم اسمتو در گروه حلال ترين محلول ها قرار مي دادم اگر معلم زيست بودم قلبت رو از مهربون ترين قلبها مي نوشتم ... ♥به گل گفتم عشق چيست؟ گفت از من خوشبوتر به پروانه گفتم عشق چيست؟ گفت از من زيبا تر به شمع گفتم عشق چيست؟ گفت از من سوزنده تر به عشق گفتم آخر تو چيستي؟ گفت نگاهي بيش نيستم ... ♥ با سيم ناز مژهات يه عمر گيتار ميزنم نگاهتو كوك نكني من خودمو دار ميزنم چشات اگه رو پنجره طرح ستاره نزنن دست خودم نيست دلمو به درو ديوار ميزنم. ♥ هر كسي هم نفسم شد دست آخر قفسم شد من ساده به خيالم كه همه كار و كسم شد. ♥ اون كه عاشقانه خنديد خنده هاي منو دزديد زير چشمه مهربوني خواب يك توطئه ميديد. ♥ شمع داني که دم مرگ به پروانه چه گفت؟... گفت اي عاشق بيچاره فراموش شوي... سوخت پروانه ولي خوب جوابش را داد... گفت طولي نکشد تو نيز خاموش شوي... ♥ نه!نرو!... صبرکن قرارمان اين نبود بايد سکه بيندازيم... اگر شير آمد:ترديد نکن که دوستت دارم... اگر خط آمد:مطمئن باش دوستدارت هستم ...... صبر کن سکه بيندازيم اگر دوستت نداشتم.....آن وقت برو...
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ![]() سفر مرا به زمين هاي استوايي برد چه خوب يادم هست عبارتي كه به ييلاق ذهن وارد شد وسيع باش،و تنها، و سر به زير،و سخت وسيع باش و تنها و سر به زير و سخت
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
75,552
پاداش داده شده 1 مرتبه تاکنون 7 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 2 مرتبه |
هرگز گمان مبر ز خیال تو غافلم ، گر مانده ام خموش ، خدا داند و دلم . . .
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم ، هرچه هستی گذرا نیست هوایت ، بویت ... فقط آهسته بگو . . . با دلم می مانی . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دوستان عاشق شدن کار دل است دل چو دادی ، پس گرفتن مشکل است تا توانی با رفیقان همرنگ باش یا مزن لاف رفیقی یا حقیقت مرد باش . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * فکرمیکردی خدانیست بالایسربارسفربستی ورفتی بی خبر چشم منویه عمرگذاشتی پشت درنمیشدکناربیای با عشق من بی دردسر؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شکستن یک دل مگه چقدر قدرت می خواد که فکر کردی اون که قویتره تو هستی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * نامه ای بر اب و باد وای كه چقدر سر انگشت خسته بر بخار شیشه این پنجره ها كشیدم و..... تو نیامدی نیامدی تا ببینی بی توچه تنهایم نیامدی تا شاید وجدانت راحت بماند نیامدی تا نشونی تمام وجودم فریاد می زد بی معرفت ترین معشوقه ی دنیا هستی تا یادت نیاید روزگاری كه تمام دنیایم بودی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب ساده و کوچک آن هم از دست عزیزی که زندگی را جز برای او وجز با او نمی خواهی [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * می روم از رفتن من شاد باش از عذاب دیدنم آزاد باش گرچه تو تنهاتر از من میروی آرزو دارم ولی عاشق شوی آرزو دارم بفهمی درد را تلخی برخوردهای سرد را * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * وقتی دل تنها کالائیست که خدا شکسته آن را میخرد ، پس چرا من به دست کسی که دلم را شکسته بوسه نزنم . . . ؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هرگز نشد بیای پیشم بگیری دستای منو بدونی من عاشقتم گوش کنی حرفای منو تو بی وفا بودی ولی اونی که برات میمرد منم تا زنده ام دوست دارم اینم کلام آخرم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] باید تو رو پیدا کنم شاید هنوز هم دیر نیست تو ساده دل کندی ولی تقدیر بی تقصیر نیست . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلمو شکستی اما تو اشتباه کردی قسم به اون خدامون خیلی گناه کردی
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
75,552
اگر کسی را دوست داشته باشی ،نمی تونی توی چشم های اون زل بزنی... نمی تونی دوریش را تحمل کنی... نمی
تونی بهش بگی که چقدر دوستش داری... نمی تونی بهش بگی چقدر بهش نیاز داری ... واسه همینه که عاشق ها دیوونه میشن چه غریبانه میگریست آن شب بی تو تکه ابری که سکوت وجودم رو فهمید و چه غریبانه خندیدم آن روز که بی تو مرگم را فهمید به آسمون سپردم چشم از تو بر نداره ، مراقب تو باشه سرت بلا نیاره ، تا تو نخوای نتابه ، دلت گرفت بباره همیشه با تو باشه تو رو تنها نذاره . . .
گاه آرزو میکنم ... کاش هرگز نمیدیدمت تا امروز غم ندیدنت را بخورم کاش چشمان معصومت به چشمانم خیره نمیشد تا امروز چشمان من به آن لحظه بهانه بگیرند و اشک بریزند ، کاش حرفهای دلم را به تو نگفته بودم ، تا امروز به خودم نگویم " آخه اون که میدونست چقدر دوسش دارم . . . " چه شد ای پنجره شوق ، چرا بسته شدی ؟ شاید از هم نفسی با دل ما خسته شدی . . . . . . همیشه به یادتم ، تا تو هم لحظه ای به یاد کسی که بیادت هست باشی . . . ! . . . بهای دوست نه از زیبائی اوست ، نه از دارائی او بلکه به وفاداری اوست . . . . . . به دل میگم یه روز میاد ، اینم یه خود فریبیه از عشق اون قسمت من همیشه بی نصیبیه . . . . . . کاش حوله ای بودم آویزان بر میخ ، تا هر روز صبح قبل از همه صورتت رو میبوسیدم . . . ! امروز بیناتر از من کیست که تو را میبینم ؟ شنواتر از من کیست که سخن تو را میشنوم ؟ گویاتر از من کیست که از تو سخن میگویم ؟ و داراتر از من کیست که تو را دارم . . . ؟ . . . نگاه دیروز و امروزت را برای حسرت فرداهای بی تو میخواهم . . . . . . ندارم به جز دل مکانی برایت ، اگر عیب این خانه تنگی نباشد . . . . . . نرو تنهام نذار با درد و غم هام / اگر چه دلخوری از خیلی حرفام به قرآنی که از سایه اش گذشتم / به جون هر دوتامون خیلی تنهام . . . . . . دوستی من و تو ، دوستی شاخه و برگ است و جدائی برگ از شاخه مرگ است . . . . . . روح سحری ناز دمیدن داری ، مثل غزلی تازه ، شنیدن داری ای قصه روزهای تلخ تنهائی من ، آنقدر ندیدمت که دیدن داری . . . . . . چه سخته در جمع بودن ، ولی در گوشه ای تنها نشستن به چشم دیگران چون کوه بودن ، ولی در خود به آرامی شکستن . . . . . .
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
75,552
باید بگویم فکر فردا را ندارم
من طاقت غم های بیجا را ندارم [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] اینجا کنار تو برایم امن امن است ترس از جهنم و هیولا را نداریم دركنج دلم عشق كسی خانه ندارد كسی جای دراین كلبه ویرانه ندارد دل را به كف هر كه نهم باز پس آرد كسی تاب نگهداری دیوانه ندارد در دایره عشق اگر باران بلا بارید ٬ عاشق آن است که از دایره بیرون نرود من که گفتم اين بهار افسردني است من که گفتم اين پرستو مردني است من که گفتم اي دل بي بند و بار عشق يعني رنج ، يعني انتظار آه عجب کاري به دستم داد دل هم شکست و هم شکستم داد دل مطمئن باش که مهرت نرود از دل من مگر ان روز که در خاک شود منزل من اشتياقي که به ديدار تو دارد دل من دل من داند و من دانم و اندر دل من سوزن عشقت خورد به تیوپ قلبم و گفت پیسسسسسسسسسسسسسسسسسس ولی بازم مهم نیسسسسسسسسسس!!! غزال خوش غزل تویی .... شیرین تر از عسل تویی .... بین تمام آدما ..... نگین بی بدل تویی در مکتب ما رسم فراموشی نیست در مسلک ما عشق هم آغوشی نیست مهر تو اگر به هستی ما افتاد هرگز به سرش خیال خاموشی نیست پت ! پت ! پت ! پت ! پت ! پت ! پت ! پت ! پت! پت ! پت ! پت ! پت ! پت ! این صدای موتور قلب منه که از دوریت ، به پت پت افتاده !!! گفتی محبت کن برو باشد خدا حافظ ولی رفتم که تو باور کنی دارم محبت میکنم بر درت میآمدم، هر شب مرا وا میزدی گفتمت نا مهربانی! دم ز حاشا میزدی دیدمت یک شب به دریا خیره بودی تا سحر کاش دریای تو بودم، دل به دریا میزدی به آسمون سپردم چشم از تو بر نداره، مراقب تو باشه سرت بلا نیاره ، تا تو نخوای نتابه ، دلت گرفت بباره همیشه با تو باشه تو رو تنها نذاره آروم زل بزن به گوشیت ! کاری ندارم ! فقط خواستم بگم دیوونه همین نگاهتم !!
