|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 4,977
تشکرشده: 3,433 بار در 1,350 پست
چوق (ثروتمند شماره 11):
296,134
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 22 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 16 مرتبه
حالت من :
|
![]() وی در ادامه افزود: من با افتخار اعلام میكنم كه برنامه زنده عموپورنگ هیچ حاشیه ای نداشته است. یكی از اهداف من در برنامه ام این بوده كه به بچه ها یاد بدهم چه طور میتوانند خوب حرف بزنند و شوخی كنند؛ آن هم با در نظر گرفتن "ادب ". [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ادامه داد: بچه هایی كه با برنامه من تماس گرفتند و در مسابقه شركت كردند، آن قدر با ادب بودند كه میتوانم بگویم در مواردی نقش معلم من را بازی میكردند. فرضایی تاكید كرد: هیچكدام از بچه هایی كه در طول برنامه با من تماس میگرفتند، كوچكترین حرف زشت و بی ربط و اشتباهی نزدند. وی گفت: من معتقدم نباید با بچه ها مثل بزرگترها برخورد كرد و آنها را وارد مسائل بی اساس كرد. این بزرگترها هستند كه میخواهند با كج ذهنی هایشان بچه ها را هم به دنیای سیاه خود بكشانند. خوشبختانه قاطی كار آدم بزرگها نیستم كه از حاشیه ها بترسم. هرچند هیچ حاشیه ای اطراف برنامه من نبوده است. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] فرضیایی در گفتگو با نشریه ایران دخت ضمن اشاره به برخی شایعات اخیر كه به برنامه وی نسبت داده شده بود تاكید كرد: ببینید این ها همه ساخته و پرداخته ذهن برخی افراد است. بهتر بگویم شایعه است. جالب اینجاست كه چند وقت پیش از اینكه این پرت و پلاها بر سر زبانها بیفتد، لطیفه اش را برای خود من به صورت پیام كوتاه فرستادند. وی افزود: این شایعات برای آدم هایی كه میخواهند خاص باشند عادی است. من هم از اول عموپورنگ نبودم. زحمت كشیدم تا یك كار شیك تحویل بچه ها بدهم. به آدمهای خاص متلك های خاص هم میاندازند. یك بار میگویند [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مرده. یك بار میگویند مریض شده و دارد میمیرد. دفعه بعد میگویند با فلانی ازدواج كرده و هزار و یك شایعه دیگر. عمو پورنگ در ادامه با انتقاد از شایعه سازان می گوید: اما سوال من این است كه چرا در این بین باید بچه ها قربانی شوند. آن هم سر مساله ای كه اصلاً اتفاق نیافتاده. شما بروید از مردم بپرسید این شایعه ای كه ساخته شده را دیده اند؟ یعنی برنامه "مورد داری " را از عموپورنگ با چشمان خودشان دیده اند. مطمئن باشید كه هیچكسی پیدا نمیشود كه بگوید چنین برنامه ای را دیده ام. میدانید چرا؟ چون چنین برنامه ای اصلاً وجود خارجی ندارد. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] فرضیایی در پایان با ذكر محاسن برنامه زنده گفت: زیبایی برنامه زنده این است كه صداقت كلام در آن محسوس است. در برنامه عمو پورنگ هم همین مورد باعث جذابتر شدن پروژه میشد. برپایه این خبر شفاف نوشت، قرار است، [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] در قالب برنامه جدیدی به تلویزیون بازگردد.
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]:: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] آخرین ویرایش توسط Hamid.Park در تاریخ 04-12-09 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
تشکرها از این نوشته :
|
|
|
#2 | |||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
اینم من پیدا کردم تو گوگل ! :
نقل قول:
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
موقعیت: 68-0261
اسم واقعی: سارا
تشکرها (از دیگران): 360
تشکرشده: 185 بار در 92 پست
چوق:
6,984
تاکنون 3 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
ممنون مسعود جان.!!
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
موقعیت: 68-0261
اسم واقعی: سارا
تشکرها (از دیگران): 360
تشکرشده: 185 بار در 92 پست
چوق:
6,984
تاکنون 3 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
ولی من شنیده بودم که از پسره میپرسه مامانت کجاس میگه نیست...میگه بابات کجاس میگه نیس...میگه پس کی خونتونه میگه یه سگ داریم که بابام بهش میگه...(اسم رئیس جمهور خوبمونو میاره) ![]() تابلو بود که شایعه هس....یه بار دیگه هم یه شایعه دیگه ساخته بودن که الان جای گفتنش نیس.:pirmard/
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
مديريت سایت
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
حا الان این که وگفتی بحثا سیاسی بود ؟
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: تهران
اسم واقعی: حالت مخفی دارد
تشکرها (از دیگران): 355
تشکرشده: 1,250 بار در 606 پست
چوق:
25,102
پاداش داده شده 4 مرتبه تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
علی جدیدا رتتوری شدی ؟
نه بابا این حرف و حدیث ها هم اینجا رسیده حالا اونجا که جای خود دارد
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
مديريت سایت
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
حالت من :
|
آنابل میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟
||||||||
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| پاسخ, برخی, شایعات, عموپورنگ |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|