|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: تهران
اسم واقعی: حالت مخفی دارد
تشکرها (از دیگران): 355
تشکرشده: 1,250 بار در 606 پست
چوق:
25,102
پاداش داده شده 4 مرتبه تشکر شده با چوق 1 مرتبه
حالت من :
|
آیشواریا و آبیشک در ویلای تازه شون با خیل عظیم مردم مواجه شدند!
آیشواریا و آبیشک به تازگی ویلایی رو در کنار دریا خریداری کردند. چند وقت پیش آیشواریا برای بازدید از ویلا به اونجا می رود تا روند تکمیل ساخت اون رو بررسی کنه. آبیشک هم بعد از مدتی به او ملحق میشه. اونها با همدیگه ویلا رو بررسی می کنند و کاملا از روند ساختش راضی هستند. برای همین تصمیم می گیرند این شادی رو با خوردن یک عصرانه در بالکن تکمیل کنند. اما بیچاره ها حتی فرصت نمی کنند چایشون رو بخورند چون مردم بلافاصله متوجه حضور اونها می شوند و به سرعت جمعیت زیاد و زیادتر میشه. مردمی که با دیدن اونها سر از پا نمی شناسند و دائم آنها رو صدا می زنند. آیش و آبهی ابتدا به خوش و بش با مردم می پردازند اما می بینند این جمعیت تمام شدنی نیست، برای همین از در عقب پا به فرار میگذارند.اگر آیش و آبهی دنبال لحظه ای در کنار هم بودن هستند نباید توی هند دنبالش بگردند! [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] __________________
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
مدیر ارشد
چوق:
25,102
حالت من :
|
مصاحبه با سونالی کولکارنی یکی از بازیگران تازه وارد بالیوود
صحنه رومانتیک مورد علاقه تو در فیلمها چه صحنه ای هست؟ سونالی: تمام صحنه های مشترک آیشواریا رای و ریتیک روشن در جودا اکبر صحنه های مورد علاقه منه. اما باید بگم صحنه مبارزه با شمشیر را از همه بیشتر دوست دارم. (به به عجب سلیقه ای) با کدام بازیگر مرد دوست داری یک روزی همکاری داشته باشی؟ سونالی: ریتیک روشم. او بازیگر فوق العاده ایه. یک افسونگر کامل. او در هر کاری که انجام داده بهترین بوده. من خیلی دوسش دارم. (به به بازم عجب سلیقه ای) [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
مدیر ارشد
چوق:
25,102
حالت من :
|
اندیران 1000 رقصنده خواهد داشت.
شانکر برای پروژه علمی تخیلی خودش که با بازی آیشواریا و راجنی کانت ساخته می شه، آهنگی رو در نظر گرفته که این آهنگ قراره با حضور 1000 رقصنده انجام بشه. تمام رقصنده ها لباس روبوت رو به تن خواهند داشت و راجنی در این آهنگ سعی می کنه که به آیشواریا اظهار عشق کنه. اندیران یا روبوت بازساری رمان سوجاتا است. کار قبلی شانکر با راجنی سیواجی نام داشت که پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای تامیل شد و اندیران هم با بودجه ای 140 کروری، پرخرجترین فیلم تاریخ سینمای هند خواهد بود. راجنی کانت در این فیلم در دو نقش حضور خواهد داشت که یکی به تصویر کشیدن یه دانشمند مشهور هست و دیگری روباتی که به دست خودش ساخته میشه. در واقع داستان به این شکل هست که این روبات عاشق آیشواریا میشه، کسی که اون دانشمند با تمام وجود دوستش داره. این آهنگ خاص هم اظهار عشق روبات و خود دانشمند، هردو نسبت به آیشواریاست. که می تونه سرشار از لحظات شاد باشه. این آهنگ، آهنگ اصلی فیلم هست و پرخرجترین آهنگ سینمای تامیل تا الان می باشد. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] __________________
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 4,977
تشکرشده: 3,433 بار در 1,350 پست
چوق (ثروتمند شماره 11):
296,134
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 22 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 16 مرتبه
حالت من :
|
ممنون جالب بود مرسی
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]:: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |
||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
راست میگه مسعود
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
مدیر ارشد
چوق:
25,102
حالت من :
|
توضیحاتی در مورد ویکرام:
این آقا هنرپیشه مقابل آیشواریا در نسخه هندی فیلم راواناست و قراره شوهر آیشواریا در فیلم باشه و همینطور نقش راوان رو در نسخه تامیلی فیلم داره. یک سال از شاهرخ خان کوچکتره و متولد سال 1966 است. الان 42 سالشه. از سال 1990 کار بازی رو شروع کرده و صاحب یک جایزه ملی(2003) و دو جایزه فیلم فیر(2003 – 2005) از جشنواره جنوب هند به عنوان بهترین بازیگر مرد می باشد. ویکرام یکی از چهره های بسیار شناخته شده و برجسته سینمای هند هست که هم بازیگره هم خواننده و هم دوبلور. میشه گفت در تمام زبانهای فیلمهای هندی بازی کرده از جمله: مالایایی، تامیلی، هندی، تلگویی. او ازدواج کرده و اسم همسرش هم شیلاجاست. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] اولین فیلم پرفروشش مربوط به سال 1999 میشه. نام این فیلم ستو بود که نقش مهمی در کارنامه ویکرام داره. ویکرام بعد از گذشت 9 سال طلسم شکست خوردن هاش با ستو شکسته میشه و بعد از اون سیل فیلمهای موفق او رو تبدیل به یکی از موفق ترین بازیگران سینمای هند می کنه مثل فیلمهایی چون: دیل،گمینی، دول،سامی، پیتاماگان،آنیان که به زبان هندی هم ساخته شد و اولین کار هندی زبان او به شمار میره و ... [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] لیست فیلمهای ویکرام در این لبینک موجود است. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]) __________________
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
مدیر ارشد
چوق:
25,102
حالت من :
|
این هم اون مصاحبه ای گفتم. سر ست اکشن ریپلی باهاشون مصاحبه کردند. وااااااای خدا چقدر آیش و آکشی با هم خودمونی هستند حال کردم....
