|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
موقعیت: ایران پلاک 13
اسم واقعی: پسر شجاع
تشکرها (از دیگران): 342
تشکرشده: 927 بار در 427 پست
چوق (ثروتمند شماره 14):
279,588
تاکنون 17 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 15 مرتبه
حالت من :
|
در عکس در پشت سر پسر، مردی را با ظاهر یک توریست مشاهده می کنید که دوربینی به گردن انداخته است. اما این فرد بدون شک امروز مقام مشهورترین جاسوس تاریخ را به خود اختصاص داده است.
![]() به گزارش جهان ،در این عکس که مربوط است به سال 1988 ریگان در جریان بازدید خود از مسکو در حال دست دادن با یک پسر جوان در میدان سرخ مسکوست.این عکس توسط پیت سوزا برداشته شده که امروز هم عکاس ارشد کاخ سفید است. آقای "سوزا" با انتشار دوباره این تصویر غافلگیری خبری ای را دامن زد. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] در عکس در پشت سر پسر، مردی را با ظاهر یک توریست مشاهده می کنید که دوربینی به گردن انداخته است. اما این فرد به ظاهر توریست که جاسوس کا گ ب است و بدون شک امروز مقام مشهورترین جاسوس تاریخ را به خود اختصاص داده است کسی نیست مگر ولادیمیر پوتین! پوتین پیش از ریاست جمهوری روسیه، سابقه همکاری با کا.گ.ب را در دوران شوروی در کارنامه خود دارد.پوتین پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه لنینگراد از طرف کا.گ.ب دعوت به همکاری شد و بین سالهای ۱۹۸۵ تا ۱۹۹۰ این سوی این سازمان در آلمان خدمت کرد ،وی از سال ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۹ پستهای مختلفی را از مشاور رئیس دانشگاه دولتی لنینگراد تا دبیرکلی شورای امنیت ملی روسیه را تجربه کرد. دسامبر همان سال و در پی استعفای بوریس یلتسین به عنوان رییس جمهوری موقت روسیه برگزیده شد و در مارس ۲۰۰۰ طی انتخابات ریاست جمهوری ،رئیس جمهور روسیه شد ،وی در انتخابات سال ۲۰۰۴ نیز در سمت خود ابقا شد و سرانجام در ماه مه سال ۲۰۰۸ در دولت تازه به قدرت رسیده دیمیتری مدودوف پست نخست وزیری روسیه را به عهده گرفت. آخرین ویرایش توسط Hamid.Park در تاریخ 05-10-09 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
تشکرها (از دیگران): 221
تشکرشده: 193 بار در 132 پست
چوق:
9,053
تاکنون 3 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
.............
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
یاد دنیل و سیصد و خورده ای افتادم
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: KaRaJ
اسم واقعی: AM!R e.fard
تشکرها (از دیگران): 21