|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
تست كور رنگي شايد باورتان نشود ولي از هر ۱۰ نفر، ۱ نفر داراي كور رنگي سبز-قرمز مي باشد. براي فهميدن اينكه آيا شما هم داراي چنين مشكلي هستيد يا خير، سعي كنيد اعداد نوشته شده در دايره هاي زير را بخوانيد. در بر خي از اين دايره ها هم چيزي نوشته نشده است!![]() اين هم نتايج. در تمامي دايره ها عددي نوشته شده است كه افراد داراي ديد سالم آنرا مي بينند. ![]() خوب حالا بگيد كه تو اين دايره پايينيه چه عددي نوشته شده ؟ ![]() ------------------------------------------- -------------------------------- ------------------- ---------- ------ --- -- - . افراد داراي ديد سالم عدد 5 رو مي بينند در حالي افراد داراي كوررنگي سبز-قرمز عدد 2 را مي بينند
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 4,977
تشکرشده: 3,433 بار در 1,350 پست
چوق (ثروتمند شماره 11):
296,134
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 22 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 16 مرتبه
حالت من :
|
خداروشکر مشکلی ندارم
راستی میدونید اون هایی که کوررنگی دارند تو خدمت معاف از رزم میشند اگه وضعیتشون خیلی حاد باشه معافیت پزشکی هم میگیرند
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]:: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: تهران
اسم واقعی: حالت مخفی دارد
تشکرها (از دیگران): 355
تشکرشده: 1,250 بار در 606 پست
چوق:
25,102
پاداش داده شده 4 مرتبه تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
من که ندارم
علی مطمئنی تو نداری ؟ یک باره امیر رو با خودت اشتباه گرفتی یادمه پارسال گفتی
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
موقعیت: هیچستان
اسم واقعی: سحر
تشکرها (از دیگران): 44
تشکرشده: 280 بار در 155 پست
چوق:
11,776
تشکر شده با چوق 2 مرتبه
|
مشکلی نبود.
تا اونجایی که اطلاع دارم عناصر ذکور کمی تا قسمتی کور رنگی دارن...
تصوير اختصاصی كارت پستال دات كام براي من! ![]() خاطرم نیست تو از بارانی یا كه از نسل نسیم. هر كه هستی گذرا نیست هوایت، بویت. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
|
||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
موقعیت: ایساتیس
اسم واقعی: کاویان
تشکرها (از دیگران): 5
تشکرشده: 62 بار در 58 پست
چوق:
10,327
|
من اولش دو دیدم اخری رو اما بعد که پایینش رو خوندم فهمیدم پنجه هر چقدر سعی کردم نتونستم دو رو ببینم حالا نمیدونم تلقین بود یا چیز دیگه ای اما الان هر چی نگاه میکنم یه پنج یه وری میبینم
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: KaRaJ
اسم واقعی: AM!R e.fard
تشکرها (از دیگران): 21
تشکرشده: 86 بار در 70 پست
چوق:
756
پاداش داده شده 1 مرتبه
حالت من :
|
اگه يكي 8 ببينه چي :laugh:
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
مدیر ارشد سایت
موقعیت: پشت هيچستان
تشکرها (از دیگران): 5,118
تشکرشده: 3,170 بار در 1,380 پست
چوق (ثروتمند شماره 15):
229,728
پاداش داده شده 2 مرتبه تاکنون 14 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 18 مرتبه
حالت من :
|
نقل قول:
تائيد ميشه , اين عناصر به كور رنگي دچارند اما اكثريت خودشون خبر ندارن...
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ![]() لطفا به جای پست تشکر از دکمه[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] استفاده کنید سفر مرا به زمين هاي استوايي برد چه خوب يادم هست عبارتي كه به ييلاق ذهن وارد شد وسيع باش،و تنها، و سر به زير،و سخت وسيع باش و تنها و سر به زير و سخت
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: تهران
اسم واقعی: حالت مخفی دارد
تشکرها (از دیگران): 355
تشکرشده: 1,250 بار در 606 پست
چوق:
25,102
پاداش داده شده 4 مرتبه تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
خوب معلومه پسرا کور رنگی دارن
دخترای به این قشنگی رو با دماغ های عمل کرده می بینن
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: KaRaJ
اسم واقعی: AM!R e.fard
تشکرها (از دیگران): 21
تشکرشده: 86 بار در 70 پست
چوق:
756
پاداش داده شده 1 مرتبه
حالت من :
|
ذكورو من تو جدول مندليف نديده بيدم,چيه اين عناصر?
|
|
|
|
#10 | ||||||||
|
مدیر ارشد سایت
موقعیت: پشت هيچستان
تشکرها (از دیگران): 5,118
تشکرشده: 3,170 بار در 1,380 پست
چوق (ثروتمند شماره 15):
229,728
پاداش داده شده 2 مرتبه تاکنون 14 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 18 مرتبه
حالت من :
|
تو جدول مندليف پيداش نميكني .... از عجائب خلقته
......هنوز خودشونم نميدونن چه جور موجوداتي هستند
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ![]() لطفا به جای پست تشکر از دکمه[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] استفاده کنید سفر مرا به زمين هاي استوايي برد چه خوب يادم هست عبارتي كه به ييلاق ذهن وارد شد وسيع باش،و تنها، و سر به زير،و سخت وسيع باش و تنها و سر به زير و سخت
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| مخصوص, مشکل, کور, کوررنگی, آیا, تست, دارید, رنگان |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|