فروم ایساتیس

برگشت   فروم ایساتیس > سرگرمی و تفریح > طنز

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 09-29-08   #21
MRN
مدیر ارشد

آواتار MRN

موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 947
تشکرشده: 839 بار در 368 پست
MRN ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض اس ام اس های عید فطری

عید فطر مبارک. الان جلوی آینه بودم ماهو دیدم.

با تمام شدن ماه رمضان در های رحمت خدا بسته خواهد شد. لای در نمونی!

کجایی؟؟ همه دارن رو پشت بوم دنبالت میگردن
آخه میخوان ببینن فراد عیده یا نه

می تونی چشماتو ببندی و منو تو ذهنت تصور کنی؟
…تونستی؟…
به شما تبریک می گم! شما ماه رو دیدید! عید سعید فطر مبارک

با خوردن اگر حال تو جا می آید
خوش باش که ایام صفا می آید
آماده به حمله باش در این شب عید
وقتی که صدای ربنا می آید

عید سعید فطر بر شما مبارک باد

[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|

MRN آفلاین است   پاسخ با نقل قول

Sponsored Links
Old 09-30-08   #22
MRN
مدیر ارشد

آواتار MRN

پیشفرض اس ام اس های عید فطری

عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت ؛ .........صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت.

کم کم غروب ماه خدا دیده می شود
صد حیف از این بساط که برچیده می شود
در این بهار رحمت و غفران و مغفرت
خوشبخت آنکس است که بخشیده می شود
**عید فطر مبارک**

عید صیام آمد و ماه صیام رفت
لطف تمام آمد و فیض تمام رفت
شد عید فطر و لطف خدا باز تازه شد
گرد غم گناه ز جان عوام رفت
* عیدتون مبارک*

لطفا یه امروز رو از خونه بیرون نرو.
میبیننت اشتباهی فردا رو عید فطر اعلام میکنن.

خیلی ماهی

[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|

Old 10-01-08   #23
MRN
مدیر ارشد

آواتار MRN

پیشفرض اس ام اس های خنده دار و سرکاری این چهاردهمین سری

666 سه تا شيش داره حاجي كه از مكه مياد ريش داره بچه كه جيغ مي زنه جيش داره sms بازي ما آخر ماه فيش داره
غضنفر ديش ماهوارشو می ذاره رو پشت بوم روش مينويسه کولر!!!!

به غضنفر ميگن: خسته نباشي .ميگه : باشم مثلا" چه غلطي ميكني

هاااااااا گول وخوردی اس ام اس نبیدم وجدان موبایلت بیدم فقط وخواستم منو از جیبت در ویاری تا هوا وخورم

غضنفر اکس میزنه میره تو خیابون یه خره رو میبینه که داره از روبرو میاد با خودش میگه چه توهمی هم دارم میرم هم دارم میام

روباه میره زیر درخت به کلاغه میگه به به چه سری چه دمی ...کلاغه میگه زر نزن من خودم دوم دبستانم

عربه بچش تو اتوبوس به دنيا مياد اسمشو ميذاره ابدوالواحد

ازضرب من تا جمع تو راهي بجز تفريق نيست دل خوش به مجموعم مكن اينجا مگر تقسيم نيست با راديكال عشق بيا تا بشكند مجذور من چيزي نگفتن بهتر از سينوس تو آلفاي من

لرزش صدات ، برق نگات ، تپش قلبت ، نفس هاي تند و عرقي كه روي پيشونيت نشسته همه گوياي يه چيز هستن : تيروئيدت پركاره . برو دكتر

به غضنفر می گن نظرت راجب گل چیه؟ می گه همان بس که در قران امده: گل هو الله احد

قلب من، دل من، خون تو رگهاي من، نفس من، جيگر من، خلاصه... همه وجودم درد مي*كنه، بايد برم دكتر ببينم چرا اينطوري شدم! [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

خرسها با يه ظرف عسل خر ميشن... اسبها با چند حبه قند... طوطي با تخمه... سگ با استخوان ...مرد با زن زيبا ...زنا با يكم تعريف ... راستي برات موز خريدما

به شيشه گفتم \\\'دوستت دارم \\\' شکست، به گل گفتم \\\'دوستت دارم\\\' پژمرد. به دريا گفتم \\\'دوستت دارم\\\' خشکيد. حالا به تو ميگم \\\'دوستت دارم\\\'، هواي خودت رو داشته باش!!

صبح ها نمیتونم صبحونه بخورم چون دوستت دارم.ظهرها نمیتونم ناهار بخورم چون دوستت دارم.شبها نمیتونم شام بخورم چون دوستت دارم.شبها نمیتونم بخوابم....چون گرسنمه!!!

تو مثل خورشید میمونی...میدونی چرا؟ چون از همون نگاه اول میشد فهمید که از پشت کوه اومدی!!!

آخرین ویرایش توسط MRN در تاریخ 01-12-10 انجام شده است
Old 10-04-08   #24
MRN
مدیر ارشد

آواتار MRN

پیشفرض اس ام اس های خنده دار و سرکاری این پانزدهمین سری

غضنفر ميره آجيل فروشي یک 10000 ميذاره رو ميز ميگه: يه كيلو پسته و يه كيلو تخمه و يه كيلو بادام. فروشنده ميگه: زرررششك!!!! غضنفر ميگه: نه ديگه زرشك نمي خوام

یک غضنفر با زنش میرند پیش دندانپزشک. ترکه شروع میکنه به رجز خوانی که: آقای دکتر بیخود وقتت رو با داروی بیحسی و مسکن تلف نکن، یکضرب دندان را بکش و کار را تمام کن. دکتر میگه: ایول الله به شجاعت شما، کاش همه مریضا اینطوری بودن، خوب حالا کدام دندانه که درد میکنه؟ ترکه به زنش میگه: عزیزم دندان خرابت را به آقای دکتر نشان بده [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

خبرنگار از یکی تو خیابون می پرسه: چگونه میتوان به آزادی رسید؟ یارو میگه: راههای متفاوتی برای رسیدن به آزادی وجود دارد که هر کدام به نوبه ی خود هزینه ای متفاوت دارند؟ بهش میگه: میتونی مثال بزنی؟ یارو میگه: مثلا از شوش 400 تومان، از رسالت 600 تومان، از هفت تیر 300 تومان

غضنفر زنگ می زنه رادیو می گه الو آقا اونجا رادیو است؟ مجری می گه بله بفرمایید. می پرسه آقا الان صدای من داره پخش می شه؟ مجری می گه بله بفرمایید. می پرسه: یعنی الان صدای من توی نونایی هم داره پخش می شه؟ مجری عصبانی می شه میگه آره دیگه حرفتو بزن. غضنفر می گه الو اکبر نون نخر مامانت خریده! [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

غضنفر با يك سرهنگه سوار هواپيما ميشن غضنفر رو به سرهنگه مي كنه ميگه ببخشيد شما گروهبانيد؟ سرهنگه ميگه نه غضنفر همين سوال رو چند بار ميپرسه. آخر سرهنگه خسته ميشه ميگه بله بابا من گروهبانم غضنفر ميگه پس چرا لباس سرهنگارو پوشيدي؟

غضنفر ميره رستوران، گارسون ميخواد بزارتش سر كار ميگه: غذاي امروز «كوجموتونو تياپوفو ساخارينو گلاسه» با «ليمو» است! غضنفر ميگه: «كوجموتونو تياپوفو ساخارينو گلاسه» با چي؟

درجات دیوانگی: 1. گیج 2. خنگ 3. پپه 4. یول 5. اسکل 6. شاسکول 7. گاگول 8. لر 9. ترک 10. ... اسمت چی بود؟؟؟

Old 10-06-08   #25
MRN
مدیر ارشد

آواتار MRN

پیشفرض اس ام اس های خنده دار و سرکاری این شانزدهمین سری

يه روز يه مرده پشت موتور گازي نشسته بوده و هي از يه بنز جلو مي زده...راننده ي بنز عصباني مي شه و مي زنه كنار و به موتوري مي گه:"آقا تو چطوري از من جلو مي زدي؟؟؟" مرده مي گه:" ببخشيد.كش شلوارم به آينه بغلتون گير كرده بود."

