|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیر ارشد
موقعیت: گنبدکاووس
اسم واقعی: مسعود (MRN)
تشکرها (از دیگران): 4,977
تشکرشده: 3,433 بار در 1,350 پست
چوق (ثروتمند شماره 11):
296,134
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 22 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 16 مرتبه
حالت من :
|
با توجه به نزدیک شدن سال نو خورشیدی و تنوع بسیار زیاد سریال ها و فیلم های تلویزیون دسترسی به آنها را دشوار می سازد. لیست کاملی از کلیه برنامه های ویژه نوروز تلویزیون برای کلیه گوشی های موبایل فراهم گردیده است تا همه دوستان به راحتی برای دیدن فیلم ها و سریال های ویژه نوروز 88 برنامه ریزی کنند.
نرم افزار به علت جاوا بودن بر روی اکثریت گوشی های موبایل قابل اجرا می باشد. [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] - با حجم 112 کیلوبایت
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]:: [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...][برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] آخرین ویرایش توسط Hamid.Park در تاریخ 03-20-09 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
مديريت سایت
موقعیت: زندان بین المللی قصر
اسم واقعی: حمید
تشکرها (از دیگران): 2,940
تشکرشده: 3,819 بار در 1,530 پست
چوق (ثروتمند شماره 9):
314,111
پاداش داده شده 5 مرتبه تاکنون 12 مرتبه با چوق تشکر کرده تشکر شده با چوق 27 مرتبه
حالت من :
|
ممنون
برای دریافت عضو شوید ! تشکر (از مسعود) فراموش نشه!
یادگرفتم: 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد |
||||||||
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| لیست, موبایل, نوروز, کامل, برنامه, تلویزیون |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|