|
|
#1 |
|
مدیر
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 519
تشکرشده: 863 بار در 436 پست
|
تصاويري از مراسم ازدواج شهرام صولتی , این شخصیت بزرگ !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منبع : رادیوی کوفتیه آئینه
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
#2 |
|
مدیر ارشد
|
این دختره که سبز پوشیده کیه ؟
راستی شهرام صولیتی واقعا با این دختره عروسی کرد ؟ ایرانیه یا خارجی ؟ چی کاره هستش ؟ چرا شهرام صولتی ناراحته ؟ اصلا نمی خنده عروس رو بغل نمی کنه
|
|
|
#3 |
|
جلل الخالق باغ وحش راه انداختن !
روی سیم های لخت فشارقوی عشق بازی می کنند گنجشک ها [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] من و تو در یک قمار باختیم من در نگاه تو تو در نگاه او ! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/takataz/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/takataz/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/takataz/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
روی سیم های لخت فشارقوی عشق بازی می کنند گنجشک ها [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] من و تو در یک قمار باختیم من در نگاه تو تو در نگاه او ! |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
مدیر
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 519
تشکرشده: 863 بار در 436 پست
|
نقل قول:
من اسم تاپیکو که خوندم انتظار داشتم یه چیزی در حدّ عروسیه التون جان یا جرج مایکل یا خردادیان شاهد باشم!!! اینم که خواهر شوهر محترمه ! ![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
موقعیت: زيتون
اسم واقعی: حسين
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 0 بار در 0 پست
|
سلام ما خيلي چاكريم.همين
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر مسئول بخش اتومبیل
|
نه تنها انابل نمیدونه منم نمیدونم
راستی کچله کیه ؟
|
|
|
|
#8 |
|
موقعیت: کرج
اسم واقعی: parastoo
تشکرشده : 1
|
این عروسی نبود که خود نمایی این دختر لباس سبز بود بیچاره خیاط پارچه کم آورده .محمد کچلم که مثلا شوهره بدریه با این دختره مجریه 100تا عکس گرفته. صولتی و عروسم نقش پیام بازرگانی هستن.....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
موقعیت: کرج
اسم واقعی: parastoo
تشکرشده : 1
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
محروم
|
عروس خواهر هانری{همون ارایشگر شهرس}
سبزه هم فروزنده{مجری و یه خواننده ی مذخرف} که همیشه میگه همه به من میگن خوشکل..... ![]() بقیه هم که میشناسین یا بگم؟؟؟؟ |
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| مراسم, ازدواج, تصاويري, شهرام, صولتي |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|