|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: 021
اسم واقعی: ریتا
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 169 بار در 131 پست
چوق:
22,740
|
خوب بی معرفتای سایت که خودشون میدونن کیان بیان نظر بدن
. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] . [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] . [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]پورتال علمی فرهنگی هنری خبری http://www.taje-kiany.mihanblog.com/ |
||||||||
|
|
|
|
|
#12 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: ايران
اسم واقعی: دريا
تشکرها (از دیگران): 3,080
تشکرشده: 989 بار در 289 پست
چوق:
20,951
پاداش داده شده 9 مرتبه تشکر شده با چوق 10 مرتبه
حالت من :
|
H eroعزيز ممنون از شما مطلب زيبايي بود .
شما كه پست هاي به اين زيبايي ارسال مي كنيد كاش بيشتر فعاليت مي كرديد تا ما از مطالب زيبايتان بيشتر بهره ببريم . ![]()
|
||||||||
|
|
|
|
|
#13 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 4,977
تشکرشده: 3,433 بار در 1,350 پست
چوق (ثروتمند شماره 11):
296,134
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 22 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 16 مرتبه
حالت من :
|
خوب من اماده ام از کجا شروع کنم به اعتراف
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]:: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |
||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||
|
تشکرها (از دیگران): 47
تشکرشده: 271 بار در 155 پست
چوق:
7,440
تشکر شده با چوق 4 مرتبه
|
آیا بی معرفتی به اختلالات روانی ربطی داره؟بی معرفتا جواب بدن
این سوال الان ثابت شده که با ازمایشهای مغزی میشه تشخیص داد که فرد در آینده بی معرفتی میکنه یا نه
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
موقعیت: نمیدونم
اسم واقعی: پرهام
تشکرها (از دیگران): 563
تشکرشده: 1,303 بار در 689 پست
چوق:
52,173
پاداش داده شده 1 مرتبه تاکنون 38 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 8 مرتبه
حالت من :
|
اگه از بحث بی معرفتا بگذریم که من اصلا باهاشون کاری ندارم
![]() و بریم سراغ مساله ی استرس خوبه بگم که استرس یه نوع شدید از فشاره یه بنده خدایی تو یه جایی گفت زیر فشار بودن با تمرکز رابطه ی عجیبی داره بعضیا باهاش کنار میان و در مواقع فشار و بحران حتی بهتر از مواقع دیگه تمرکز میکنن اما بعضیا نه
|
|
|
|
#16 | ||||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: 021
اسم واقعی: ریتا
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 169 بار در 131 پست
چوق:
22,740
|
نقل قول:
مامور وزارت بهداشت نیستی اما خیلی بی معرفتی ![]() نقل قول:
![]() مرسی دنیز جان
. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] . [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] . [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]پورتال علمی فرهنگی هنری خبری http://www.taje-kiany.mihanblog.com/ |
||||||||||
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 4,977
تشکرشده: 3,433 بار در 1,350 پست
چوق (ثروتمند شماره 11):
296,134
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 22 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 16 مرتبه
حالت من :
|
نقل قول:
البته بیشتر با خودم خیلی بی معرفتم
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]:: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
موقعیت: خونمون تو تبريز
اسم واقعی: يلدا
تشکرها (از دیگران): 3,992
تشکرشده: 999 بار در 528 پست
چوق:
25,047
پاداش داده شده 3 مرتبه تاکنون 1 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
استرس خوبه اعتماد به نفس هم خوبه
|
|
|
|
|
#20 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: KaRaJ
اسم واقعی: AM!R e.fard
تشکرها (از دیگران): 21
تشکرشده: 86 بار در 70 پست
چوق:
756
پاداش داده شده 1 مرتبه
حالت من :
|
جمع بي معرفتا جمع اينجا !
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| میز, میزگرد, معرفتی, معرفتا, گرد, آن, اهداف, اختلالات, بی, بدن, جواب, داره؟بی, روانی, روانشناسی, ربطی |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|