|
|
#1 |
|
مدیر
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 519
تشکرشده: 863 بار در 436 پست
|
تست كور رنگي شايد باورتان نشود ولي از هر ۱۰ نفر، ۱ نفر داراي كور رنگي سبز-قرمز مي باشد. براي فهميدن اينكه آيا شما هم داراي چنين مشكلي هستيد يا خير، سعي كنيد اعداد نوشته شده در دايره هاي زير را بخوانيد. در بر خي از اين دايره ها هم چيزي نوشته نشده است!![]() اين هم نتايج. در تمامي دايره ها عددي نوشته شده است كه افراد داراي ديد سالم آنرا مي بينند. ![]() خوب حالا بگيد كه تو اين دايره پايينيه چه عددي نوشته شده ؟ ![]() ------------------------------------------- -------------------------------- ------------------- ---------- ------ --- -- - . افراد داراي ديد سالم عدد 5 رو مي بينند در حالي افراد داراي كوررنگي سبز-قرمز عدد 2 را مي بينند
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
#2 |
|
مدیر ارشد
|
خداروشکر مشکلی ندارم
راستی میدونید اون هایی که کوررنگی دارند تو خدمت معاف از رزم میشند اگه وضعیتشون خیلی حاد باشه معافیت پزشکی هم میگیرند
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر ارشد
|
من که ندارم
علی مطمئنی تو نداری ؟ یک باره امیر رو با خودت اشتباه گرفتی یادمه پارسال گفتی
|
|
|
#4 |
|
موقعیت: هیچستان
اسم واقعی: سحر
تشکرها (از دیگران): 33
تشکرشده: 161 بار در 104 پست
|
مشکلی نبود.
تا اونجایی که اطلاع دارم عناصر ذکور کمی تا قسمتی کور رنگی دارن...
تصوير اختصاصی كارت پستال دات كام براي من! خاطرم نیست تو از بارانی یا كه از نسل نسیم. هر كه هستی گذرا نیست هوایت، بویت. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
من اولش دو دیدم اخری رو اما بعد که پایینش رو خوندم فهمیدم پنجه هر چقدر سعی کردم نتونستم دو رو ببینم حالا نمیدونم تلقین بود یا چیز دیگه ای اما الان هر چی نگاه میکنم یه پنج یه وری میبینم
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر ارشد
|
اگه يكي 8 ببينه چي :laugh:
|
|
|
#7 | |
|
مدیر مسئول گرافیک*نقاشی*شعر
موقعیت: پشت هيچستان
تشکرها (از دیگران): 819
تشکرشده: 533 بار در 308 پست
|
نقل قول:
تائيد ميشه , اين عناصر به كور رنگي دچارند اما اكثريت خودشون خبر ندارن...
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ![]() سفر مرا به زمين هاي استوايي برد چه خوب يادم هست عبارتي كه به ييلاق ذهن وارد شد وسيع باش،و تنها، و سر به زير،و سخت وسيع باش و تنها و سر به زير و سخت
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر ارشد
|
خوب معلومه پسرا کور رنگی دارن
دخترای به این قشنگی رو با دماغ های عمل کرده می بینن
|
|
|
#9 |
|
مدیر ارشد
|
ذكورو من تو جدول مندليف نديده بيدم,چيه اين عناصر?
|
|
|
#10 |
|
مدیر مسئول گرافیک*نقاشی*شعر
موقعیت: پشت هيچستان
تشکرها (از دیگران): 819
تشکرشده: 533 بار در 308 پست
|
تو جدول مندليف پيداش نميكني .... از عجائب خلقته
......هنوز خودشونم نميدونن چه جور موجوداتي هستند
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ![]() سفر مرا به زمين هاي استوايي برد چه خوب يادم هست عبارتي كه به ييلاق ذهن وارد شد وسيع باش،و تنها، و سر به زير،و سخت وسيع باش و تنها و سر به زير و سخت
|
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| مخصوص, مشکل, کور, کوررنگی, آیا, تست, دارید, رنگان |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|