|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#21 | ||||||||
|
موقعیت: خونمون
اسم واقعی: داش رسول
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 38 بار در 30 پست
چوق:
2,673
|
|
||||||||
|
|
|
|
|
#22 | |||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: KaRaJ
اسم واقعی: AM!R e.fard
تشکرها (از دیگران): 21
تشکرشده: 86 بار در 70 پست
چوق:
756
پاداش داده شده 1 مرتبه
حالت من :
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#23 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: تهران
اسم واقعی: حالت مخفی دارد
تشکرها (از دیگران): 355
تشکرشده: 1,250 بار در 606 پست
چوق:
25,102
پاداش داده شده 4 مرتبه تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
دوست عزیز ایرانی خوش تیپ و زیبا و با وقار و پولدار داریم اما یک کدومشون رو معرفی کن تا انسان باشند مردونگی داشته باشند ایمان به خدا داشته باشند و معنی زن رو درک کنند
من به دنبال قیافه نیستم من خوش تیپی نمیخوام من پول نمیخوام چون همه این ها رو دارم و دیدم و داشتم من تو این دنیای بزرگ یک انسان می خوام با تشکر
|
|
|
|
|
#24 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
بابا اذیتش نکنین آنابلو , گناه داره
راستی آنابل ![]() :laugh: : اگه آدم بود و آدم عاقلیم باشه که تورو ببینه سکته می کنه در میره کهبابا شوخی کردم خوب جنبه داشته باش ! ده اذیتش نکنین آنابلو حالا یه نفرم دنبال پول نیستا هرچند سلمان خوان خیلیم بی پول نیست بابا اذیتش نکنین آنابلو آنابل دنبال قیافه نیست دهه البتّه سلمان یکی از خوش تیپ ترین مردای هندی هم هست بابا ولش کنین اذیّتش نکنین راستی , نکته مهم : tinypic.com و tinypic.ca و tinypic.info و ... 3 سایت مختلفن ! ولی خوب خداروشکر info گویا در ایران فیلش تر نیست و سرعتشم خوبه , الانم که مدجل برطرف شده صفحه اوّله تاپیک برین عکسای نابود کننده میان بالا ( به سرعت برق و باد)
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
|
#25 | |||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: تهران
اسم واقعی: حالت مخفی دارد
تشکرها (از دیگران): 355
تشکرشده: 1,250 بار در 606 پست
چوق:
25,102
پاداش داده شده 4 مرتبه تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#27 | |||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: IRAN
اسم واقعی: X
تشکرها (از دیگران): 4,397
تشکرشده: 11,113 بار در 3,676 پست
چوق (ثروتمند شماره 4):
678,692
پاداش داده شده 15 مرتبه تاکنون 11 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 26 مرتبه
حالت من :
|
نقل قول:
؟چند سال تو هندوستان زندگي كردي؟:laugh: من دوتا رفيق هندي داشتم كه دو سالي با هم بوديم. اونا ميگفتن اگه هنديا بدونند ايرانيا چقدر با مرامند عمراً اگه يكروز تو هند باقي بمونند.
|
|
|
|
|
#28 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 4,977
تشکرشده: 3,433 بار در 1,350 پست
چوق (ثروتمند شماره 11):
296,134
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 22 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 16 مرتبه
حالت من :
|
حرف ایران خان کاملا تایید میشه
یکی از دوستان من که در هند بود و از اونجا تعریف میکرد میگفت هند رو با فیلم هایی که نشون مقایسه نکون که زمین تا اسمون فرق داره و تنها شهر تر وتمیزش بالیود هست اگه دوست دارید عین تعریف های دوستم رو از شهر های بمبی و دهلی نو بگم فقط بعضی هاش حال بهم زنه نگم بهتره البته یک خوبی دارند اونم اینه که اگر با یکی از دختران مهارجه ازدواج کنید خانواده عروس موظف هست هم وزن داماد بهش طلا بده:laugh:
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]:: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |
||||||||
|
|
|
|
|
#29 | |||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
نقل قول:
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
|||||||||
|
|
|
|
|
#30 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 4,977
تشکرشده: 3,433 بار در 1,350 پست
چوق (ثروتمند شماره 11):
296,134
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 22 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 16 مرتبه
حالت من :
|
علی تصمیم برای سفر به هند نداری
بعد یک مسافری از هند بیار :laugh:
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]:: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |
||||||||
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| مقایسه, ایرانی, استادیوم, حضور, زنان, عرب |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|