|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
موقعیت: Bojnourd-KhorasanShomali
تشکرها (از دیگران): 0
تشکرشده: 0 بار در 0 پست
چوق:
0
|
15 تا سريال چيني 176 گيگابايت دانلود خودم فقط 65000 تومان تک فروشي 5000 تومان
ليست سريال ها : 1- سريال افسانه شجاعان Xiao Ao Jiang Hu 2- سريال راز گنج پنهان Lian Cheng Jue 3- سريال افسانه عقاب هاي مبارز Legend of arching heroes = Legend of condor heroes 4- سريال بازگشت عقاب هاي مبارز Return of Condor Heroes 2006 5- سريال شمشير آلوده به خون سلطنتي Sword Stained With Royal Blood 2007 6- سريال شمشير جادوئي از جنس آسمان و زمين Magic Sword Of Heaven And Earth 7- سريال هشتمين اژدهاي آسمان Tian Long Ba Bu = Heaven Dragon The Eighth 8- سريال باد و ابر 2 Wind & Cloud 2 9 – سريال پهلوان چين Chinese Paladin 10- سريال رو به سرنوشت Face To Fate 2006 11- سريال شمشير بهشتي و شمشير اژدها The Heavenly Sword and Dragon Saber 12- سريال برادران دوقلو Twin Of Brothers 13- سريال اسلحه مرگبار از عشق و احساسات مفرط Lethal Weapon Of Love and Passion [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] 14- سريال روباه چابک از کوهستان برفي Fox Volant Of The Snowy Mountain 15- سريال نفر اول در جهان Tian Xia Di Yi براي اطلاعات بيشتر به فروم فارسي که مخصوص سريال ها ي افسانه اي چيني طراحي نموده ام سر بزنيد [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] or [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ايميل من براي سفارش : [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ![]() ![]() |
||||||||
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| 176, فقط, چيني, گيگابايت, تومان, حراج, خودم, دانلود, سريال |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|