فروم ایساتیس

برگشت   فروم ایساتیس > ساير بخشها > اخبار > اخبار انتخابات ریاست جمهوری

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old 05-09-09   #1
MRN Male
مدیر ارشد

آواتار MRN

موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 864
تشکرشده: 779 بار در 344 پست
MRN ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض ثبت نام یك جوان 12 ساله در انتخابات ریاست جمهوری! + عکس

در چهارمین روز از ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری دهم یك جوان 12 ساله در انتخابات ریاست جمهوری دهم ثبت نام كرد.

یك جوان 12 ساله كه به همراه پدر خود به ستاد انتخابات كشور آمده بود بدون حضور مادرش در انتخابات ریاست جمهوری دهم ثبت نام كرد.

وی مهمترین برنامه خود پس از رئیس جمهور شدن را رسیدگی به مدارس راهنمایی عنوان كرد.

کاندیدای 12 ساله: پدرم را به دولت راه نمی‏دهم

این کودک در چهارمین روز ثبتنام از داوطلبان کاندیداتوری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و در شرایطی که تنها یک روز دیگر به پایان تاریخ ثبتنامها باقی مانده است، با حضور در وزارت کشور و اعلام نامزدی شگفتیساز شد.

این کودک کوروش موزونی نام دارد. او 12 ساله و کلاس اول راهنمایی است. وی همچنین در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنان پاسخ داد:

وی گفت: «من به رقبای دیگر خود احترام میگذارم اما اهدافم برایم مهمتر از دیگران است. در صورت تائید صلاحیت شدن احمدینژاد را معاون اول خود خواهم کرد. وقتی رییسجمهور شوم کاری میکنم که اعضای خانوادهها بیشتر دور هم جمع شوند. برای این کار هم حقوق پدران را بالا میبرم».

ـ آیا خودت را رجل سیاسی میدانی؟

ـ وقتی شهید حسین فهمیده زیر تانک رفت، امام(ره) گفت که او رهبر ما بود. پس معلوم میشود که او یک رجل سیاسی بود. با این وجود من چطور میتوانم یک رجل سیاسی نباشم؟

ـ اگر تائید صلاحیت نشوی چه میکنی؟

ـ برای ریاست جمهوری بعد آماده میشوم. سعی میکنم کاری کنم که برای ایران 1404 آماده شویم.

وی در پاسخ به این سوال که میدانی کیک زرد چیست؟ اطلاعات کامل و درستی در مورد این موضوع ارائه داد و در عین حال گفت: «لازم نیست که یک رییسجمهور در مورد انرژی هستهای همه چیز بداند و خودش اورانیوم غنی کند بلکه او باید در اینباره مدیریت داشته باشد».

ـ در مورد رابطه با اسرائیل چه نظری داری؟

ـ من زادگاه اوباما یعنی هاوایی را از آمریکا میخرم و آن را به اسرائیلیها اجاره میدهم که اسرائیلیها بروند آنجا زندگی کنند تا اینقدر نوجوانان غزه را نکشند.

این داوطلب 12 ساله همراه پدرش به وزارت کشور آمده بود، اما درباره کابینهاش گفت: «من از هرکسی که تجربه داشته باشد در کابینهام استفاده میکنم ولی پدرم را به کابینهام راه نمیدهم».

ـ چقدر رای میآوری؟

ـ همه مادران کودکان به من رای میدهند.

نقل قول:
فارس!!!

[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|

آخرین ویرایش توسط Hamid.park در تاریخ 05-09-09 انجام شده است
MRN آفلاین است   پاسخ با نقل قول

Sponsored Links
Old 05-09-09   #2
kar1591 Male

آواتار kar1591

موقعیت: ساوالان
اسم واقعی: فرید
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 6 بار در 5 پست
kar1591 ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

خدایا همه ما رو عاقبت بخیر کن!
عشق بازی می کنند
گنجشک ها

من و تو در یک قمار باختیم
من در نگاه تو
تو در نگاه او !
kar1591 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old 05-09-09   #3
anabel Female
مدیر ارشد

آواتار anabel

موقعیت: تهران
اسم واقعی: حالت مخفی دارد
تشکرها (از دیگران): 13
تشکرشده: 84 بار در 45 پست
anabel ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

من تو کف این پسر موندم

anabel آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old 05-09-09   #4
anabel Female
مدیر ارشد

آواتار anabel

موقعیت: تهران
اسم واقعی: حالت مخفی دارد
تشکرها (از دیگران): 13
تشکرشده: 84 بار در 45 پست
anabel ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

علی همسن تو هستش به جای این که بره تو کوچه فوتبال بازی کنه به فکر سرنوشت کشورش هستش

anabel آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old 05-09-09   #5
Hamid.park Male
مدیر

آواتار Hamid.park

موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 484
تشکرشده: 818 بار در 410 پست
پیشفرض

نقل قول:
t9000.html
جالبه , این 9000 امین تاپیکه تاریخ ایساتیسه
Old 05-09-09   #6
Hamid.park Male
مدیر

آواتار Hamid.park

موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 484
تشکرشده: 818 بار در 410 پست
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط anabel مشاهده موضوع
من تو کف این پسر موندم
رای من مال این پسره هستش , مگر اینکه اون بتونه یه کاری بکنه
Old 05-09-09   #7
MRN Male
مدیر ارشد

آواتار MRN

موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 864
تشکرشده: 779 بار در 344 پست
MRN ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط ALI مشاهده موضوع
جالبه , این 9000 امین تاپیکه تاریخ ایساتیسه
خوبه پس تا 10000 تا چیزی نمونده
9
1

[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] |[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]|

MRN آفلاین است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کلیدواژه ها
نام, یك, انتخابات, ثبت, جمهوری, جوان, ریاست, ساله, عکس

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال