تارت هلو و مارمالاد زرد آلو

مواد لازم براي 8 نفر :
آرد : 175 گرم
كره ي سرد خرد كرده : 120 گرم
نمك : 1پينچ
شكر : 30 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
مواد لازم مياني :
هلوي كمپوت كرده :6 عدد درسته

دارچين آسياب كرده : يك دوم قاشق چايخوري
مارمالاد زردآلو : 3 قاشق سوپخوري
آب كمپوت هلو : يك چهارم پيمانه (60 ميلي ليتر)




روش تهيه :
آرد را در كاسه اي الك كنيد ، كره را بيفزائيد و با نوك انگشتان ، با آرد مخلوط سازيد .آن گاه نمك ، شكر و تخم مرغ را اضافه و مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد .بعد خمير رادر كيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت تقريبي 30 دقيقه ، در يخچال نگه داريد . سپس خمير را روي سطح آردپاشي شده ، با وردنه باز كنيد تا قطرش 35 سانتيمتر شود. بعد خمير را از اطراف به طرف داخل جمع كنيد تا قطرش به 25 سانتيمتر كاهش يابد. حالا لبه ي خمير را با دست مرتب كنيد و آن را روي كاغذ روغني درون سيني منتقل سازيد .اكنون اطراف خمير را به شكل گل هفت پر شكل دهيد و ان را به مدت 20 دقيقه ، در يخچالي بگذاريد . آن گاه خمير را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 25 دقيقه بپزيد . سپس آن را روي پنجره ي سيمي قرار دهيد تا كاملا خنك شود. اكنون تارت را با مواد مياني پر كنيد و 8 نيمه هلوي باقيمانده را ، به شكل زيبائي روي آن بچينيد . حالا باقيمانده مارمالاد زردآلو را روي هلو بماليد و تارت را به مدت 3 ساعت ، در يخچال نگه داريد تا آماده ي مصرف شود.اينك تارت هلو رابراي پذيرائي ، در ظرف زيبائي بگذاريد.

روش تهيه ي مواد مياني :
هلوها را از وسط نصف كنيد و 8 عدد از انها را كنار بگذاريد . آن گاه 4 نصفه ي باقيمانده از هلوها را كاملا خرد كنيد ودر ظرف مناسبي بريزيد . دارچين ، يك قاشق سوپخوري از مارمالاد و آب كمپوت را به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد تا مخلوط بجوشد و كمي غليظ شود. حالا ظرف را از روي اجاق برداريد و پس از خنك شدن مصرف كنيد.

منبع:مجله اشپزباشي،شماره44