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
75,552
<@>
<@> <@> الهی مثل چراغ راهنمایي باشی: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] 1- لپّت هميشه قرمز. 2- روي دشمنات زرد. 3- دلت هميشه سبز... قاصدک داشت از کنارم رد میشد گرفتمش قسمش دادم تا بیاد پیشت بهت بگه که من خیلی دوست دارم .... حالا بهت گفته یا نه؟؟؟ [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] به <@> من تو ><( ( ( > ..........................نفهمیدی؟ میگم به چشم من تو ماهی!! به علت بارش بی وفائی ، جاده عشق لغزندست ، لطفا با محبت حرکت کنید !!! عشق از دوستی پرسید : تفاوت من وتو در چیه ؟ دوستی گفت : من دیگران را باسلامی آشنا می کنم و تو با نگاهی . من آنها را با دروغ جدا می کنم و تو با مرگ ! برای خریدن عشق هرکس هرچه داشت آورد دیوانه هیچ نداشت و گریست.گمان کردند چون هیچ ندارد می گرید .اما هیچ کس ندانست که قیمت عشق اشک است این همه رنجی که دنیا بر سر ما میکند / غیر ما هر که باشد ترک دنیا میکند بارها گفتم که فردا ترک دنیا میکنم / چون به یاد تو می افتم امروز و فردا میکنم . . . ای کاش که از حال دل من خبرت بود / ای کاش دمی ار سر کویم گذرت بود من مرغ اسیرم که ندارم پر پرواز / ای کاش که کاشانه من زیر پرت بود . . . برای من مهم نیست که وقتی کسی تنهاست به فکر من باشه برای من این مهمه که وقتی اطرافش شلوغه٬ قلبش به خاطر من میتپه... میدونی چرا ستارهها به هم چشمک میزنن؟ میخوان به ما بفهمونن تو سکوت و فاصله هم میشه گفت: دوست دارم... جایت همیشه سبز است در خلوت خیالم خوبم به خوبی تو گر چه نپرسی حالم
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 8):
75,552
من همان قاب تهی خسته و بی تصویرم که برای تو و تصویر دلت می میرم...
باغبان در را نبند من فرد گلچین نیستم، من اسیر یک گلم دنبال هر گل نیستم. 2 تا گل نام ببر که با "خ" شروع بشه. ... ... درسته! خودم و خودت! \/\/ (='o'=) _._- . (")(") من پیشی ملوسم، اومدم تورو ببوسم! از بچگی بهم یاد دادند که هر ساعت 60 دقیقه است و هر دقیقه 60 ثانیه... ولی کسی نگفت که هر ثانیه بدون تو 100 ساله. همیشه نگاهی را باور کن که وقتی از اون دور شدی در انتظار باشه. الهي بميرم سياه پوشت کنم نه آنکه بمانم و فراموشت کنم ! پازل دل يكي رو بهم ريختن هنر نيست.. هر وقت تونستي با تيكه هاي شكسته ي دل يك نفر يك پازل جديد براش ساختي هنر كردی ! عشق از دوستی پرسید : تفاوت من وتو در چیه ؟ دوستی گفت : من دیگران را باسلامی آشنا می کنم و تو با نگاهی . من آنها را با دروغ جدا می کنم و تو با مرگ !
|
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| ام, اس, عاشقانه |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|