|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
در حال تغییر
متفاوت ...
تاريخ عضويت: August 2006
محل سكونت: زندان بین المللی قصر
Thanks: 5967 Thanked 7630 Times in 3566 Posts موجودی در بانک : 57412.00 هدیه دادن |
سلام دوستان
««««پک 500000 ایمیل آدرس ایرانی به صورت کاملا مجانی آماده دانلود »»»» فایل رو اتچ کردم دریافتش کنین پسوردش هم = www.isatice.com هستش.. کیفشو ببرین , راستی لطفا واسه من اسپم نفرستین :nugget: موفق باشید ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
عضو
هیچ وعظی نیست!
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: mashhad
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
در حال تغییر
متفاوت ...
Thanks: 5967 Thanked 7630 Times in 3566 Posts موجودی در بانک : 57412.00 هدیه دادن |
امتحان کردم درسته
فایل rar با حجم 1.13 مگابایت دانلود میشه اشکال از نرم افزار دانلود شماست یا اینکه دارید right click و save taget as می کنید.. هیلی ساده فقط روش کلیک فرمایید خودش دانلود خواهد شد
|
|
|
#4 |
|
عضو
هیچ وعظی نیست!
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: mashhad
|
سلام خیلی ممنون از اینکه راهنمایی کردی
تونستم دانلودش کنم ولی با یک مشکل دیگه مواجه شدم فایل rar رو با پسورد باز میکنه اما آخرش میگه wrong password?لطفا در این مورد. هم راهنماییم کنید با تشکر |
|
|
|
|
|
#5 |
|
در حال تغییر
متفاوت ...
پسورد زیر رو استفاده کنید مشکل حل میشه :
Code:
www.isatice.com
|
|
|
#6 |
|
عضو
هیچ وعظی نیست!
تاريخ عضويت: July 2008
محل سكونت: Qhaz?Vin
|
ممنون خیلی حال دادی
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو
هیچ وعظی نیست!
تاريخ عضويت: July 2008
|
آقا اينو كسي مي تونه يه جا ديگه آپلود كنه با لينك مستقيم هر كاري مي كنم با اين اينترنت 2 كيلو بايتي از اينجا دانلود ميشه الان 1 ساعته دارم زور مي زنم ولي هيچ فايده اي نداره
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
در حال تغییر
متفاوت ...
توی 50 روز 330 بار دانلود شده باورم نمیشه یعنی میانگین روزی حدودا 7 بار هربار 1 مگابایت
|
|
|
#9 |
|
عضو
هیچ وعظی نیست!
تاريخ عضويت: December 2006
محل سكونت: tabriz
|
ممنون ادمین جان خدا به شما اجر بده :laugh::laugh:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
عضو
هیچ وعظی نیست!
تاريخ عضويت: October 2006
محل سكونت: Under SEH
|
ADMIN جان به نظر شما spam كردن كاربران ايراني كار خوبيه ؟
دوست داريد يكي همين بلا رو سر شما بياره ؟ مي تونم با اطمينان كامل بگم ادمايي از اين بسته استفاده خواهند كرد كه اصلا صلاحيت اخلاقي ندارن ![]() من هر روز با ايميل هاي مزاحم زيادي (از جمله ايميل Shadow chera be ma sar nemizani ... اينو كه مي دوني از كيه !:nugget:) مواجه ميشم. شايد براي شماها مهم نباشه ولي من كه هر روز مجبورم از ميان صد ها ايميل كاري و شخصي اين مزخرفات رو بيرون كنم ... واقعا برام سخته. كلا به نظر من قرار دادن اطلاعات شخصي مردم مانند ايميل كار غير اخلاقي ايه |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| free, میلیون, نیم, آدرس, ایمیل, ایرانی, جهت, دانلود |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |