|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
موقعیت: هیچستان
اسم واقعی: سحر
تشکرها (از دیگران): 44
تشکرشده: 280 بار در 155 پست
چوق:
11,776
تشکر شده با چوق 2 مرتبه
|
قبلاً شرمنده که کمی مستهجنه!!!:chomagh/
خوب : زن شما حامله س! بد: سه قلو حامله س! زشت: شما پنج سال پیش عمل وازكتومی(نمی تونید كسی رو باردار كنید!) كرده بودین! 2- خوب: زن شما با شما حرف نمی زنه! بد: اون طلاق میخواد! زشت: اون وكیله! 3- خوب: پسر شما بالاخره بالغ شده! بد: اون با زن همسایه ارتباط داره! زشت: شما هم همینطور! 4- خوب: پسر شما خیلی تو اطاقش درس میخونه بد: شما چند فیلم پ.و.ر.ن.و داخل اطاقش پیدا میكنید! زشت: شما تو اون فیلما هستید! 5-خوب: شما و شوهرتون توافق كردید بچه دیگه ای در كار نباشه [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بد: شما قرص های ضد بارداریتون رو پیدا نمی كنید! زشت: دختر 13 ساله شما اونا رو برداشته! 6-خوب:شوهرتون مد رو می فهمه! بد: اون لباس زنونه می پوشه!! زشت: اون بهتر از شما به نظر میرسه! [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] 7-خوب: شما س ك س رو برای بچه تون توضیح می دین بد: اون هی حرف شما رو قطع میكنه زشت: با اصلاح حرف شما! 8-خوب: پستچی بالاخره زود اومده (اشاره داره به یك ماجرای چند سال پیش در آمریكا، كه یك پستچی دیوانه شد و زد و چند نفر رو كشت) بد: اون لباس نظامی تنشه و یه شاتگان دستشه! زشت: شما به اون هیچی انعام ندادید! 9-خوب: پسرتون داره عاشق كسی میشه! بد: اون یه مرده! زشت: اون بهترین دوست شماس! 10-خوب: دخترتون كار پیدا كرده بد: اون یه روس+پیه! زشت: همكاراتون بهترین طعمه هاش هستن! خیلی زشت: اون بیشتر از شما پول در میآره!
تصوير اختصاصی كارت پستال دات كام براي من! ![]() خاطرم نیست تو از بارانی یا كه از نسل نسیم. هر كه هستی گذرا نیست هوایت، بویت. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
|
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
:laugh:
خوب بد , گولاخ(ضایع)
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| بد،, خوب،, زشت |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|