جديد ترين اخبار: در پي افزايش خريد خر .... از اين به بعد يونجه نيز سهميه بندي ميشود

بنابر قانون ششم نيوتن اگر با يك لر دعوا كردي
و ديدي لر فرار كرد، تو هم فرار كن
چون رفته سنگ بياره

تركه با گوسفنداش دعواش ميشه ،
واسه چرا مي بردشون چمن مصنوعي

سه راه براي پولدار شدن وجود دارد:
يا بابات برات پول در بياره، [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
يا باباي مردم رو براي پول دربياري،
يا بابات دربياد تا پول دربياري

آسمان را ستاره زيبا مي كند ،
باغچه را گل ،
عشق را محبت ،
بيابان را چمن ،
چشم را اشك ،
و تو را ...............
عمل كردن دماغ زيبا مي كند

مي دونين تركا به آسانسور چي ميگن ؟
تاكسي ديواري

زنه از شوهرش مي پرسه از چيه من بيشتر خوشت مي آد؟
از صورت زيبا و يا هيكل متناسبم؟
مرده يه نگاهي به سر تا پاي زنش مي ندازه و
ميگه از اعتماد به نفست

سر شمار : ببخشيد خانوم شما چند نفريد؟
زن : منو اين كره خر و اون توله سگ و
اون موش مرده و اون غول بيابوني!!! [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
سرشمار : ببخشيد خونه تون باغ وحشه؟
زن : آره، منم خرم كه با باباي گوريل اينا زندگي ميكنم

Old 10-09-08   #26
MRN
مدیر ارشد

آواتار MRN

Talking اس ام اس های خنده دار و سرکاری این هفدهمین سری

يكي مسافر كشي ميكرد . يه جا يه زنه بهش گفت : آقا ، ببخشيد ، كريمخان ميريد . تركه گفت : اه ، خوب معلومه ، اگه نميريد كه ميتركيد!!! [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

مي دونيد فرق خيار با بلال چيه؟
بلال تو فيلمه محمد رسول الله بود ولي خيار نبود
حالا مي دو نيد شبا هتشون چيه؟
هيچ كودوم تو فيلمه تايتانيك نبودن

يارو تلويزيون رو روشن ميكنه كانال 1: قرآن. كانال 2: قرآن. كانال 3:قرآن. كانال 4: قرآن. كانال 5: قرآن. پا ميشه تلويزيون رو ميبوسه ميذاره رو طاقچه!

غضنفر از زمين و زمان گله می كنه و می گه : چه دنيای بدی شده آدم نمیتونه به هيچ كس اعتماد كنه ، از صبح تا حالا از هركی سؤال می كنم ساعت چنده هركی يه چيزی ميگه ، نمی دونم حرف كدومو باور كنم !!!

به یه غضنفر میگن جهان رو اگه در دو كلمه بخوای وصف كنی چی میگی ؟ میگه : بربری ، بربری

رکه يه روز سرد زمستون می بينه که يه اسب از دهنش داره بخار در می یادمی ره جلوتر و می گه جل الخالق ! پس اون اسب بخاری که می گن اینه؟؟!!

یه غضنفر توي استخر غرق ميشه ميبرنش پزشك قانوني ميبينن مايوش سوراخ بوده

غضنفر شب كه ميشه ميخوابه خواب حنا بندون عروسيشو ميبينه صبح كه از خواب بلند ميشه ميبينه تو خودش ريده!!!!

دو تا غضنفر دو تا گاو ميخرن، اولي به دومي ميگه: حالا چي كار كنيم كه گاوامون با هم اشتباه نشن؟ دومي ميگه: تو دست به گاوت نزن، من يه گوش گاومو ميكنم. بعد از چند وقت، گاو اولي هم گوشش گير ميكنه به يه جايي كنده ميشه. ايندفعه دومي ميگه: تو دست به گاوت نزن من دم گاومو ميكنم. از قضا بعد از چند وقت دم اون يكي گاوه هم كنده ميشه. خلاصه هي اولي ميزنه يه جاي گاوشو ناقص ميكنه، اون يكي گاوه هم همون بلا سرش مياد. آخر سر اولي شاكي ميشه به دومي ميگه: اصلاً سفيده مال من سياهه مال تو!!! [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

