|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#11 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: IRAN
اسم واقعی: X
تشکرها (از دیگران): 4,397
تشکرشده: 11,113 بار در 3,676 پست
چوق (ثروتمند شماره 4):
678,692
پاداش داده شده 15 مرتبه تاکنون 11 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 26 مرتبه
حالت من :
|
علي جان من حيف ديك چني نيست؟
من ترجيح ميدم عكس داش محمودو بندازم رو صورت سلمان خان اونم بقول شما با تور عروسي.
|
|
|
|
|
#12 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
داش ایران عزیز این که خیلی مدجل داره , این عمل تو کم از اعمال انتحاری شهادت طلبانه نداره
اگه خواستی تور عروسیشونم با من جفتشونم که ترشیدن
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
|
#13 | ||||||||
|
مديريت سایت
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
![]()
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
|
#14 | ||||||||
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 4):
678,692
پاداش داده شده 15 مرتبه تاکنون 11 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 26 مرتبه
حالت من :
|
|
|
|
|
|
#15 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: T----M
تشکرها (از دیگران): 9
تشکرشده: 36 بار در 24 پست
چوق:
18,647
|
اخييييييييي چه قدر نازن اين دوتا....اقاه معلوم خانومشو چه قدر دوست داره....
![]() ايران تعريفت از زن ذليل چيه?
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||
|
مدیر ارشد
چوق (ثروتمند شماره 4):
678,692
حالت من :
|
نقل قول:
ميشد طوري ديگري هم رفتار كرد. به عكس اوّل صفحه نگاه كنيد اون آقائه چطوري خانومشو سوار خودش كرده؟ به اون ميگن عشق نه به اين يكي كه از كيسه خليفه بخشيده. يه شعر زيبائي هست كه ميگه: خرج كه از كيسه مهمان بود حاتم طائي شدن آسان بود. بنده به شخصه مخلص خانوما هستم. حتي ماشينمو بنام خانومم خريدم و باور كنيد خودم بزور هفته اي يكبار سوارش ميشم. اونم هر وقت خواستم سوار شم بايد كلي منّت كشي بكنم تا عيال سوئيچو بمن بده .
|
|
|
|
|
#18 | ||||||||
|
مديريت سایت
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
حالت من :
|
از کیسه خلیفه ؟
![]() زحمتشو الاغه میکشه ثوابشو مرده میبره ؟
||||||||
|
|
|
|
|
#19 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: تهران
اسم واقعی: حالت مخفی دارد
تشکرها (از دیگران): 355
تشکرشده: 1,250 بار در 606 پست
چوق:
25,102
پاداش داده شده 4 مرتبه تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
ایران جون خیلی خوبه
ته ته زن ذلیلی و مرد ذلیلی هستش
|
|
|
|
|
#20 | |||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 4,977
تشکرشده: 3,433 بار در 1,350 پست
چوق (ثروتمند شماره 11):
296,134
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 22 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 16 مرتبه
حالت من :
|
نقل قول:
من بابام خونه رو به نام مامانم زد ماشین به نام خودشه:laugh:
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]:: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| برگزیده, سال, شوهران, عکس |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|