|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
عضو
هیچ وعظی نیست!
تاريخ عضويت: February 2009
|
یک مجموعه عالی از فیلم های ایرانی قدیمی که آمده شده برای فروش هست با محتویات زیر :
فقط و فقط هم به صورت کامل ارائه میشه و امکان گلچین نیست تو هر دی وی دی 4 تا فیلم همراه با منو قیمت کل این مجموعه همراه با هزینه ارسال 25000 تومان می شود برای خرید مجموعه یا از طریق ایمیل و یا تلفن زیر اقدام کنید. 01232204616 Rsjshop@gmail.com بيگانه / پشت و خنجر / پلنگ در شب / پنجمين سوار سرنوشت تركمن / توبه / جان سخت / تار عنکبوت ناخدا با خدا / هوس / ورپريده / موسرخه براي كه قلبها ميتپد / بي نشان / بيدار در شهر / دادا غلام ژاندارم / لبه تايغ / بي حجاب / قفس ديوار شيشه اي / مادر دوستت دارم / فقط آقا مهدي ميدونه / عروس و مادر شوهر روسپي / مرد ناآرام / ميرم بابا بخرم / هميشه قهرمان مرد روز / اين دست كجه / شب گرد / زمين تلخ پنجه آهنين / سرسام / معجزه / يكه بزن شارلاتان / غيرت / ميلونر هاي گرسنه / ياور. الكي خوش / بابا نان داد / ببر رينگ / حريص پهلوان در قرن بيستم / دلقك ها / صبح خاكستر / عصيان حيدر / رضا چلچله / مادر جونم عاشق شده / مردان سحر. آقا رضاي گل / حسن ديناميت / رانده شده / گداي ميليونر اسلحه / تنها حامي / دلهره / قادر عشق و خشونت / محبوب بچه ها / مرد دو چهره / نخاله قهرمان ظفر / عروس پابرهنه / مرد اجاره اي / ولگرد قهرمان دلاور دوران / شاديهاي زندگي / ضربت / گل پري جون كج كلاه خان / كلام حق / لوطي قرن بيستم / ياور نان و نمك / نفسگير / هيولا / چشم انتظار پسر خوانده / سرنوشت يك مرد / كوچ / كاكا سياه احمد چوپان / بندري / پابرهنه ها / ستاره صحرا نقص فني / اجل معلق / عروس فرنگي / كي دسته گل به آب داده لج و لجبازي / زبون بسته / يك اصفهاني در سرزمين هيتلر / مشكل آقاي اعتماد خوشگذران / نولدت مبارك / شب ژانويه / زندگي وارونه صمد و فولادزره ديو / صمد در راه اژدها / صمد و قاليچه حضرت سليمان / صمد و سامي ليلا و ليلي / صمد در به در ميشود / صمد آرتيست ميشود / صمد به مدرسه ميرود / صمد خوشبخت ميشود / مظفر / اسرار گنج دره جني / زنبورك / شير تو شير / صمد در به در ميشود / صمد آرتيست ميشود / صمد به مدرسه ميرود / صمد خوشبخت ميشود / سلطان قلبها / راز درخت سنجد / گنج قارون / ياقوت سه چشم / . مردي از جنوب شهر / گرگهاي گرسنه / نعره طوفان / هماي سعادت / موطلايي شهر ما / يك خوشكل و هزار مشكل / ببر كوهستان / خشم كولي / فرار بزرگ / دهكده طلائي / سكه شانس / شكست ناپذير / قصه شب / قصر زرين / دنياي پر اميد / گدايان تهران / حاتم طائي / آقاي قرن بيستم / جبار سرجوخه فراري / عشق انتقام / تعصب ترانه هاي روستايي / مردي از تهران / ناجور ها / زنها فرشته اند / انسانها / غزل / ساحل انتظار / خوشگل خوشگلا / ايوب / قهرمان قهرمانان / فرياد نيمه شب / طوفان بر فراز پترا / جهان پهلوان / مواظب كلات باش / جهنم + من / بر فراز آسمان ها / طلاي سفيد / چرخ و فلك / ميعادگاه خشم / مردانه بكش / فردا روشن است / مسير رودخانه / جوانمرد / بهشت دور نيست / كوچه مرها / سلام بر عشق / .. چشمه آب حيات / بابا شمل / مرد هزار لبخند / زمين تلخ / گرداب گناه / بت / دزد سياه پوش / لذت گناه / خاك / تروريست / گوزنها / فرار از تله / بت شكن / امروز و فردا / كاروانها / داش آكل / دالاهو / رشيد / فرشته اي در خانه من / منهم گريه كردم / خداحافظ تهران / پنجره / قهرمان / سوته دلان / صد كيلو داماد / بيست سال انتظار / ماه عسل / ليلي و مجنون / زني به نام شراب / تنگسير / همسفر / نفرين / ذبيح/غريبه/دشنه/نفس بريده فيلم هاي گرگ.دنياي آبي/يك مرد و يك شهر/ ممل آمريكايي فيلم هاي بيگانه بيا / بلوچ / عروس دريا / دزد سياه پوش / سازش / دشت سرخ / رضا موتوري / هنگامه/ |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
حرفه ای
اومدم .....
تاريخ عضويت: April 2008
محل سكونت: خونمون
Thanks: 1379 Thanked 946 Times in 512 Posts موجودی در بانک : 8521.96 هدیه دادن |
نقل قول:
اقا من تماس گرفتم کسی گوشی را برنداشت میشه شماره موبایلتون را پی ام کنین من مجموعتون را میخوام |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر ارشد
مشوس گم شده ):
تاريخ عضويت: August 2008
محل سكونت: گنبدکاووس
Thanks: 6756 Thanked 6289 Times in 3122 Posts موجودی در بانک : 4508.60 هدیه دادن |
فکنم منظورش 02132204616
بوده |
|
|
|
|
|
#4 |
|
حرفه ای
Rest!!!!
محل سكونت: کهکشان راه شیری (انجمن )
Thanks: 542 Thanked 984 Times in 472 Posts موجودی در بانک : 7142.47 هدیه دادن |
چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو
هیچ وعظی نیست!
|
سلام دوستان جواب ندادن هم منظور داره یک اینکه این شماره دفتره کار و فقط تو ساعت اداری هستیم
شماره هم 01232204616 هستش شماره همراه : 09374584075 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو
هیچ وعظی نیست!
|
سلام گوشیتون که همش خاموشه اقا منم این فیلمارو می خوام
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو ایساتیس
In the war with this fucking world,my believes are
my GUN
تاريخ عضويت: July 2009
محل سكونت: روی ماه
Thanks: 546 Thanked 754 Times in 421 Posts موجودی در بانک : 4857.34 هدیه دادن |
آقا خواب گوشیتو روشن کن.بچه ها میخان سفارش بدن.دددههه
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو
هیچ وعظی نیست!
تاريخ عضويت: September 2009
|
آغا من دلم فيلمهاي ليست زير را ميخواد خدا من چه كنم
![]() راستي ببخشين من رضاهستم و يه كم سربه هوا وشوخم اينم تماس من جهت راهنمائي خريد فيلمهاااااا 09132556307فقط ساعت اداري ![]() ياعلي01232204616 Rsjshop@gmail.com بيگانه / پشت و خنجر / پلنگ در شب / پنجمين سوار سرنوشت تركمن / توبه / جان سخت / تار عنکبوت ناخدا با خدا / هوس / ورپريده / موسرخه براي كه قلبها ميتپد / بي نشان / بيدار در شهر / دادا غلام ژاندارم / لبه تايغ / بي حجاب / قفس ديوار شيشه اي / مادر دوستت دارم / فقط آقا مهدي ميدونه / عروس و مادر شوهر روسپي / مرد ناآرام / ميرم بابا بخرم / هميشه قهرمان مرد روز / اين دست كجه / شب گرد / زمين تلخ پنجه آهنين / سرسام / معجزه / يكه بزن شارلاتان / غيرت / ميلونر هاي گرسنه / ياور الكي خوش / بابا نان داد / ببر رينگ / حريص پهلوان در قرن بيستم / دلقك ها / صبح خاكستر / عصيان حيدر / رضا چلچله / مادر جونم عاشق شده / مردان سحر آقا رضاي گل / حسن ديناميت / رانده شده / گداي ميليونر اسلحه / تنها حامي / دلهره / قادر عشق و خشونت / محبوب بچه ها / مرد دو چهره / نخاله قهرمان ظفر / عروس پابرهنه / مرد اجاره اي / ولگرد قهرمان دلاور دوران / شاديهاي زندگي / ضربت / گل پري جون كج كلاه خان / كلام حق / لوطي قرن بيستم / ياور نان و نمك / نفسگير / هيولا / چشم انتظار پسر خوانده / سرنوشت يك مرد / كوچ / كاكا سياه احمد چوپان / بندري / پابرهنه ها / ستاره صحرا نقص فني / اجل معلق / عروس فرنگي / كي دسته گل به آب داده لج و لجبازي / زبون بسته / يك اصفهاني در سرزمين هيتلر / مشكل آقاي اعتماد خوشگذران / نولدت مبارك / شب ژانويه / زندگي وارونه صمد و فولادزره ديو / صمد در راه اژدها / صمد و قاليچه حضرت سليمان / صمد و سامي ليلا و ليلي / صمد در به در ميشود / صمد آرتيست ميشود / صمد به مدرسه ميرود / صمد خوشبخت ميشود / مظفر / اسرار گنج دره جني / زنبورك / شير تو شير / صمد در به در ميشود / صمد آرتيست ميشود / صمد به مدرسه ميرود / صمد خوشبخت ميشود / سلطان قلبها / راز درخت سنجد / گنج قارون / ياقوت سه چشم / مردي از جنوب شهر / گرگهاي گرسنه / نعره طوفان / هماي سعادت / موطلايي شهر ما / يك خوشكل و هزار مشكل / ببر كوهستان / خشم كولي / فرار بزرگ / دهكده طلائي / سكه شانس / شكست ناپذير / قصه شب / قصر زرين / دنياي پر اميد / گدايان تهران / حاتم طائي / آقاي قرن بيستم / جبار سرجوخه فراري / عشق انتقام / تعصب ترانه هاي روستايي / مردي از تهران / ناجور ها / زنها فرشته اند / انسانها / غزل / ساحل انتظار / خوشگل خوشگلا / ايوب / قهرمان قهرمانان / فرياد نيمه شب / طوفان بر فراز پترا / جهان پهلوان / مواظب كلات باش / جهنم + من / بر فراز آسمان ها / طلاي سفيد / چرخ و فلك / ميعادگاه خشم / مردانه بكش / فردا روشن است / مسير رودخانه / جوانمرد / بهشت دور نيست / كوچه مرها / سلام بر عشق / چشمه آب حيات / بابا شمل / مرد هزار لبخند / زمين تلخ / گرداب گناه / بت / دزد سياه پوش / لذت گناه / خاك / تروريست / گوزنها / فرار از تله / بت شكن / امروز و فردا / كاروانها / داش آكل / دالاهو / رشيد / فرشته اي در خانه من / منهم گريه كردم / خداحافظ تهران / پنجره / قهرمان / سوته دلان / صد كيلو داماد / بيست سال انتظار / ماه عسل / ليلي و مجنون / زني به نام شراب / تنگسير / همسفر / نفرين / ذبيح/غريبه/دشنه/نفس بريده فيلم هاي گرگ.دنياي آبي/يك مرد و يك شهر/ ممل آمريكايي فيلم هاي بيگانه بيا / بلوچ / عروس دريا / دزد سياه پوش / سازش / دشت سرخ / رضا موتوري / هنگامه/[/quote]
Last edited by areza2008; Monday 28 September 09 at 04:33..
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 220, فیلم, فروش, قیمت, قدیمی, کیفیتی, ایرانی, خوب, عالی |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |