مواد لازم:

آرد 5 قاشق غذا خوری

شکر 5 قاشق غذا خوری

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

پودر کاکائو 2 قاشق غذ ا خوری

تخم مرغ 1 عدد

شیر 5 قاشق غذا خوری

روغن مایع 3 قاشق غذا خوری



طرز تهیه:

1- مواد خشک شامل آرد، شکر، ÷ودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید.

2- تخم را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.

3- روغن و شیر را به مواد اضافه کرده و با چنگال بزنید تا مایع یکدست شود.

4- در هر فنجان را به اندازه یک سوم از هجم هر فنجان از مایع بریزید.

5- فنجان ها را درون یک قابلمه چیده و تا نصف بدنه فنجان ها آن را پر از آب کنید.

6- بدون اینکه در قابلمه را بگذارید آن را روی شعله ملایم قرار دهید تا آب به جوش آید، سپس در قابلمه را با دستمالی پوششانده و درب آن را به مدت 15 دقیقه بگذارید.

7- بعد از 15 دقیقه شعله را خاموش کرده و بدون اینکه در ظرف را بردارید اجازه دهید تا کیک ها استراحت کنند.

بعد از خارج کردن فنجان ها از ظرف میتوانید کیک ها را از فنجان خارج کرده یا با همان فنجان سرو کنید.

نوش جان.



پيوست ها:
[Only registered and activated users can see links. ]
کیک فنجانی 2.jp
[Only registered and activated users can see links. ]