فروم ایساتیس

برگشت   فروم ایساتیس > ساير بخشها > اخبار > گزارش تصویری

Sponsored Links

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 05-05-09   #1
Hamid.Park Male
مديريت سایت

آواتار Hamid.Park

موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9): 314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه
تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده
تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
Activity Longevity
9/20 20/20
Today ارسالها
1/11 ssss12010
پیشفرض تبليغات گسترده آقای احمدي نژاد در كرج - گزارش تصویری

قلم - رييس جمهور امروز در حالي به دومين سفرخود به شهرستان كرج رفت كه از چند روز پيش تبليغات بي سابقه و گسترده اي براي حضورش در اين شهر صورت گرفته بود.

با اينكه ساعت حضور رييس جمهور 9 صبح اعلام شده بود از دو ساعت پيش از آغاز مراسم مسيرهاي خروجي و مركزي شهرستان بسته شده و تردد در شهر با دشواري امكان پذير بود. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

به گزارش قلم نيوز ، با اينكه از حدود ده روز پيش تمامي ادارات و نهادهاي دولتي همپاي راديو البرز (راديو شهرستان كرج) براي حضور رييس جمهور دست به تبليغات گسترده اي زده بودند اما حجم اين تبليغات در روزهاي منتهي به ورود رييس جمهور بسيار افزون تر شد تا جايي كه امروز جاي جاي شهر پوشيده از عكس ها و پوسترهاي رييس جمهور بود.

بر روي اين بنرها و پوسترهاي بزرگ كه به تعداد زياد در تمامي ميدان ها و چهارراه ها شهرنصب شده نام «ستاد هماهنگي استقبال از دومين سفر رئيس جمهوري» نوشته شده است. ستادي كه از قرار معلوم آنچنان بودجه اي در اختيار داشته است كه نه تنها تمامي مسير حركت رئيس جمهور - از ميدان شهدا تا ميدان سپاه - آذين بندي شده بود بلكه ايستگاه هاي صلواتي نيز در طول مسير ميان مردم آب معدني و چاي پخش مي كردند.

آنچه در اين ميان قابل توجه بود حضور پررنگ دانش آموزان دختر و پسري بود كه به دليل حضور رييس جمهور در كرج مدارسشان تعطيل شده بود و اتوبوس هايي آنها را به محل برگزاري مراسم آورده بود.

تعداد زيادي پارچه نوشته از سوي دبيرستان ها ،هنرستان ها ، مدارس فني حرفه اي در دست آنها قرار داشت.

در طول مسير مراسم سرودهاي حماسي از بلندگوها پخش مي شد و اطلاعيه هايي با عنوان «مردي از جنس خدمت و صداقت» و دفترچه هايي نيز در مورد اقدامات رييس جمهور توزيع مي شد كه در تعدادي از آنها يادداشت هايي با عنوان مسكن مهر نوشته شده بود.تصاوير گوياي واقعيت هاست .برداشت با شما.

اتوبوس هايي كه مردم را به محل برگزاري مراسم رسانده بودند نيز در مسيرهاي منتهي به ميدان سپاه و ورزشگاه مخابرات تجمعي شكل داده بودند و علاوه بر عكس ها و پوسترهايي كه از رييس جمهور روي آنها نصب شده بود و مشخصات مناطقي كه از آنها اعزام شده بودند نيز با برچسب «ويژه استقبال از رييس جمهور محترم» آورده شده بود.

در بنرهايي كه در نقاطي از شهر نصب شده بود مسير حركت اتوبوس ها اعلام شده بود و تقسيم بندي ميان اتوبوس ها براي رفت وآمد به شهرهاي اقماري، خطوط درون شهري، نواحي چهارگانه آموزش و پرورش صورت گرفته بود.

تعدادي از اتوبوس ها نيز به طور كامل با عكس احمدي نژاد پوشانده شده بودند كه روي بعضي از آنها نوشته شده بود: «گل افشان باد ياران مقدم يار».

در تعدادي از بنرهايي كه از سوي ستاد هماهنگي استقبال از دومين سفر رييس جمهوري نصب شده بود ضمن چاپ عكس هاي بزرگ احمدي نژاد جملاتي با مضامين «قطار شهري، سرعت، امنيت، سلامت» نوشته شده بود.

علاوه بر تعداد قابل توجه بنر ها و پوسترهاي چاپ شده از سوي ادارات دولتي، بسياري از بنرها و پوسترها نيز از سوي روابط عمومي سازمان اتوبوسراني و شوراي شهر و شهرداري در شهر چاپ و توزيع شده بود.

حضور پر تعداد ماموران خانم و آقا براي جمع آوري نامه مردمي در اين مراسم بسيار چشمگير بود و با پوشش هايي يكدست كه بر روي آنها عبارت «مامور جمع آوري نامه مردمي» چاپ شده بود نامه هاي مردم را جمع مي كردند. در محل هايي با عنوان «محل جمع آوري نامه هاي مردمي به رياست جمهوري» بسته هايي با آرم شركت پست و مخابرات قرار داشت كه بر روي آنها نوشته شده بود «صلي علي محمد، ياور رهبر آمد» و از مردم خواسته مي شد نامه هاي خود را داخل آنها بيندازند.

به گزارش قلم نيوز، انتشار مكرر فراخوان راديويي كه از روزها پيش از مردم مي خواست با حضور در مراسم استقبال خواسته هاي خود را از رييس جمهور مطرح كنند، باعث شده بود تا بتوان در هر گوشه اي شاهد نامه نگاري مردان و زنان در سنين مختلف بود كه تلاش داشتند نامه هاي خود را به صندوق ها بيندازند يا به دست ماموران جمع آوري نامه ها برسانند.

اين مساله باعث شده بود تا امروز بازار سياه كاغذ و پاكت نامه در ورزشگاه شهداي مخابرات كرج شكل گيرد و پاكت نامه 400 تومان و كاغذ 200 تومان به فروش برسد.
حضور ماشين هاي زرد رنگ شركت پست و مخابرات كه براي جمع آوري نامه ها در اين مكان مستقر شده بود باعث شده بود عده زيادي از مردم به دور آنها جمع شوند. مردان و زنان مسن زيادي نيز با حضور در آنجا از مردم مي خواستند كه مطالباتشان را براي آنها بنويسند تا بتوانند به صندوق ها بيندازند.

كاورهاي يك رنگ و شكلي نيز در ميان جوانان توزيع مي شد كه از سوي ادارات دولتي و به ويژه شهرداري عباراتي در تحسين احمدي نژاد چاپ شده بود. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

اما راديو البرز- راديو شهرستان كرج - نيز در ويژه برنامه اي با عنوان «شوق ديدار» مردم را به حضور در اين مراسم دعوت مي كرد و ضمن پوشش برنامه سرود «دولت عشق آمد و من دولت پاينده شدم» پخش مي شد.

راديو بارها اعلام كرد : «مطالبات خود از رييس جمهور را مطرح كنيد، مطالبات شما را اگر پخش هم نكنيم، به شكل CD در اختيار رييس جمهور و هيات همراهش قرار خواهيم داد و ايشان پاسخگو خواهند بود.»

راديو با پخش سرودهاي حماسي و احساسي مرتب اعلام مي كرد: «امروز روز ديدار است».

3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد
Hamid.Park آفلاین است   پاسخ با نقل قول Thank

Sponsored Links
Old 05-05-09   #2
Hamid.Park Male
مديريت سایت

آواتار Hamid.Park

پاداش داده شده 5 مرتبه
تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
Activity Longevity
9/20 20/20
Today ارسالها
1/11 ssss12010
پیشفرض

3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .

آخرین ویرایش توسط Hamid.Park در تاریخ 05-05-09 انجام شده است
Old 05-05-09   #3
AM!R Male
مدیر بازنشسته

آواتار AM!R

موقعیت: KaRaJ
اسم واقعی: AM!R e.fard
تشکرها (از دیگران): 21
تشکرشده: 86 بار در 70 پست
چوق: 756
پاداش داده شده 1 مرتبه
حالت من :
Activity Longevity
1/20 19/20
Today ارسالها
0/11 sssss5494
پیشفرض

نقل قول:
رييس جمهور امروز در حالي به دومين سفرخود به شهرستان كرج رفت كه از چند روز پيش تبليغات بي سابقه و گسترده اي براي حضورش در اين شهر صورت گرفته بود.
نه بابا,از هركي ميپرسيدي نميدونست كي مياد,يكي ميگفت يكشنبه هفته پيش اومدو رفت
نقل قول:
با اينكه ساعت حضور رييس جمهور 9 صبح اعلام شده بود از دو ساعت پيش از آغاز مراسم مسيرهاي خروجي و مركزي شهرستان بسته شده و تردد در شهر با دشواري امكان پذير بود.
اينو راس ميگه,ميخواستم برم تهران مگه ميشد,ديرمم شده بود
نقل قول:
امروز جاي جاي شهر پوشيده از عكس ها و پوسترهاي رييس جمهور بود.
خالي ميبنده,رشتو نديده بوده حتما
نقل قول:
باعث شده بود تا بتوان در هر گوشه اي شاهد نامه نگاري مردان و زنان در سنين مختلف بود كه تلاش داشتند نامه هاي خود را به صندوق ها بيندازند يا به دست ماموران جمع آوري نامه ها برسانند.
رشت هر فرد از خونه يه نامه نوشت,به نظره من دوره اول شدت اينچيزا كه گفته 10برابر بود,عكسا هم بيشترش نزديكه محل سخنرانيشه,چهارتا خوش اومدي كه بايد بگن
در ضمن گفتش بزودي,خيلي زود استان ميشه,البرزم اسم استانه(قبلا توو ايساتيسم بچه ها گفتن كه نقشش امادس)

AM!R آفلاین است   پاسخ با نقل قول Thank
Old 05-15-09   #4
B.Defence Force Male

آواتار B.Defence Force

موقعیت: الرفاع
اسم واقعی: سمير
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 0 بار در 0 پست
چوق: 38
Activity Longevity
0/20 7/20
Today ارسالها
0/11 ssssssss4
پیشفرض

آمدن دوباره احمدی نژاد زنگ خطریست برای امنیت خاورمیانه و آزادی در ایران !
در زمان ریاست خاتمی ما همه در ثبات زندگی میکردیم ولی با آمدن احمدی نژاد امنیت دنیا به هم خورد !

ما دوست داریم دنیا در امان باشد
B.Defence Force آفلاین است   پاسخ با نقل قول Thank
Old 05-15-09   #5
Hamid.Park Male
مديريت سایت

آواتار Hamid.Park

پاداش داده شده 5 مرتبه
تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
Activity Longevity
9/20 20/20
Today ارسالها
1/11 ssss12010
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط b.defence force مشاهده موضوع
آمدن دوباره احمدی نژاد زنگ خطریست برای امنیت خاورمیانه و آزادی در ایران !
در زمان ریاست خاتمی ما همه در ثبات زندگی میکردیم ولی با آمدن احمدی نژاد امنیت دنیا به هم خورد !

ما دوست داریم دنیا در امان باشد
والا دنیا خیلی امنیتی درش باقی نمونده که بخواد از بین بره !
در ضمن به نظر من در زمان جناب خاتمی بزرگوار و بزرگ اندیش , امنیت داخلی نه تنها وجود نداشت بلکه نقض پاره ای از قوانین امنیّتی ملّی به کرّات و علنا انجام میشد , مثلا امنیّت مطبوعاتی و یا نمایندگان مجلسه اون زمان
به هر حال هیچ چیزی خوبه مطلق و یا بد مطلق نیست , نسبیه !!!!!
پاسخ

کلیدواژه ها
كرج, نژاد, گزارش, گسترده, آقای, احمدي, تبليغات, تصویری

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال