|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
ركسانا صابري عصر دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸ (مطابق ۱۱ مي ۲۰۰۹) ساعت ۱۷:۵۰به وقت محلي تهران در پي حكمي از سوي دادگاه تجديدنظر استان تهران شعبه ي ۱۴ كه راي به دوسال حبس تعليقي براي اين خبرنگار ژاپني- ايراني - امريكايي !! داده بود, آزاد شد. شايان ذكر است كه دادگاه بدوي شعبه ۲۸ انقلاب بدليل اتهام جاسوسي ركسانا صابري راي به هشت سال زندان براي او داده بود. علاوه بر اين به نقل از يك كارشناس امور سياسي و خبرگزاري انتخاب ظاهرا اين آزادي در پي نامه اي از سوي محمود احمدي نژاد رييس جمهور ايران صورت گرفته است كه در آستانه انتخابات رياست جمهوري در ايران جنبه تبليغاتي آنرا نميتوان ناديده گرفت.
![]() ركسانا صابري در مقابل منزل خود در تهران ![]() ركسانا صابري و مادر ژاپني اش آكيكو در اولين لحظه بعد از آزاد شدن از زندان اوين ![]() ركسانا صابري در مقابل منزل خود در تهران ![]() ركسانا صابري و پدرش ![]() ركسانا صابري و پدرش
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
![]() ![]() ![]() پدر و مادر رکسانا صابری جاسوس آمریکا !! ( رضا صابری و آکیکو ) ![]() ![]() ![]() عبدالصمد خرمشاهي وكيل ركسانا و بهمن قبادي كارگردان در مقابل زندان اوين ![]() بهمن قبادي كارگردان ايراني در مقابل زندان اوين ![]() پدر و مادر ركسانا صابري به همراه دو وكيل پرونده عبدالصمد خرمشاهي و صالح نيكبخت [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ![]() آیا این جاسوس مخوف به آمریکا باز میگردد ؟
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: KaRaJ
اسم واقعی: AM!R e.fard
تشکرها (از دیگران): 21
تشکرشده: 86 بار در 70 پست
چوق:
756
پاداش داده شده 1 مرتبه
حالت من :
|
متاسفانه tinypic.info اپ شده و تو اينجا يكم مشكل هست براي خيليا
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته
موقعیت: KaRaJ
اسم واقعی: AM!R e.fard
تشکرها (از دیگران): 21
تشکرشده: 86 بار در 70 پست
چوق:
756
پاداش داده شده 1 مرتبه
حالت من :
|
![]() ركسانا صابري در مقابل منزل خود در تهران ![]() ركسانا صابري و مادر ژاپني اش آكيكو در اولين لحظه بعد از آزاد شدن از زندان اوين ![]() ركسانا صابري در مقابل منزل خود در تهران ![]() ركسانا صابري و پدرش ![]() ركسانا صابري و پدرش ![]() ركسانا صابري و پدرش ![]()
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
![]() ركسانا صابري و مادرش آكيكو ![]() ![]() رضا صابري به همراه همسرش آكيكو مادر ركسانا ![]() پدر و مادر ركسانا صابري ![]() عبدالصمد خرمشاهي وكيل ركسانا و بهمن قبادي كارگردان در مقابل زندان اوين ![]() بهمن قبادي كارگردان ايراني در مقابل زندان اوين [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] پدر و مادر ركسانا صابري به همراه دو وكيل پرونده عبدالصمد خرمشاهي و صالح نيكبخت ![]()
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| آزاد, اوين, تصاويري, ركسانا, زندان, شدن, صابري |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|