|
|
#1 | |
|
مدیر ارشد
|
در چهارمین روز از ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری دهم یك جوان 12 ساله در انتخابات ریاست جمهوری دهم ثبت نام كرد. ![]() ![]() کاندیدای 12 ساله: پدرم را به دولت راه نمیدهم این کودک در چهارمین روز ثبتنام از داوطلبان کاندیداتوری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و در شرایطی که تنها یک روز دیگر به پایان تاریخ ثبتنامها باقی مانده است، با حضور در وزارت کشور و اعلام نامزدی شگفتیساز شد. این کودک کوروش موزونی نام دارد. او 12 ساله و کلاس اول راهنمایی است. وی همچنین در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنان پاسخ داد: وی گفت: «من به رقبای دیگر خود احترام میگذارم اما اهدافم برایم مهمتر از دیگران است. در صورت تائید صلاحیت شدن احمدینژاد را معاون اول خود خواهم کرد. وقتی رییسجمهور شوم کاری میکنم که اعضای خانوادهها بیشتر دور هم جمع شوند. برای این کار هم حقوق پدران را بالا میبرم». ـ آیا خودت را رجل سیاسی میدانی؟ ـ وقتی شهید حسین فهمیده زیر تانک رفت، امام(ره) گفت که او رهبر ما بود. پس معلوم میشود که او یک رجل سیاسی بود. با این وجود من چطور میتوانم یک رجل سیاسی نباشم؟ ـ اگر تائید صلاحیت نشوی چه میکنی؟ ـ برای ریاست جمهوری بعد آماده میشوم. سعی میکنم کاری کنم که برای ایران 1404 آماده شویم. وی در پاسخ به این سوال که میدانی کیک زرد چیست؟ اطلاعات کامل و درستی در مورد این موضوع ارائه داد و در عین حال گفت: «لازم نیست که یک رییسجمهور در مورد انرژی هستهای همه چیز بداند و خودش اورانیوم غنی کند بلکه او باید در اینباره مدیریت داشته باشد». ـ در مورد رابطه با اسرائیل چه نظری داری؟ ـ من زادگاه اوباما یعنی هاوایی را از آمریکا میخرم و آن را به اسرائیلیها اجاره میدهم که اسرائیلیها بروند آنجا زندگی کنند تا اینقدر نوجوانان غزه را نکشند. این داوطلب 12 ساله همراه پدرش به وزارت کشور آمده بود، اما درباره کابینهاش گفت: «من از هرکسی که تجربه داشته باشد در کابینهام استفاده میکنم ولی پدرم را به کابینهام راه نمیدهم». ـ چقدر رای میآوری؟ ـ همه مادران کودکان به من رای میدهند. نقل قول:
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|
آخرین ویرایش توسط Hamid.park در تاریخ 05-09-09 انجام شده است |
|
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
#2 |
|
خدایا همه ما رو عاقبت بخیر کن!
روی سیم های لخت فشارقوی عشق بازی می کنند گنجشک ها [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] من و تو در یک قمار باختیم من در نگاه تو تو در نگاه او ! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر ارشد
|
من تو کف این پسر موندم
|
|
|
#4 |
|
مدیر ارشد
|
علی همسن تو هستش به جای این که بره تو کوچه فوتبال بازی کنه به فکر سرنوشت کشورش هستش
|
|
|
#5 | |
|
مدیر
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 484
تشکرشده: 818 بار در 410 پست
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 484
تشکرشده: 818 بار در 410 پست
|
رای من مال این پسره هستش , مگر اینکه اون بتونه یه کاری بکنه
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر ارشد
|
خوبه پس تا 10000 تا چیزی نمونده
![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() 1
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|
|
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| نام, یك, انتخابات, ثبت, جمهوری, جوان, ریاست, ساله, عکس |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|