به غضنفر ميگن: با حيدر جمله بساز، ميگه: اومدم در خونتون هي در زدم، هي در زدم، هيچكي درو باز نكرد. بهش ميگن: نه بابا، با آقا حيدر جمله بساز، ميگه:* اومدم در خونتون، آقا! هي در زدم، هي در زدم، هيچكي در رو باز نكرد

Old 10-13-08   #27
MRN
مدیر ارشد

آواتار MRN

Cool اس ام اس های خنده دار و سرکاری این هجدهمین سری

غضنفر تو هواپيما تفنگشو ميذاره رو مخ خلبان و ميگه:از همينجا صاف ميري بندرعباس خلبانه ميگه:حالا چرا بندرعباس؟
میگه :آخه دوستم قراره از اونجا قاچاقي ببردم دوبی

غضنفر به زنش میگه سه تا حیوون رو نا ببر که با حرف خ شروع بشه میگه خودت خواهرت خدا بیامرز مادرت

غضنفر حال نداشته بره حموم جاش یه کپسول چرک خشک کن میخوره

به غضنفر می گن چی شد معتاد شدی؟
میگه با بچه ها قرار گذاشتیم روزهای تعطیل تفریحی یکم بکشیم .زد و عید اومد .دوهفته تعطیل شد.

به غضنفر میگن اگه اب نبود چی میشد؟
میگه اونوقت شنا یاد نمی گرفتیم بعد غرق میشدیم.

غضنفر مي*ميره مي*ره اون دنيا، ازش مي*پرسن چي شد مردي؟ ميگه داشتم شير مي*خوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست

غضنفر یه سکه میندازه هوا شیر میاد فرار میکنه!

قاضی: شکایت شما از این اقا اینه که به شما گفته: احمق ، بیشعور ، نفهم
شاکی: بله.عین حقیقته.
قاضی:پس اگه عین حقیقته چرا شکایت کردی؟ [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

یه چوب كبريته سرش رو مي خوارونه آتيش مي گيره

به غضنفر میگن در روز چند تا نون میخوری .میگه : صبح ۷ تا لواش . ظهر ۷ تا سنگگ . بعد از ظهر ۱۰ تا دونه هم تافتون . شب هم ۹ تا دیگه لواش . ملت کف میکنن چطوری این همه میخوره . بهش میگن پس بربری چی ؟ ترکه میگه : پس خیال کردی این نون ها رو با چی میخورم. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

یه غضنفر با چهارتا فارس توی خوابگاه دانشگاه هم اتاق بودن . این فارس ها تمام ترم این رو سر کار گذاشتند و اذیتش کردند . آخر ترم حسابی پشیمون شدن و اومدن به غضنفر گفتن ما قول میدیم دیگه اذییت نکنیم .ترکه گفت : گول گول میدین.فارس ها گفتن : قول قول میدیم دیگه کاری نداشته باشیم.ترکه گفت : پس من گول میدم دیگه تو قوری چاییتون نشاشم.

Old 10-24-08   #28
MRN
مدیر ارشد

آواتار MRN

Talking اس ام اس های خنده دار و سرکاری این هجدهمین سری

بعضي ها وقتي كاري داشته باشند دوستت هستند بعضي ها وقتي گير مي كنند دوستت هستند بعضي ها نيستند و وقتي هم هستند بهتر است نباشند بعضي ها نيستند و اداي بودن در مي آورند بعضي ها در عين بودن هرگز نيستند بعضي هاي ديگر هم به طور كلي هستند ولي آدم نيستند آنهاي ديگري هم كه آدم هستند نيستند () [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

چرا عاقل کند کاري که بعداً خود به خود گويد خودم کردم که لعنت بر خودم بادا بادا مبارک بادا

ضرب المثل جديد : 1- چاه مکن بهر کسي ، خسته ميشي 2- ديگ به ديگ چيزي نمي گه 3- شلوار مرد که دو تا شد ، حال مي کنه 4- گر صبر کني ، زير پات علف سبز مي شه 5- صلاح مملکت خويش ، رئيس جمهور داند 6- جوجه رو هروقت بشمري جيک جيک مي کنه 7- عيسي به کيش خود ، موسي به بندر عباس 8- کوه به کوه نمي رسه ، ميّت رو زمين نمي مونه 9- آشپز که دوتا شد هيچ کدوم غذا درست نمي کنن 10- پاتو از گليمت درازتر نکن ، پات دراز مي شه شلوار به پات کوتاه مي شه

يه غضنفر گفتن: با وطنم جمله بساز. تركه گفت: ديروز رفتم حمام و تنم را شستم! به تركه گفتند: منظورمون ( ط ) دسته دار بود. تركه گفت: اتفاقا با تي دسته دار تنمو شستم

نفر صبح ميره در مغازش.. کرکره رو بالا ميکشه و ميگه: بسم الله رحمن رحيم.... ميره تو. ميبينه همه مغازه رو خالي کردن.. مياد بيرون کرکره رو مي کشه پايين و ميگه : صدق الله العلي العظيم

يارو ميره دكتر ميگه هر شب خواب مي بينم كه دارم با خرا فوتبال بازي مي كنم دكتر چندتا قرص ميده ميگه امشب بخور خوب ميشي يارو ميگه نميشه از فردا شب بخورم آخه امشب فيناله

اصفهانيه داشته نوار روضه گوش ميداده ميزنه آخر نوار ببينه شام ميدن يا نه

|||||

دختر زشته به دوست پسرش مي گه: شباهت من و خورشيد چيه؟ مي گه: به جفتتون نمي شه مستقيم نگاه کرد

سه تا دزد مشغول دزدي بودن که صاحب خانه رسيد. هرکدام داخل يه گوني قايم ميشن صاحب خانه يه لگد ميزنه به گوني اول. صداي گردو در مياره. به دومي ميزنه صداي نون خشک ميده. به سومي ميزنه. صدايي نمياد. دوباره ميزنه بازم صدا نميده. چند بار ديگه ميزنه. يارو شاکي ميشه مياد بيرون ميگه: عمو، آرده، آرد صدا نداره

چاه مكن بهر كسي ، خسته ميشي.... ديگ به ديگ چيزي نمي گه.... شلوار مرد كه دو تا شد ، حال مي كنه.... گر صبر كني ، زير پات علف سبز مي شه.... صلاح مملكت خويش ، رئيس جمهور داند..... جوجه رو هروقت بشمري جيك جيك مي كنه..... عيسي به كيش خود ، موسي به بندر عباس.... كوه به كوه مي رسه ، ميّت رو زمين نمي مونه.... آشپز كه دوتا شد هيچ كدوم غذا درست نمي كنن.... پاتو از گليمت درازتر نكن ، پات دراز مي شه شلوار به پات كوتاه مي شه

يك نفر رشته*اش دامپروري بوده، روش نميشده به كسي بگه. يكي ازش مي*پرسه: رشته*ات چيه؟ ميگه: دامپيوتر، گرايش پشم افزار

يه خره عكس يه گورخر نشون مي دن.... مي گن اين كيه؟؟؟ مي گه پدر بزرگمه قديما توي تيم يوونتوس بازي ميكرد

مي دوني چرا زنا خيلي كم فوتبال بازي مي كنن . چون نمي تونن ببينن كه يازده نفر لباس يه جور پوشيدن

Old 10-26-08   #29
MRN
مدیر ارشد

آواتار MRN

Talking اس ام اس های خنده دار و سرکاری این نوزدهمین سری

غضنفر از تاکسي پياده مي شه درو محکم مي بنده مي گه پدر سگ خودتي
راننده ميگه من که چيزي نگفتم ، غضنفر مي گه بعدا که مي گي
٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪
يه بار مورچه ها به خونه يه اصفهانيه حمله مي کنند .
بعد چندروز همه شون از گشنگي مي ميرند
٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪٪
يه روز غضنفر ميره عروسي تو عروسي برف شادي ميزنن [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
ترکه سرما ميخوره

به غضنفر ميگن پسرت رکورد شکونده ميگه گه خورده من که پولش رو نميدم
غضنفر رو برق مي گيره مامانش مي گه [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
ننه جون ولش نکن همين بود که باباتو کشت
به لره می گن: اگه رییس جمهور بشی اولین کاری که می کنی چیه؟
میگه اول از همه دست خودم رو تو شرکت نفت بند می کنم
غضنفر پتروس فداکارو با دهقان فداکار قاطی می کنه
می ره انگشت می کنه تو چشم راننده قطار

قزوینیه کنار زمین فوتبال خوابیده بوده، بهش میگن:
پاشو برو تو زمین، بازی شروع شده. میگه: من برانکاردم

کی به رفیقش می گه : شنیدم تو ظرف شستن به زنت کمک می کنی؟ زن ذلیل! می گه خب مگه چیه . اونم تو رخت شستن به من کمک می کنه .

Old 10-28-08   #30
massoud_mj

آواتار massoud_mj

موقعیت: بهشت
اسم واقعی: مسعود
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 0 بار در 0 پست
Smile 1

شعار این هفته نماز جمعه: زلیخا حیا کن یوزارسیف و رها کن

به یکی میگن وقتی زنت خونه نیست چی کار میکنی؟استراحت.میگن :وقتی هست چی ؟ میگه استقامت

هركسي تو را دوست داره 4 تا مريضي ميگيره : 1- فراموشي 2 ... 3 ... 4 ... 3 تاي ديگه را فرموش كردم

به ترکه میگن: با «لوبیا» جمله بساز، میگه: کوچولوبیا

یه رشتی میاد تهران صبح پا میشه میبینه چهار تا آجر زیرش گذاشتن و زنش رو بردن .

روش دفع انگل: 3 روز فقط چایی و بیسکویت میخوری،* روز 4 فقط چایی میخوری در این موقع کرم میاد بیرون و میپرسه پس بیسکویت کو؟ میگیریش

سن خودتو ضرب در 777 كن بعد دوباره در عدد 13 ضرب كن عدد جالبي بدست مي آيد!

عشق يعني: چون خورشيد، تابيدن بر شب هاي دوست...؛ و چون برف، ذوب شدن بر غم هاي دوست

به يك عدد گردن كلفت جهت آويزان كردن بند كفش گره خورده ی ماليات بر ارزش افزوده نيازمنديم. شورای ِهماهنگی ِاين ور و اون ور

قبض تلفن همراه اينجانب گم شده است. از يابنده تقاضا می شود كه مبلغ آن را پرداخت نمايد و رسيد بانک را به عنوان مژدگانی نزد خودش نگاه دارد!

یارو فيلسوف ميشه ميگه : اگرخدا روبروی ما باشد و ما را به راه راست هدايت كند انسان باز هم گمراه ميشود ،چون سمت راست خدا سمت چپ ما ميشود!!!!

بميرد انكه غربت را بنا كرد تو را از من مرا از تو جدا كرد............ ......... !

خون که قرمزه رنگ عشقه اما اشک که بيرنگه درد عشقه . . . [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

يه روز يك لره زن داداششو ميگيره شب زفاف زنه خيلي جيغ و داد مي كنه فردا صبحش ازش مي پرسن مگه دختر بود؟ ميگه نه اون سوراخ سي برارم بيد من يكي سي خودوم وا كردوم.

يه تركه مست ميكنه ميگه ولم كنيد ميخوام شورت ننمو در بيارم... ميگن چرا شورت ننتو ؟؟؟ ميگه اخه كشش كمرمو اذيت ميكنه.......

یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه : (Life is too short.) پس دستتو از تو شرتت دربیار و اینقدر با زندگیت بازی نکن! [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

بچه قزويني ميره دم خونه همسايشون ميگه: بابام ميگه يه كاسه تف بديد. قزويني ميگه: برو به بابات بگو ما خودمون مهمون داريم.

ترکه یه نصفه قرص خواب میخوره تا صبح یه چشمی میخوابه!!!

شاعری فرموده است : مزن زن را ولی چون بر ستیزد ! چنانش زن که هرگز بر نخیزد !!!

ببخشید از فدراسیون تکواندو مزاحمتون میشم ، میشه جفت پا برم تو قلبتون ؟!!

يا ايهاالساقي ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولي تالار و شام و عاقد و عکاس و آرايشگر و فيلم و لباس و تاج و کفش و کيف و ساک و سکه و شمش و پلاک و شمعدان و ساعت و زنجير و سرويس طلا آنهم از آن سرويس خوشگلها... و از اين جور مشکلها

به ترکه ميگن چرا جورابات يه لنگش آبي يكي قرمز ؟ ميگه والا نميدونم بدبختي اينه كه يه جفت ديگه هم تو خونه دارم همين طوري

بچه: مامان! شاهزاده رویاها با اسب سفید یعنی چی؟ مامان: یعنی یه خری مثل بابات!

به ترکه مي گن مي دوني چرا روي خيابون ولي عصر اين اسمو گذاشتن؟ مي گه:چون صبح و ظهر هيچ خبري نيست ولي عصرررررر بيا ببين چه خبره

نويسنده معروفي مي گويد زن مثل كراوات است هم زيبايي به مرد مي بخشد و هم گلويش را فشار مي دهد

یارو داشته زنش رو به زور ميكرده تو يخچال، ازش ميپرسن داري چي كار ميكني؟ميگه: ميخوام فاسد نشه !!!

بسيجي ميخواست عروسک بخره به صاحب مغازه ميگه ببخشيد آقا قيمت اين خواهرمون چنده؟

به ترکه ميگن شغلت چيه ؟ ميگه يه اطلاعاتي هيچوقت خودشو لو نميده!

يه روز به تركه مي گن دخترت رو به كي شوهر دادي مي گه غريبه نيست دامادمونه

مي دوني چرا همه جوك ها با يه روز شروع مي شه؟چون شبا مورد منكراتي داره !!!

چه کس می داند که تو در پیله ی تنهایی خود تنهایی ؟چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی ؟پیله ات را بگشا ....تو به اندازه یک پروانه زیبایی

با خيلي زن*ها مي*توان خوابيد ولي تعداد كمي از زن*ها هستند كه مي*توان با آن*ها بيدار ماند. برتراند راسل

مي دوني چرا وقتي ميخواي بري تو رويا چشمهات رو ميبندي؟؟؟؟ وقتي ميخواي گريه کني چشمهات رو ميبندي؟؟؟ وقتي ميخواي خدارو صدا کني چشمهات رو ميبندي؟؟؟ وقتي ميخواي کسي رو ببوسي چشمهات رو ميبندي؟؟؟؟ چون قشنگ ترين لحظات اين دنيا قابل ديدن نيستن

همانطور که به زيبايي تو خيره شده ام ، با خود مي انديشم ، هرگز فرشته اي را ديده ام که در ارتفاعي چنين پايين پرواز کند

پيش ما سوختگان مسجد و ميخانه يکيست حرم و دير يکي صبحه و پيمانه يکيست اين همه جنگ و جدل حاصل کوته نظريست گر نظر پاک کني کعبه و بتخانه يکيست

قلب من در هر زمان خواهان توست / اين دو چشمان عاشقم مهمان توست /گرچه لبريز از غمي درمانده ام / اين نگاهم در پي درمان توست . . .

نه دل در دست محبوبي گرفتار، نه سردرکوچه باغي بر سر دار ، از اين بيهوده گرديدن چه حاصل ؟ پياده مي شوم ، دنيا نگهدار . . .

کچله میره آرایشگاه معذرت خواهی میکنه

اصفهونيا رو از چهار تا چيز ميشه شناخت:
- همشون زيرشلواري آبي راه راه دارن
– هر قلوپ نوشابه كه مي*خورن به شيشه نگاه مي*كنن ببينن تا كجاش رفته
- جلوي در واميستن و به جاي اينكه بگن بفرمايين تو، ميگن حالا چرا نميان تو؟
- بستني ليواني كه مي*خورن حتما درش رو مي*ليسن

مي دوني نصف النهار چيه؟ شامي است كه از نهار باقي مانده.

به مردي که نود و نه درصد مغزش از بين رفته چي ميگند؟ خواجه !!!
massoud_mj آفلاین است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کلیدواژه ها
ام, اس, خنده, دار, سرکاری

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال