|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | آپلود عکس | مرکز بازی | Stats | راهنمایی | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Sponsored Links | |||
|
|
|||
![]() |
|
|
امکانات | جستجوی این موضوع | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
موقعیت: تو قایق
اسم واقعی: رامانا(نگهبان عشق)
تشکرها (از دیگران): 158
تشکرشده: 696 بار در 408 پست
چوق (ثروتمند شماره 12):
286,243
تشکر شده با چوق 1 مرتبه
|
Avidemux نرم افزاری رایگان برای ویرایش تصاویر ویدئویی است. این نرم افزار برای افراد غیرحرفه ای و کسانی که آشنایی و تجربه ی قبلی با ویرایش تصاویر متحرک ندارند، انتخاب مناسبی نیست زیرا برای آنها طراحی نشده است. Avidemux در سیستم های Windows ،Linux ،BSD ، و Mac OS X قابل اجرا بوده و برای انجام برش های ساده تصاویر ویدئویی، فیلترگذاری و کدگذاری ( ) مورد استفاده می گیرد. نرم افزار مزبور بسیاری از انواع فایل های تصویری از قبیل AVI ، فایل های MPEG سازگار با DVD و MP4 را پشتیبانی می کند. Avidemux یکی از معدود نرم افزارها از گروه خود است که واسط کاربر گرافیکی آن در سیستم های عامل متفاوت، کارایی دارد. این نرم افزار به لحاظ آنچه که انجام می دهد، بسیار پیشرفته است اما نمی توان ادعا کرد که کارکردن با آن از سادگی و سهولت لازم برخوردار است. با این وجود، نرم افزار دارای برخی تنظیم های از قیل تعیین شدهاست، و همچنین امکان ذخیره کردن تنظیم های دلخواه نیز در آن وجود دارد که شرایط کار با آن را برای یک فرد مبتدی آسان تر می کند.
[برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
دریافت فایل برنامه ( 21.76 مگابایت ) [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای مشاهده این لینک باید ابتدا ثبت نام نمایید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
|
|
|
![]() |
| کلیدواژه ها |
| avidemux, full, نرم, ویدئویی, ویرایش, افزار, تصاویر |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | جستجوی این موضوع |
| حالات نمایش | |
|
|