آکشی کومار خطاب به آیشواریا: من را به عکس العمل نینداز! آیشواریا و آکشی در کنار هم عالیند، شکی وجود ندارد. در محل ست فیلمبرداری فیلم اکشن ریپلی در کارجات حضور داریم. این فیلم، فیلمی فانتزی است که آنها را به دهه بیست سالگی شان می برد. طراحی صحنه مربوط به دهه 70 می شود. این دومین باری است که آنها در کنار هم به ایفای نقش می پردازند. ویپول شاه اعتقاد دارد با انتخاب این بازیگران این کار بزرگی را موفق شده انجام دهد اما نمی تواند تصور کند چرا؟ ویپول شاه: "آیش و آکشی هر دو خوش چهره هستند و از لحاظ یزیکی یکدیگر را تکمیل می کنند." خوب مدتی کوتاه آیش و آکشی فیلمبرداری ندارند، بنابراین به سراغشان رفتیم تا گپی با آنها داشته باشیم. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] آکشی: این فیلم، فیلمی طنز و سرگرم کننده خواهد بود، کاملا از خاکی متفاوت است و برهه ای شاد از دهه 1970 را به نمایش می گذارد.... آیشواریا: بله، دوران ریشی کاپور با رقص و موزیک و مهمانی و مد ولابس آن دوران منتها در قالبی جدید و خلاقانه. آکشی: تو آن زمان به دنیا نیامده بودی! چند تا آهنگ را قرار است با هم داشته باشیم – 5 تا، تو که حتما در این آهنگها عالی خواهی بود، نه؟ اولین باری که با هم رقصیدیم یادت هست؟ حرکاتی رقصی که من در خاکی نمی توانستم انجام بدهم؟ تو خیلی خوب انجام دادی. من که انگار ایروبیک می رفتم به جای رقص! آیشواریا: خوب این روش تو در رقص هست! اما وقتی کار کردیم تو خیلی سریع بودی. زمان زیادی نگذشت که تو آن حرکات را انجام دادی. من اولین باری که یکدیگر را دیدیم یادم میاد. قرار بود در جزیره ماد برای مجله فیلمی یک سری عکس انداخته بشه. من تازه وارد صنعت سینما شده بودم. ما مجبور بودیم که در ماسه و دریا غرق بشویم. آکشی: سال 95 – 96 بود.... آیشواریا: سیییییییییی، آرومتر الان سنمان لو می ره! آکشی: اما خوب ما هنوز هم در سینما حضور داریم و هنوز در کوشش و تقلا در پیشرفت بیشتر. آیشواریا: تو دیگه خیلی تلاش کردی و دین خودت را در 5 سال گذشته ادا کردی. آکشی: اما من بیشتر از اینها می خواهم. آیشواریا: امروزه خلاقیت در سینمای ما جای بسیار خوبی باز کرده است. در زمینه های مختلف فیلم ساخته می شود. فقط کافیه ایده ها اجرا بشوند اون موقع خواهید دید همه چه پیشرفتی خواهند کرد. آکشی: بله... مثل چک ده ایندیا. همه از هاکی اطلاعات دارند اما وقتی فیلمی ازش ساخته میشه جذابتر میشه..... حتی سینگ ایز کینگ. شخصیتهایی مثل سردار در بالیوود زیاد بودند اما هیچ کدامشان نقش اول ماجرا نبودند. من واقعا ریسک کردم در قبال پذیرش این پیشنهاد. آیشواریا: این چیزی هست که من در فیلم اکشن ریپلی دوست دارم. یک فیلم سرگرم کننده از نوع رومانتیک. آکشی: سرگرم کننده؟ انگار تو گلاه گیسها و دو ساعت آرایش و گریم را یادت رفته! من اصلا طاقت این کارها را ندارم. تا حالا کسی بهتون چسب زده؟ آیشواریا: نه، خوب به خاطر نقشی که بازی می کنی این کارها انجام میشود.... آکشی: گلشن (نمی دونم کیه) این کارها را دوست دارد، من خوشم نمیاد. برای چی لبخند میزنی؟ (عزیزم آیش همیشه کارش لبخند وخنده است) آیشواریا: یاد ریتیک در جودا اکبر و شاهرخ در دیوداس افتادم..... عذابی که آنها هم سر آرایش و گریم می کشیدند! حتی ریتیک بعد از اینکه سر صحنه می آمد، سرش را به نشانه احترام پایین می آورد و می گفت:"احترام من را بپذیرید." چون بالاخره او هم درک کرد ما بازیگران زن چی می کشیم و چقدر باید صبر و حوصله در گریم داشته باشیم. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] آکشی: مسخره است، همیشه بازیگران مرد می گویند،"بازیگر زن را سریع صدا کنید بیاد دیگه!" اما جدا از دو ساعت و نیم گریم لذت می بری؟ آیشواریا: خوب تو نمی توانی تحمل کنی. این کارها که بیهوده نیست. با این کار صبر و حوصله ما سنجیده میشود. آکشی: می دونی چی طاقت و صبر من را می سنجه؟ اینکه اینقدر تو راحت تمام کارهات رو انجام میدی آن زمان من خودم را ذهنا آماده حریف شدن با تو می کنم. و بعد تو من رو دوباره به عکس العمل وا میداری! اونقدر که حتی مریض بشم. تو داری کار خودت رو می کنی اما کار من رو هم گوشزد می کنی... (بیچاره آکشی چی میکشه. انصافا آیش خیلی آدم پر حوصله ایه و یاد حرفهای ریتیک افتادم. یه مصاحبه تصویری ازشون دیدم: ریتیک می گفت هر وقت سر فیلمبرداری جودا اکبر خسته می شدم و یواش یواش خواب به چشمم می آمد، به آیش نگاه می کردم می دیدم عین سیخ نشسته و هنوز هم با انرژیه. اون موقع من هم به خودم می آمدم و خودم رو جمع و جور می کردم. اینه هر بازیگر مردی با آیش موفق شده چون آیش براشون منبع انرژی بوده) [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
مدیر ارشد
چوق:
25,102
حالت من :
|
ستاره هایی که در آسمان بختشان بسته شد. (آیشواریا آبیشک باچان)
من هنوز بعد از ظهری را که اقای باچان خبر نامزدی پسرش را اعلام کرد به یاد می آورم...... "ما در محل اقامت آیشواریا هستیم و منتظر جواب مثبت آیش و خانواده اش درباره پیشنهاد ازدواج آبیشک هستیم." بعضی از پیمانهای ازدواج در آسمانها بسته می شود. آیشواریا و آبیشک برای این ساخته شده اند که کنار هم باشند. هنوز هم ماندم آیشواریا چگونه آیشواریا رای باچان شد. (من از اینکه او را باچان بنامم خوشم نمیاد.) [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] یک روز قبل از ازدواجش من با او سرو کله می زدم که به نظرش درباره آیشواریا باچان بودن چیست..... آیا او با نام خانوادی خودش یعنی ایشواریا رای به کارش ادامه می دهد؟ البته من به او یادآوری کردم که رای بخشی از نام اجدادی آبیشک هم هست. پدر بزرگ آبیشک، هاریوانش رای باچان بود، یادتان میاد؟ این بود که آیشواریا رای باچان به وجود آمد. دو سال از ازدواج آنها می گذرد و آیشواریا نام باچان را با غرور آذین بست. دیدن اینکه آیشواریا چگونه به زیبایی خود را با خاندان باچان هماهنگ کرد، شگفت آور است. با اقامت کردن در جالسا در خانه ای مشترک با جایا و آمیتا، آیشواریا تفاهم و سازگاریش با تمام خانودان باچان را به زیبایی اثبات کرد و تحکیم بخشید. در حالی که جایا بعد از ازدواج کم کارتر شد، ایشواریا امروز پرکارتر از گذشته است. حمایت آبیشک از همسرش، این ازدواج را بیش از بیش موفق کرده است. آبیشک یکی از جانسپارترین شوهران در صنعت سینمای هند است. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] The Times Of India
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| آیشواریا, آخرین, جدیدترین, خبرها, رای |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|